Jump to content

Extreme N6600GT Silencer/HTD

Sapelas

Recommended Posts

Καλησπέρα, με μια μικρή βόλτα στα e-shop βρήκα την Extreme N6600GT Silencer/HTD σε MG Manager. Παραθέτω χαρακτηριστικά κ τιμή: GeForce 6600GT, 256MB GDDR3, DVI, VGA, TV Out, SLI, 3 χρόνια εγγύηση, τιμή 135+ΦΠΑ. Δεν έχω βρεί την παραπάνω κάρτα σε άλλο μαγαζί ενώ η τιμή για υλοποίηση ASUS είναι πολύ χαμηλή. Ξέρει κανένας τίποτα? να τα ρίξω τα λεφτά ή να πάρω καμιά GIGABYTE με την κλασσική ψύκτρα? Το site της ASUS την έχει αλλά ως εκεί!!!:toomuchne

Εγώ έχω την κάρτα που φαίνεται στην υπογραφή. Η μόνη διαφορά με αυτή που θέλεις να πάρεις πρέπει να είναι το σύστημα ψύξης. Που είναι και το πιο σημαντικό νομίζω διότι η κάρτα αν και είναι πολύ καλή στις επιδόσεις ανεβάζει πολύ θερμοκρασία(80+°C). :(

Η κάρτα θα είναι σίγουρα αθόρυβη αλλά προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν μια κάρτα με παθητική ψύξη κυρίως αν έχεις σκοπό να κάνεις και o\c;)

Γενικά οι υλοποιήσεις της ASUS είναι πολύ καλές!

Είσαι πατριώτης REaper! Τα λεφτά είναι καλά κ πιστεύω ότι με ένα καλό ανεμιστηράκι θα μπορέσω να κατεβάσω την θερμοκρασία. Εχει 256mb kai είναι πολύ καλά τα λεφτά!!! δεν ξέρω αν κάτω από 180Ε μπορώ να βρω 256 6600GT. H δικιά σου δεν είναι 128?

Αρχική απάντηση από Sapelas

Καλησπέρα, με μια μικρή βόλτα στα e-shop βρήκα την Extreme N6600GT Silencer/HTD σε MG Manager. Παραθέτω χαρακτηριστικά κ τιμή: GeForce 6600GT, 256MB GDDR3, DVI, VGA, TV Out, SLI, 3 χρόνια εγγύηση, τιμή 135+ΦΠΑ. Δεν έχω βρεί την παραπάνω κάρτα σε άλλο μαγαζί ενώ η τιμή για υλοποίηση ASUS είναι πολύ χαμηλή. Ξέρει κανένας τίποτα? να τα ρίξω τα λεφτά ή να πάρω καμιά GIGABYTE με την κλασσική ψύκτρα? Το site της ASUS την έχει αλλά ως εκεί!!!:toomuchne

δεν ξέρω πόση διαφορά θα κάνει η extra ram, πάντως την παθητική ψύξη να την προσέξεις.

προσωπικά δε θα την έπαιρνα σε καμία περίπτωση.

αν θες να της βάλεις ανεμιστήρα, καλώς. σκέτη όμως μάλλον θά 'χεις πρόβλημα;)

Μαλλον θα προχωρήσω στην αγορά της κάρτας αφού το budget δεν επιτρέπει να πάρω κάτι καλύτερο. να δούμε κ τι πατέντες θα χρειαστούμε για την ψύξη της κάρτας κ θα ανεβάσω bench για ενημέρωση!

Για 6600GT τα λεφτά είναι καλά αλλά όπως ειπώθηκε η ψύξη είναι κάτι που θα πρέπει να το προσέξεις. Εγώ αν έβρισκα στην Ελλάδα την 6600 TOP-Extreme της ASUS θα έπαιρνα εκείνη, πολύ καλύτερες μνήμες που ανεβαίνουν τρελά και πιάνουν στο χαλαρό την GT.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.