Jump to content

δειξτε τα ζωακια σας

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σε αυτο το ποστ μπορου με να δειχνουμε τα αγαπημενα μας ζωακια και ας αρχισω εγω

post-2401-1416072170,1163_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από RootX

:)

root τουμπανο το σαρ πέι...

εγω παιδια πονεμενη ιστορια....

ειχα ενα ροτβαιλερ...θυληκο αλλα πολυ μεγαλοσωμο...48 κιλα αλλα καθολου χοντρο...μονο στο λαιμο του ειχε πολυ κρεμαστο δερμα....πεθανε 2 χρονων ομως (απο μελαγχολια επειδη αναγκαστηκαμε να τον αφησουμε με ενα γνωστο για 4 μερες και το σκυλι δεν αντεξε και την τριτη μερα πεθανε)... :(

well....μετα το τερας...μου φερανε το αρουρι...

ενα τσιουαουα μακρυτριχο...οχι οχι...δεν ειναι αυτο που νομιζεται...

ειναι πολυ ομορφο...μαλιαρο...παρα την ηλικια του (3 χρονων) ειναι μολις 1.5 κιλο :hehe: ...και καθολου μα καθολου κακιασμενο...παιζει με ολους... γνωστους και ξενους...θα ανεβασω φωτο μολις γυρισω απο τη δουλεια...

απο μερια μου τα σχολια ειναι οτι οταν πεθανω θελω να ξαναερθω σα γατος σε ενα ζεστο σπιτι και ευνουχισμενος ωστε να μην με πρηζουν και αναστατωνουν ακομα και τα θυληκα. Υπνος 24/7

δυστυχως τα 2 απο αυτα ειναι τωρα νεκρα απο φολα:(:mad::(

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:41]

Υπνος 24/7

Υπνος & φαι 24/7:hehe:

Αυτός είναι ο Rod, είναι του αδερφού μου αλλά τον φιλοξενούμε για κάνα 3μηνο... Ωραίος!!!!! αλλά παίζει...άτσαλα:D

post-748-1416072171,411_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από biker

Αυτός είναι ο Rod, είναι του αδερφού μου αλλά τον φιλοξενούμε για κάνα 3μηνο... Ωραίος!!!!! αλλά παίζει...άτσαλα:D

πανεμορφος....μικρος σε ηλικια ή του κρυβει χρονια ο φακος?

gas19oe.jpg

gas26bi.jpg

Gastone , ο ορισμος του τεμπελογατου ( και φαινεται). Κοιμαται ολη μερα , μερικες φορες και 3 μερες σερι. βασικα τον θυμαμαι μονο να κοιμαται (οχι δεν εχει προβλημα υγειας , υγιεστατος ειναι) , απολαυστε τον

Αρχική απάντηση από ea6gka

gas19oe.jpg

gas26bi.jpg

Gastone , ο ορισμος του τεμπελογατου ( και φαινεται). Κοιμαται ολη μερα , μερικες φορες και 3 μερες σερι. βασικα τον θυμαμαι μονο να κοιμαται (οχι δεν εχει προβλημα υγειας , υγιεστατος ειναι) , απολαυστε τον

:zzz: :zzz: :zzz:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.