aspirin Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 Έχω 2 ομάδες αριθμών την Α κ τη Β. Θέλω να μετρήσω πόσοι αριθμοί της ομάδας Α είναι ίδιοι με αυτούς της Β.π.χ.Α 1 3 8Β 2 5 8Το 8 είναι ίδιος κ στις δύο ομάδες. Οπότε ποιά εντολή βγάζει σαν αποτέλεσμα ότι 1 αριθμοί είναι ίδιοι κ στις 2 ομάδες? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 δες κάτι τέτοιο: http://office.microsoft.com/en-us/assistance/HA011039151033.aspx Η λύση του φτωχού: βάλε τις 2 στήλες να σου κάνουν αφαίρεση και δες πότε βγαίνει 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 αυτή όμως η λύση είναι για 2 στήλες που έχουν ακριβώς τους ίδιους αριθμούς έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από aspirin αυτή όμως η λύση είναι για 2 στήλες που έχουν ακριβώς τους ίδιους αριθμούς έτσι? η αφαίρεση ναι. εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις? (για 2 στήλες είπες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 θέλω να συγκρίνω τους αριθμούς που έχω παίξει στο κίνο με αυτούς που κληρώθηκαν σε διαδοχικές κληρώσεις. Για να μην κάθομαι να ελέγχω ένα ένα τις κληρώσεις. Τα κατάφερα τελικά. Δείτε το αρχείο που έφτιαξα. Είναι εντελώς ερασιτεχνικά. Αλλά τι δουλειά μου τι έκαναkino_game.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 έλεος μήπως θες και κάνα πρόγραμμα για ρουλέττα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 όχι για ρουλέτα δεν προβλέπεται για την ώρα. Αλλά ένα κίνο το κάνω κέφι. ’λλωστε δίνω κ δίνω για μπούρδες κάθε μέρα. 1-2 ευρώ δεν είναι τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Πως παιζεται το ΚΙΝΟ ? .. αν παρω το Laptop στο ΠΡΟ ΠΟτζιδικο και φορτώσω το excel που έκανες θα κερδίσω τπτ ??.. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 δεν είναι γεννήτρια αριθμών. Απλά για να δείς αν κερδίζει το δελτίο σου κ είσαι τεμπέλης σαν εμένα είναι αυτό το αρχείο. Τίποτα παραπάνω.Ααααααα μιας κ το έφερε η κουβέντα. Σίγουρα θα γίνεται αυτό. Πώς θα φτιάξω στο excel γεννήτρια τυχαίων αριθμών? Δηλαδή σε 80 αριθμούς να διαλέγει 12 ας πούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.