Παπ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 γεια σας παλικάρια πριν λιγο καιρο αγορασα την ATI Radeon 9800se. εγκατεστησα τουσ οδηγους αλλα μου κολλαει σε ολα τα παιχνιδια. Η θερμοκρασια της καρτας γραφικων σε idle ειναι 58 με 60 βαθμους μετρημενα απο το aerogate2. Τι να κανω. Η θερμοκρασια ειναι κανονικη; :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Παπ γεια σας παλικάρια πριν λιγο καιρο αγορασα την ATI Radeon 9800se. εγκατεστησα τουσ οδηγους αλλα μου κολλαει σε ολα τα παιχνιδια. Η θερμοκρασια της καρτας γραφικων σε idle ειναι 58 με 60 βαθμους μετρημενα απο το aerogate2. Τι να κανω. Η θερμοκρασια ειναι κανονικη; :blink: σε full load πόσο δείχνει δηλαδή? δεν ξέρω την κάρτα, αλλά είναι μεγάλη τιμή. το κουτί σου έχει καλή ροή? τι θερμοκρασίες έχεις γενικότερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 3dmark και τέτοια τρέχει κανονικά?κολλάει τι εννοείς? τελείως? για restart? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 σε full load δεν το εχω δει καθολου αλλα το μεγαλυτερο που εχει παει ειναι 62 βαθμους.... κοιταξε να δεις στο cpu εχω μπλοκ και το κουτι το εχω τελειως ανοιχτο και εχω και ανεμηστηρια μεσα.@F117 σε 3d mark το ειχα δοκιμασει παλια και επαιζε κανονικα τωρα δεν το εχω δοκιμασει καν... θα το δοκιμασω και θα ξαναστειλω.... Προτεινετε κατι εσεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 μήπως δεν πατάει καλά το μπλοκ?είναι πιθανό να έχει "χαλαρώσει" λόγω βάρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 δεν έχω μπλοκ στην GPU. Μονο στη CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.