ok1gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 μήπως ξέρει κανείς πώς μπορεί να γίνει? Δλδ θέλω να τρέχω win98 χωρίς HDD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 υπαρχει κατι τετοιο αλλα βασιζεται σε winΧΡ BartPe http://www.nu2.nu/pebuilder/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Το bartPE το ξέρω αλλά θέλω τα 98 σε live και όχι όπως κάποιες εκδόσεις Linux! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ok1gr Το bartPE το ξέρω αλλά θέλω τα 98 σε live και όχι όπως κάποιες εκδόσεις Linux! Υπάρχει και άλλος τρόπος εκτός απο αυτόν που χρησιμοποιούν τα live cd του Linux? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 sorry. Μπερδεύτικα. Ήθελα να γράψω: Το bartPE το ξέρω αλλά θέλω τα 98 σε live και όχι με BartPE, δλδ τα θέλω όπως κάποιες εκδόσεις Linux! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.