Jump to content

My old waterblock!

bleo8onhs

Recommended Posts

Έψαχνα να βρώ ένα ανεμιστήρα σε ένα κουτί με τα εργαλεία μου, και βρήκα το πρώτο μπλόκ που είχα φτιάξει. Με ένα κομμάτι χαλκού, ένα τρυπάνι και δύο ...βρύσες!

Αυτό που είχα ποστάρει σχέδια στο pctech αλλά ποτέ δεν σας έδειξα σε φωτογραφία, κάνοντας ίσως πολλούς να αμφιβάλλουν και με το δίκιο τους. Τότε το waterblock στην Ελλάδα μας ήταν λίγο πολύ άγνωστη λέξη.

Θυμάται κανείς?

EDIT: Ίσως να πρέπει να μπεί στα mods, δεν ξέρω, ότι κρίνετε καλύτερο κάντε οι μοντεράτορες.

post-71-1416072171,5959_thumb.jpg

Το μπλόκ είναι λερωμένο, γρατζουνισμένο και σκονισμένο. Ούτε καν το καθάρισα. Έχει κατάλοιπα από μονώσεις αφού το δοκίμασα σε chillers.

Είναι όλο στο χέρι και απέδιδε και καλά για την εποχή του!

post-71-1416072171,7789_thumb.jpg

Σε athlon xp 1900+ socket Α (δουλεύει ακόμη σε κατεβαστήρι), πραγματικό φουρνάκι!

Ο πάγκος που το έφτιαχνα ήταν σε ελαιοτριβείο και ήταν τέτοια εποχή που ξεκινάνε οι ελιές. Το γέλιο ήταν με τους αγρότες που όταν τους εξηγούσα τι φτιάχνω έκαναν το σταυρό τους μη πιστεύοντας ότι θα δουλέψει ποτέ. Όταν το δοκίμαζα και τους έβαζα να το πιάσουν (χωρίς φορτίο και με νερό από βρύση χειμωνιάτικα, στην αρχή πάγωνε!), τότε να δεις γέλια!

:) :) Τι μου θυμισες τωρα....

Το πρωτο μου αγορασμενο βλοκ πανω σε P3@892;)

Κατσε να το ξεθαψω και θα ανεβασω φοτος.Παλιες καλες? εποχες που πιαναμε το βλοκ, cpu,mobo με μεγγενη

:jump: :jump:

Αρχική απάντηση από Skinny13 [Χθες, στις 23:45]

εγω εχω παντως ακομα το πρωτο μου μπλοκ που χρησιμοποιησα για τον p3@667 (το οποιο ηταν και η αφορμη για να συνεχισω....)

και εγω το ιδιο,δεν μου πηγαινε η καρδια να το πεταξω.....που το εχω ομως ειναι το θεμα:( kai μαζι του ειναι και ο Π3 550 σλοτ1-τερας για oc-στην εποχη του παντα:bye:

Αρχική απάντηση από madmetal [Σήμερα, στις 00:33]

παιζει να βρω πουθενα κανενα για το celeronA 366 που εχω να αρχισω και εγω ή να παω σε πιο καινουριο επεξεργαστη?

celeronA 366 τον ειχα και δεν ανεβαινε και πολυ, στα 464 αν θυμαμαι καλα.Καλα αποτελεσματα ειχε ο 300Α που πηγαινε στα 500 με το τρικ του Β21 πιν ;) αλλα ο Π3 στα 550 ηταν πραγματικο διαμαντι σε σλοτ1

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:12]

Celeron 266@504 ;)

full cash????;)

Χρηστο,απο τοτε βλεπαμε τα stepping?http://www.cpudatabase.com/ αφoυ οι ιστοσελιδες ηταν λιγες για oc-και κατι κινεζοι που παιζανε με κατι -κανιστρα-και υγρο Αζωτο:jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.