GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 ή η μητρικη εφταιγε????Βαζω που λετε ενα κανιστρο πανω σε εναν p4 2,4b 533 για να δω συμπεριφορα,υγροποιηση,χρονο εξατμισης κτλ κτλ.......το υπολοιπο συστημα p4c800 e-dlx heavy modded by hipro[full πυκνωτες,Vcore,vdimm,Vagp,full ψυκτρες σε ολα τα mosfets,active cooling σε southbridge]Ατι Cecube x800xl OCZ 600Watt κτλ κτλΓεμιζω με LN2 το κανιστρο,αρχιζει να βραζει και να πεφτει η θερμοκρασια.......μπαινει windows σε ενα λεπτο παγωνει η οθονη!Clear Cmos ολα οκ!Μεσα στο bios η θερμοκρασια του cpu ηταν -111,5 και εκει κοκκινιζε η θερμοκρασια και εσβηνε το PC!Tι disable cpu temperature απο το bios εκανα,τι volt εδινα σε cpu(1,750)[γιατι ηταν ηδη στα 4850(18χ250) δεν ελεγε να ανοιξει!Μονο bios εμπαινε και μετα απο λιγο ετρωγε restart χωρις ομως να ξανανοιγει η οθονη........Λοιπον?Τι να φταιει?Εdit:επισης στο bios στα specs του cpu εγραφε P4 0Mhz(Engineer..) οταν ηταν -111,5.....τωρα με αερα κανονικα γραφει P4 2,4Ειμαι 99,5%σιγουρος οτι το board τα εκανε ολα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Σεπτέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 ρε να σου φερω τον 3,2 τον δικό μου να δουμε που παει με το αζωτο..........4640 πήγε με τους κουβάδες και τους πάγους με 10 C idle!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Φερτον.... Ακομα και το cpu temperature να κανω disable,κοκκινιζει το disable και τρωει ρεσταρτ χωρις να ανοιγει η οθονη ομως παλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 να ερθει και ενα καλο πρεσκοτακι 3,4???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 OXI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 γιατι ρε κακο παιδι ????θα φερω και τα pqi μου................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 νταξ ΕΛΕΟΣ...ειπα οτι εχω ενα προβλημα μπας και ξερει κανεις τι εχει και το λυσουμε...οχι να λεει ο καθενας τις ορεξεις του......Μου ειπαν οτι οι asus p4cxx μετα τους -20 ,γραφουν στο bios -111 ακι κλεινουν μονες τους........hipro,unseen,doctor κανενας αλλος??Ξερετε κατι περι αυτου?Αν και δεν νομιζω...με τους dothan πως δεν κλινουν.......?Η πλακα ειναι οτι και disable να το κανω,κοκκινιζει και κλινει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης νταξ ΕΛΕΟΣ...ειπα οτι εχω ενα προβλημα μπας και ξερει κανεις τι εχει και το λυσουμε...οχι να λεει ο καθενας τις ορεξεις του......Μου ειπαν οτι οι asus p4cxx μετα τους -20 ,γραφουν στο bios -111 ακι κλεινουν μονες τους........hipro,unseen,doctor κανενας αλλος??Ξερετε κατι περι αυτου?Αν και δεν νομιζω...με τους dothan πως δεν κλινουν.......?Η πλακα ειναι οτι και disable να το κανω,κοκκινιζει και κλινει..... οταν λες κοκκινιζη?????τι ενοεις??? τι κοκκινιζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 γινεται κοκκινη η ενδειξη.......σαν να σου λεει : μ@λ@κ@ βγαλε αυτην την βλακεια απο πανω μου γιατι εχω παγωσει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης γινεται κοκκινη η ενδειξη.......σαν να σου λεει : μ@λ@κ@ βγαλε αυτην την βλακεια απο πανω μου γιατι εχω παγωσει...... λολολολδοκιμασες κανα αλλα bios??? με πιο εισαι τωρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Σεπτέμβριος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 παντως και εγω ειχα μια p4c800 e-dlx και εδειχνε -25 στο bios χωρις προβλημα. Μαλλον πρεπει να δοκιμασεις ολα τα bios απο το παλαιοτερο στο νεοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.