def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 να ευχηθω σε ολα τα παιδια που αρχιζουν καινουρια φοιτιτηκοι/σχολικοι χρονια καλι αρχη:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 θα ευχομουνα να ημουνα ξανα μαθητης. Γιατι σαν δουλος δε λεει μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Τι θέλεις τώρα και ξύνεις πληγές ρε def?!? Ήθελα να περάσω το τελευταίο σαββατοκύριακο των διακοπών ευχάριστα... Τώρα μου θύμισες το σχολείο και μου μαύρισες τη μέρα ’ντε να δούμε τι θα τραβήξω στο Λύκειο... :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 καλή αρχή και καλή επιτυχεία στις εξεταστικές!σήμερα εγώ πρώτο μάθημα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Μην γελασετε αλλα γραφτηκα στο νυχτερινο. Απο δευτερα θα πηγαινω στο 1ο εσπερινο στην Γ' ταξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 γιατι να γελασουμε βρε , καλη χρονια σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 καλό κουράγιο λοιπόν σε όλους ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Μην γελασετε αλλα γραφτηκα στο νυχτερινο. Απο δευτερα θα πηγαινω στο 1ο εσπερινο στην Γ' ταξη. καλή χρονιά ( μερικοί δεν κατάλαβαν πότε έγινε η αλλαγή πάντως... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Γιατι ειμαι 25 χρονων μαντραχαλος, γιατι εχω βγαλει το Λυκειο, γιατι ειχα περασει ΤΕΙ και δεν πηγα και γιατι τωρα με επιασαν οι προκοπες μου. Σε δυο χρονια θα ξαναδωσω πανελληνιες αν δεν τα εχω παρατησει μεχρι τοτε....Υγ. Απο που να παρω την τσαντα του Batman που θελω? Να ανοιξω poll Κουκου ή Jumbo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 ! καλά θα κάνεις unseen :D:D πάρε μια τσάντα Thelab μωρέ!αυτές είναι στην μόδα τώρα... και κρέμασε κ ένα CPU στα φερμουάρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Καλά κάνεις. Καλό κουράγιο σε όλους μας. Αλλα 20 μαθήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Μην γελασετε αλλα γραφτηκα στο νυχτερινο. Απο δευτερα θα πηγαινω στο 1ο εσπερινο στην Γ' ταξη. Στα πιπινακια,ε ? Καλα κουραγια...ΥΓΠαρε ΑctionMan τσαντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Καλή χρονιά να έχουμε και μακάρι να με δεχτούν στο μεταπτυχιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Σεπτέμβριος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Καλη σχολική και φοιτιτική χρονιά μας εύχομαι παιδιά..Όσοι δουλεύετε υπομονή μεχρι την επόμενη άδεια σας..Έτσι είναι αυτά.. ΥΓ. Εγώ ψηφίζω τσάντα Batman απο κούκου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Καλά κάνεις. Καλό κουράγιο σε όλους μας. Αλλα 20 μαθήματα... άντε, άλλα 26 εγώ :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Γιατι ειμαι 25 χρονων μαντραχαλος, γιατι εχω βγαλει το Λυκειο, γιατι ειχα περασει ΤΕΙ και δεν πηγα και γιατι τωρα με επιασαν οι προκοπες μου. Σε δυο χρονια θα ξαναδωσω πανελληνιες αν δεν τα εχω παρατησει μεχρι τοτε..... Δεν ξερω για εκει αλλα εδω οι περισσοτεροι ειναι στην ηλικια σου παντως!!Δν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι(αν αγχωνεσαι) .Συν το γεγονος οτι θα σπαταλος υπερβολικα ελαχιστες ωρες για το διαβασμα (εως καθολου)!! εκτος αν εχεις το μυαλο 15χρονου σε τετοια θεματα ....που δεν το νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 @NTG νυκτερινο εισαι? Αν ναι δωσε κανενα λινκ με θεματα των εξετασεων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 9, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 ’ντε, καλό κουράγιο σε σας και καλό κουράγιο και σε μένα για την 4η Γυμνασίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 9, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ’ντε, καλό κουράγιο σε σας και καλό κουράγιο και σε μένα για την 4η Γυμνασίου... Κι εσύ; Χμμμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Κι εγώ... Προσπαθώ να αγνοήσω όσους αγχώνονται και λένε "ωχ, τώρα λύκειο, και τι θα κάνω κ.τ.λ." και απλώς σκέφτομαι πως είναι 4η γυμνασίου και απλώς πρέπει να διαβάζουμε κάπως περισσότερο γιατί σοβαρεύουν τα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts