Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 Έχω παρατηρήσει οτι αρκετές φορές που η σύνδεση πραγματικά ΣΕΡΝΕΤΑΙ, αν κλείσω και ξανανοίξω το router πάει πάλι πολύ καλά. Έχω παρατηρήσει επίσης οτι ζεσταίνεται πάρα πολύ (ακόμα και το καπάκι το οποίο δεν ακουμπάει πουθενά καίει). Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Το άνοιξα μέσα και είδα οτι έχω άπλετο χώρο να βάλω τπτ ψυκτράκια. Λέτε να βοηθήσει;
RootX Σεπτέμβριος 9, 2005 #2 Σεπτέμβριος 9, 2005 Δοκίμασε το τελευταίο firmware upgrade αν δεν το έχεις βάλει ήδη.Να έχεις σημειώσει πρώτα τις ρυθμίσεις γιατί επαναφέρει τις default.
SirGeorge Σεπτέμβριος 9, 2005 #3 Σεπτέμβριος 9, 2005 Έχω σπίτι μου ένα 652 R-11. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι 1-2 φορές την εβδομάδα πέφτει η σύνδεση και με restart επανέρχεται, αλλά τώρα να βάλουμε ψυκτράκια μέσα σε router? Δεν είναι λίγο τραβηγμένο? Σιγά μην βάλουμε και καμιά υδρόψυξη :laughing: Αυτό το άσβεστο πάθος που έχουμε όλοι εμείς εδώ να βάζουμε ψύκτρες κάθε είδους πάνω σε οτιδήποτε είναι από............πυρίτιο είναι άλλο πράγμα! Δεν χάνεις να το δοκιμάσεις πάντως!!!!!!
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #4 Σεπτέμβριος 9, 2005 γενικά αν χρησιμοποιείς πολλά ταυτόχρονα ανοικτά connections (π.χ. azuras) παίζει να κολάει.1ο είναι το firm, 2ο ψυκτράκια και 3ο να πάρεις κάνα άλλο.
orion Σεπτέμβριος 9, 2005 #5 Σεπτέμβριος 9, 2005 Τα zyxel απο εποχης isdn router εχουν προβλημα με την ζεστη... Κολλανε ευκολα...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 9, 2005 Το να flashάρω το καινούριο το έχω σκεφτεί απλώς βαριέμαι να ψάξω να το βρω, να αντιγράψω τις ρυθμίσεις, να το περάσω κ.τ.λ... Θα δώ πάντως, άμα βρω τπτ ταιριαστές ψύκτρες πουθενά θα δοκιμάσω. Βασικά έχει 3 μεγάλα τετράγωνα chips και δυο chipάκια μνήμης. Τα 3 μεγάλα είναι το πρόβλημα, εκτώς αν βρω από παλιές mobos που έχουν μια μικρή παθητική στα chipsets...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #7 Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Το να flashάρω το καινούριο το έχω σκεφτεί απλώς βαριέμαι να ψάξω να το βρω, να αντιγράψω τις ρυθμίσεις, να το περάσω κ.τ.λ... Θα δώ πάντως, άμα βρω τπτ ταιριαστές ψύκτρες πουθενά θα δοκιμάσω. Βασικά έχει 3 μεγάλα τετράγωνα chips και δυο chipάκια μνήμης. Τα 3 μεγάλα είναι το πρόβλημα, εκτώς αν βρω από παλιές mobos που έχουν μια μικρή παθητική στα chipsets... πολλές μικρές ψυκτρούλες. στην καλύτερη και κάνα φανάκι. αν βαριέσαι να το φλασάρεις, πάρε άλλο
Zarras Σεπτέμβριος 9, 2005 #8 Σεπτέμβριος 9, 2005 πιστευω ειναι δυσκολο να φταιει η θερμοκρασια.-αυτο το προβλημα στο εκανε απο την αρχη που το πηρες ή αργοτερα?-μηπως εχει τπτ spywares, ιους κτπλ το μηχανακι και σου τραβαει bandwidth απο αυτα?-μηπως εχεις ανοιχτα πολλα ports και καποιος κανει παρτυ με το μηχανακι σου?-μηπως εχεις δωσει καμια περιεργη δρομολογηση και τα data πανε απο τον Αννα στο Kαϊαφα?
unseen Σεπτέμβριος 9, 2005 #9 Σεπτέμβριος 9, 2005 Επειδη βαζω στην δουλεια συνεχεια zyxel τα ανοιγω και κολλαω κανα δυο ψυκτρακια μιας που δεν χανετε η εγγυηση αφου οι βιδες δεν ειναι κατω απο κανενα αυτοκολλητο. Σε ενα που ανοιξα ειχε και winbond bh-6
Zarras Σεπτέμβριος 9, 2005 #11 Σεπτέμβριος 9, 2005 εχω το δικο μου πλακωμενο με hub απο κατω και αλλη μια συκευη απο πανω, το καλοκαιρι που το μετρησα στην επιφανεια πανω το θερμομετρο εδειξε 60-65oC, δεν μου χει κανει ποτε κατι τετοιο ομως.εδιτ- netgear σχεδον 24/7
orion Σεπτέμβριος 10, 2005 #12 Σεπτέμβριος 10, 2005 Το στατιστικο σου δειγμα δεν επαρκει για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.