Jump to content

Ποια κάρτα για TV tuner?

CaptainMilo

Recommended Posts

Επειδή σκοπεύω να προβώ σε αγορά TV tuner τις επόμενες ημέρες και έχω μαύρα μεσάνυχτα στο θέμα , ποια από τις παρακάτω εταιρίες είναι δοκιμασμένη και καλή?

-Terratec

-Hauppauge

-Pinnacle

-Leadtek

Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει καλή ποιότητα απεικόνισης και δυνατότητας εγγραφής στο pc . Δεν με ενδιαφέρει να λειτουργεί όταν είναι κλειστό το pc (καθώς είναι 24/7 ανοιχτό) , στέρεο ήχο καλό θα ήταν να έχει , remote επίσης , και αν πιάνει και filmnet , ακόμη καλύτερα . Ραδιόφωνο δεν καίγομαι να έχει , αν και δεν θα με ενοχλούσε

Σκοπεύω να ξοδέψω 50~70 ευρώ

Προς το παρόν κλίνω προς την LEADTEK WINFAST TV 2000XP EXPERT , στα 53 euro .

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή , και ευχαριστώ προκαταβολικά :)

TwinHan... http://www.twinhan.com/product_analog_1.asp

Έχει την καλύτερη λήψη από όσα έχω δοκιμάσει (Pinnacle, Leadtek, Asus, Sparkle, no name, K-World κλπ)

Λιανική τιμή 33+ΦΠΑ χωρίς ραδιόφωνο όμως....

Τώρα, άν κάνεις λίγη υπομονή, θα μπορέσεις να πάρεις με κάνα 120άρι ευρώ περίπου άντε 10-15 ευρώ παραπάνω, τον νέο δέκτη που είναι δορυφορική με αναλογικό δέκτη μαζί ή ακόμη καλύτερα κάποιον δέκτη για επίγεια ψηφιακή ΤΟΥ-ΒΟΥ

Η κάρτα να διευκρινήσω πως θα αγοραστεί από ελλάδα οπότε οποιοδήποτε κατάστημα εκτός συνόρων αποκλείεται :)

Από ότι διάβασα σε 2-3 review για την leadtek , λένε πως το conexant που φοράει αποδίδει πάρα πολύ καλά (CX23881 10-bit ADC) αν και ορισμένοι προτιμούν κάρτες που φοράνε phillips (7134)

Τώρα , το κάθε review λέει τα δικά του θα μου πεις...

Κάποιος που έχει την leadtek 2000xp να πει εντυπώσεις? :)

Edit: φίλε oktech , επειδή ανέφερες δορυφορική , είναι στα αμέσως επόμενα σχέδιά μου , αλλά πρέπει να το ψάξω αρκετά το θέμα (έχω μια πρόχειρη λίστα με τον εξοπλισμό που θα χρειαστώ από το avsite.gr) . Προς το παρόν πάντως , ένα απλό tv tuner είναι οκ .

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Η κάρτα να διευκρινήσω πως θα αγοραστεί από ελλάδα οπότε οποιοδήποτε κατάστημα εκτός συνόρων αποκλείεται :)

Από ότι διάβασα σε 2-3 review για την leadtek , λένε πως το conexant που φοράει αποδίδει πάρα πολύ καλά (CX23881 10-bit ADC) αν και ορισμένοι προτιμούν κάρτες που φοράνε phillips (7134)

Τώρα , το κάθε review λέει τα δικά του θα μου πεις...

Κάποιος που έχει την leadtek 2000xp να πει εντυπώσεις? :)

Η TwinHan υπαρχει στην Ελλάδα και μάλιστα πρόκειται να την δεις στο εδω site συντομα ελπιζω! στειλε ΠΜ!

Αν ειναι να πας στην Leadtek, καλύτερα η ASUS γιατι εχει silicon tuner.... like TwinHan!

Καλήσπέρα

όπως έγραφα και παλιότερα βλέπε http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=13946

έχοντας δεί και τις δύο κάρτες (leadtek - pinnacle) μπορώ να σου πώ ότι η δευτερη έχει παρα πολύ καλή ποιότητα εικόνας και σχετικά πιο ανεκτικό tuner (για το σήμα εισόδου) αλλά αν θές ελληνικό τελετέξτ ξέχνα το, επίσης να σου πώ ότι με την μητρική που έχω τώρα (asus P4P800 E dlx) αρνήθηκε πεισματικά να λειτουργήσει σωστά και αυτός ήταν και ο λόγος που την άλλαξα με την leadtek TV 2000 XP η οποία και τελετέξτ ελληνικό έχεί και πληθώρα οδηγών έχει (πλέον) αλλα απο ποιότητα εικόνας... είναι λίγο περίεργη καθώς το παραπανήσιο σήμα απο την κεραία δεν θα το εκτιμήσει καθόλου και η εικόνα της δεν θα σε ικανοποιήσει. Αν ο παράγοντας χρήμα δε σε πολυαπασχολεί κοίτα για τις Leadtek TV 2000 DV ή την Terratec cinergy 600 όπου είναι λίγο ακριβότερες αλλά για την εικόνα που δίνουν τα ζητάνε δικαίως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.