Wizard! Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 Γνωστό πρόβλημα σε όλους... Πως μπορώ να εγκαταστήσω οδηγούς, πχ. της nVidia, και να μου βγάζει τα μενού και τα λοιπά, στα ΑΓΓΛΙΚΑ, ενώ έχω ελληνικά regional settings? Φυσικά αν υπάρχει τρόπος για όλους τους οδηγούς θα ήταν καλοδεχούμενος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Σεπτέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αν κατεβάσεις τους αγγλικούς και όχι international drivers νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 @Rayden ........ ... Αυτο ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αυτό που είπατε ισχύει για τους drivers της nvidia, η οποία όντως έχει δύο ξεχωριστά πακέτα. ’λλες εταιρίες όμως μπορεί να περιλαμβάνουν τα ελληνικά σε όλα τα πακέτα τους και να μην έχουν και αυτοί το σύστημα της nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Σχεδον ολα τα προγραμματα εχουν σαν γλωσσα προτιμησης τα Αγγλικα.Οποτε ακομη κι αν το προγραμμα υποστηριζει ελληνικα θα σου βγαζει ενα μενου στην αρχη της εγκαταστασης να επιλεξεις!Αλλιως θα υπαρχει σιγουρα αλλο πακετο για Αγγλικα κι αλλο για τις υπολοιπες γλωσσες(International),οπως εχει και η Nvidia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Μιλάω για την περίπτωση που λέει ο nickstamat.deadlock7> Δεν ισχύει αυτό που λες. Πχ οι οδηγοί της ΑΤΙ, δε σε ρωτάνε πουθενά και αποφασίζουν να βάλουν ελληνικά.Ρωτάω βασικά γιατί παλιά υπήρχαν παράμετροι που έβαζες μετά το .exe, πχ setup.exe /l=en και έτρεχε τη γλώσσα που θέλεις.Μου τη σπάει που μας έχουν πάρει αυτή τη δυνατότητα και αποφασίζουν μόνοι τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 το κακό δεν είναι τα ελληνικά, αλλά οι μετριότατες μεταφράσεις. στην μπάρα speed / quality (στα textures) στα ελληνικά δεν καταλαβαίνω τι είναι τι (εκτός αν το χουνε διορθώσει τώρα σε κάτι πιο εύληπτο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Σεπτέμβριος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 ’λλαζε προσωρινά τα regional settings!!! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.