esdee Σεπτέμβριος 9, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 I OWN ya! φοιτητης μενουν 3-4 μαθηματα τα οποια καθυστερω εσκεμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 9, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αντε καλη και διαβαστερη χρονια στα πιτσιρικια που μπαινουν στο λουκι του λυκειου καλο κουραγιο μεχρι τα Χριστουγεννα (που ειναι η αδεια) για αυτους που δουλευουν και καλη υπομονη σε 'μενα που 3 Οκτωβριου ξεκιναει το ΙΕΚ:cry: :cry: . Υ.Γ. Ποιον Batman ρε συ Unseen. Παρε μια Hot Wheels που ειναι και στην μοδα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 9, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 εγω τωρα θα παω τριτη λυκειου.. τωρα αρχιζουν τα ζορια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN εγω τωρα θα παω τριτη λυκειου.. τωρα αρχιζουν τα ζορια... :coax: Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Σεπτέμβριος 9, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 14:32] εγω τωρα θα παω τριτη λυκειου.. τωρα αρχιζουν τα ζορια... Μαζί σου φίλε και εγώ... :cry: :cry: :cry: Αντε να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Σεπτέμβριος 9, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Κρίμα, μια χαρά καθόμασταν το καλοκαίρι. Β' λυκείου φέτος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 9, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αντε και με DSL (οι φοιτητές). Μακάρι να ανκοινώσει τιποτα ο Χοντρός αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 9, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Καλη σχολικη και φοιτιτικη χρονια και απο εμενα! @unseen batman και απο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 9, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 x@nD3R και MaGiCMAN καλό κουράγιο κ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!μια χρονιά είναι!αντε λίγο λιγότερο LAB ......:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 9, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 εγω ηδη εχω αρχισει το διαβασμα... αντε με το καλο την δευτερα στο σχολειο. απο οτι μου ειπαν τα βιβλια στι λυκειο μας δεν ηρθαν ολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 9, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Πάντως παιδιά πλάκα πλάκα, αλλά το lab είναι εθιστικό. ’μα το παρακολουθείς, έτσι και το αφήσεις για λίγο χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια και μετά αργείς να ξαναπροσαρμωστείς οπότε παρα να γίνει αυτό, κάθεσαι τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 9, 2005 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 και εγω 2ρα. Παρακαλω το thread αυτο να σβηστει παραυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 9, 2005 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 ΓΜΤ τη δυστυχια μου γμ............Εχω που εχω τον αδερφο που με κοροιδευει,εχω τους γονεις που με πριζουν που θα παω λυκειο............ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???????Κατι δεν παει καλα τις τελευταιες 2 μερες(εκτος της καταθλιψης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 10, 2005 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Κουράγιο man... Όπως λέει και ο Nickthegreek, σε 9 μήνες πάλι καλοκαίρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Σεπτέμβριος 10, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Καλό κουράγιο σε όσους έχουν εξεταστική, σε όσους πάνε σχολείο και σε όσους γενικά διαβάζουν... Eγώ προσωπικά συμμερίζομαι την αγωνία του alex_000 Αρχική απάντηση από alex_000 Καλή χρονιά να έχουμε και μακάρι να με δεχτούν στο μεταπτυχιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 10, 2005 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN εγω τωρα θα παω τριτη λυκειου.. τωρα αρχιζουν τα ζορια... Κι εγώ... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση unseen Φεβρουάριος 26, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2018 On 09/09/2005 at 10:38 AM, unseen said: Γιατι ειμαι 25 χρονων μαντραχαλος, γιατι εχω βγαλει το Λυκειο, γιατι ειχα περασει ΤΕΙ και δεν πηγα και γιατι τωρα με επιασαν οι προκοπες μου. Σε δυο χρονια θα ξαναδωσω πανελληνιες αν δεν τα εχω παρατησει μεχρι τοτε.... Υγ. Απο που να παρω την τσαντα του Batman που θελω? Να ανοιξω poll Κουκου ή Jumbo? Μπορει να πηγαν 10+ χρονια πισω οι σπουδες λογω μεταναστευσης και οικογενειας αλλα καλλιο αργα παρα ποτε 16 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάρτιος 12, 2018 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2018 ευγε στραβαδι μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 13, 2018 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2018 Συγχαρητηρια ! Ποτε δεν ειναι αργα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 13, 2018 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2018 (edited) .....επισης ποτε δεν ειναι αργα να διορθωσει καποιος τον τιτλο μετα απο ...13 χρονια σε ενα τιτλο τοσα λαθη...μονο το χρονια ειναι σωστο Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 13, 2018 από steve_m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts