Jump to content

Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι ειμαστε ΖΩΑ σε αυτη την χωρα.

jax7480

Recommended Posts

Jax, καλορίζικο, πολύ ωραίο εργαλείο.

Όσο για τα γνωστά, τι να πεις, οι άνθρωποι είναι ζωντόβολα......

Πάντως από τη στιγμή που δέχτηκες να το παραλάβεις, μπορεί να σε βγάλουν και ...τρελό. Απλά ενημέρωσε το μαγαζί, να το έχουν και αυτοί υπόψην τους. Με τη μεταφορική δε θα βγάλεις άκρη, όλοι θα σου λένε «δεν είμαι εγώ υπεύθυνος».

Η ευθύνη είναι του μαγαζιού. Το αν η μεταφορική είναι για τα μπάζα, φταίει το μαγαζί που την επιλέγει και όχι ο πελάτης.

Αφού δουλεύει κομπλέ, είσαι τυχερός...

ΥΓ. ’ναψε το λαμπάκι στο σέατ; Όχι ρε γαμώτο, μήπως είχες καμιά ..DFI στο πόρτμπαγκάζ;:D:p

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Εγω παντως πιστευω οτι το φαινομενο των courrier ειναι ευρωπαικο.Για να δωσω ενα παραδειγμα την X850XT που περιμενα απο RMA το καλοκαιρι την εχασε το ROYAL MAIL και εκανε και το μ#$#@κα λεγοντας οτι δε ειχε διευθυνση αποστολης σωστη :cry: .Ενω τη χαλασμενη πρωτη μου την ειχαν φερει οι ιδιοι σε 3 εργασιμες.

Φυσικα αφου μου βγηκε η πιστη να πρηζω τους τυπαδες απο το overclockers στην 3η βδομαδα πανω μου στειλαν καινουρια RMA με XPRESS COURIER απο αλλη εταιρια με δικη μου παρεμβαση(χωρις ομως να χρεωθω τιποτα) αφου η πρωτη RMA ειχε παει στα κεντρικα του Royal mail στην Ιρλανδια LoL και πηραν κανονικα τα λεφτα τους πισω απο εκει αυτοι.Σε 2 μερες ηταν εδω μεσα σε κουτι απο γαλατα(σε μεγεθος) και τυλιγμενο το κουτακι της μεσα με αεροσακο(κατι σελατινες με αεροθαλαμους σε μεγεθος παγοκυστεων για παγακια):woot: Παρομοιο προβλημα ειχε και η αδερφη μου οταν ηταν για μεταπτυχιακο Αγγλια και ενα φορητο που ειχε παρει απο δω παρα τριχα να τον οικιοποιηθουν κατι παιδια απο την Ουγκαντα :laughing: .

Αντιθετα οπου βλεπω αναφορα σε αμερικη σε forum πχ extremesystems η και σε ταινιες ακομα ολοι εχουν μια ελαφροτητα και μια ανεση.Οταν ειναι να ερθει τους χτυπανε την πορτα του σπιτιου τους.Το μονο αγχος που εχουν ειναι να φθασει γρηγορα για να χτυπησουν bench και οχι αν θα ειναι σε καλη κατασταση η θα χαθει η αν θα εχουν τρεχαματα αν παει κατι στραβα.

1) Οτι και να πείτε για την συγκεκριμένη εταιρεία φαίνεται απο τις φωτό ότι έχετε δίκιο.

2) Με υγεία το μηχάνημα και καλά κλοκαρίσματα:p:P

3) Ένας γνωστός πήρε υπολογιστή απο το eshop πέρσι, το κουτί ήταν ένα μικρό με μικρό παράθυρο, LCD οθόνη μπροστά για θερμοκρασίες με το λογότυπο της amd και με τα πορτάκια που μοίαζουν με το soprano. (βαρίεμαι να ψάχνω λινκ). Ε, η πρόσοψη έιχε σπάσει, ακόμα και το μέταλλο στο οποίο στηρίζοταν η πρόσοψη είχε στραβώσει....

Μέσα στο φορτηγό τα είχαν χάμο τα κουτιά (μέσα στις κούτες τους πάντα) αλλά ελεύθερα.... να παλατζάρουν στις στροφές.... Πήρε με την εγγύηση καινούργια πρόσοψη, χωρισ ταλαιπωρία αλλα αρκετα αργοπορημένα....

• 2 weeks later...
Ειλικρινα ειμαι πολυ ξενερωμενος, και μου εφυγε ολη η χαρα της παραλαβης καινουριου υπολογιστη.
.

Ε καλά μην κάνεις έτσι τώρα....ΓΙα laptop μιλάμε....

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟΥ PC θα πει....να βάλεις τον cpu πάνω στο socket (αφού τον χαιδέψεις τρυφερά στην...."πλατούλα" του), να βγάλεις τις μνημούλες από την θήκη τους....να γυρίσεις με το δαχτυλάκι το fan της καινούργιας κάρτας γραφικών....Γενικά αν δεν υπάρχουν πάνω από 8 κουτάκια να ανοίξεις να χαρείς σαν άνθρωπος και συ, δεν το φχαριστιέσαι το πράμα....!!...Όλοι καταλαβαίνουμε νομίζω...;) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.