Jump to content

Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι ειμαστε ΖΩΑ σε αυτη την χωρα.

jax7480

Recommended Posts

Ειλικρινα ζητω συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο αλλα η αγανακτηση μου εχει χτυπησει ΚΟΚΚΙΝΟ.

Σημερα λοιπον το πρωι, στις 8.35 πμ περιπου χτυπαει το κινητο μου. Μια κυρια στην αλλη γραμμη με ενημερωνει οτι τηλεφωνει απο την εταιρια μεταφορων Interattica οτι εχει ερθει ενα δεμα για μενα και οτι μετα απο δικη αιτηση μπορω να παω εγω να το παραλαβω απο τα γραφεια τους. Ηρθε το φορητο σκεφτομαι και οντως ειχα ζητησει να το παραλαβω εγω ο ιδιος απο τα γραφεια τους και οχι να το φερουν αυτοι στο σπιτι. Σηκωνομαι λοιπον, πινω το καφεδακι μου και ξεκιναω για το Καλοχωρι Θεσσαλονικης.

Βρισκω σχετικα ευκολα τα γραφεια τους, τους ενημερωνω για το ποιος ειμαι και παραλαμβανω(ΚΑΚΙΣΤΑ, για μενα) το δεμα μου, αφου πρωτα εχω αφησει 2.000 ζεστα,ζεστα μεσα σε δεσμιδα απο την τραπεζα. Πηγαινοντας προς το αυτοκινητο παρατηρω οτι το δεμα δεν ειναι και σε τοσο καλη κατασταση. Μαλιστα οχι μονο δεν ειναι σε καλη κατασταση αλλα ειναι σε αθλια κατασταση. Ενημερωνω εκεινη την στιγμη την εταιρια openmind.gr για το δεμα που μολις παρελαβα και οντας πεπεισμενος οτι δεν ξεκινησε ετσι απο αυτους, πηγαινω σπιτι και βγαζω τις πρωτες φωτο. Τις χωνω σε ενα zip αρχειο και τις στελνω και στην openmind.gr.

Οπως θα δειτε παρακατω η κατασταση του κουτιου ειναι ΑΘΛΙΑ με ολη την σημασια της λεξεως και ειλικρινα οχι απλα δεν ξερω τι να κανω, αλλα θλιβομαι φοβερα γιατι αλλη μια φορα αυτη η χωρα με τους ανθρωπους της, δεν προκειται ποτε να ξεπερασει το επιπεδο των κατωτερων Αφρικανικων χωρων.

Οταν δεν μπορεις να εισαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ απλα ασχολησου με κατι αλλο, παιξε ταβλι, πανε στο Θιβετ, ασχολησου με τον Βουδισμο, αλλα προς Θεου μην ταλαιπωρεις ψυχολογικα και σωματικα τον υπολοιπο κοσμο.

Οπως καταλαβαινεται η κατασταση ειναι τοσο τραγικη που δεν εχω ορεξη ουτε να ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ τους συγκεκριμενους κυριους της μεταφορικης, γιατι ειμαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ οτι το προβλημα στο κουτι τους Siemens εμφανιστηκε εκει. Ειμαι διατεθειμενος να τα ξεχασω ολα αν το φορητο δεν εχει καποιο προβλημα. Αν ομως εχει και το παραμικρο ΤΟΤΕ, ειλικρινα να το μαθει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ για το ποσο ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ καποιοι.

Ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα για μενα παντως που εκανα καποια αγορα μεσω Ιντερνετ. Αν αγοραζα το φορητο απο τα Μουλτιραμα, οντως μπορει να ειχε μικροτερο επεξεργαστη(1.86GHz) αλλα τουλαχιστον ο πωλητης θα με κερνουσε "γυναικες" μεχρι την επομενη χιλιετηριδα για την αγορα αυτη.

ΑΙΣΧΟΣ μονο αυτο εχω να πω. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, για την καταντια μας.

Γινελης Ζαχαριας

Υ.Γ.Παρακατω θα δειτε την κατασταση που παρελαβα το δεμα σε καποιες φωτογραφιες που ειχα ορεξη να τραβηξω. Ο φωτισμος και η ποιοτητα ειναι αθλια γιατι ηταν το τελευταιο πραγμα που σκεφτηκα εκεινη την στιγμη.

post-51-1416072169,9612_thumb.jpg

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480

Ειλικρινα ζητω συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο αλλα η αγανακτηση μου εχει χτυπησει ΚΟΚΚΙΝΟ.

Σημερα λοιπον το πρωι, στις 8.35 πμ περιπου χτυπαει το κινητο μου. Μια κυρια στην αλλη γραμμη με ενημερωνει οτι τηλεφωνει απο την εταιρια μεταφορων Interattica οτι εχει ερθει ενα δεμα για μενα και οτι μετα απο δικη αιτηση μπορω να παω εγω να το παραλαβω απο τα γραφεια τους. Ηρθε το φορητο σκεφτομαι και οντως ειχα ζητησει να το παραλαβω εγω ο ιδιος απο τα γραφεια τους και οχι να το φερουν αυτοι στο σπιτι. Σηκωνομαι λοιπον, πινω το καφεδακι μου και ξεκιναω για το Καλοχωρι Θεσσαλονικης.

Βρισκω σχετικα ευκολα τα γραφεια τους, τους ενημερωνω για το ποιος ειμαι και παραλαμβανομαι(ΚΑΚΙΣΤΑ, για μενα) το δεμα μου, αφου πρωτα εχω αφησει 2.000 ζεστα,ζεστα μεσα σε δεσμιδα απο την τραπεζα. Πηγαινοντας προς το αυτοκινητο παρατηρω οτι το δεμα δεν ειναι και σε τοσο καλη κατασταση. Μαλιστα οχι μονο δεν ειναι σε καλη κατασταση αλλα ειναι σε αθλια κατασταση. Ενημερωνω εκεινη την στιγμη την εταιρια openmind.gr για το δεμα που μολις παρελαβα και οντας πεπεισμενος οτι δεν ξεκινησε ετσι απο αυτους, πηγαινω σπιτι και βγαζω τις πρωτες φωτο. Τις χωνω σε ενα zip αρχειο και τις στελνω και στην openmind.gr.

Οπως θα δειτε παρακατω η κατασταση του κουτιου ειναι ΑΘΛΙΑ με ολη την σημασια της λεξεως και ειλικρινα οχι απλα δεν ξερω τι να κανω, αλλα θλιβομαι φοβερα γιατι αλλη μια φορα αυτη η χωρα με τους ανθρωπους της, δεν προκειται ποτε να ξεπερασει το επιπεδο των κατωτερων Αφρικανικων χωρων.

Οταν δεν μπορεις να εισαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ απλα ασχολησου με κατι αλλο, παιξε ταβλι, πανε στο Θιβετ, ασχολησου με τον Βουδισμο, αλλα προς Θεου μην ταλαιπωρεις ψυχολογικα και σωματικα τον υπολοιπο κοσμο.

Οπως καταλαβαινεται η κατασταση ειναι τοσο τραγικη που δεν εχω ορεξη ουτε να ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ τους συγκεκριμενους κυριους της μεταφορικης, γιατι ειμαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ οτι το προβλημα στο κουτι τους Siemens εμφανιστηκε εκει. Ειμαι διατεθειμενος να τα ξεχασω ολα αν το φορητο δεν εχει καποιο προβλημα. Αν ομως εχει και το παραμικρο ΤΟΤΕ, ειλικρινα να το μαθει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ για το ποσο ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ καποιοι.

Ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα για μενα παντως που εκανα καποια αγορα μεσω Ιντερνετ. Αν αγοραζα το φορητο απο τα Μουλτιραμα, οντως μπορει να ειχε μικροτερο επεξεργαστη(1.86GHz) αλλα τουλαχιστον ο πωλητης θα με κερνουσε "γυναικες" μεχρι την επομενη χιλιετηριδα για την αγορα αυτη.

ΑΙΣΧΟΣ μονο αυτο εχω να πω. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, για την καταντια μας.

Γινελης Ζαχαριας

Υ.Γ.Παρακατω θα δειτε την κατασταση που παρελαβα το δεμα σε καποιες φωτογραφιες που ειχα ορεξη να τραβηξω. Ο φωτισμος και η ποιοτητα ειναι αθλια γιατι ηταν το τελευταιο πραγμα που σκεφτηκα εκεινη την στιγμη.

χμμμ απο ελλαδα η απο εξωτερικο εγινε η αγορα?

παντως, οπως και να εχει το πραγμα, εγω σου λεω οτι 99% δεν θα εχει τιποτε γιατι οπως θα δεις εχει κι αλλο κουτι απο μεσα και προστατευτικα....

Αρχική απάντηση από oktech

χμμμ απο ελλαδα η απο εξωτερικο εγινε η αγορα?

παντως, οπως και να εχει το πραγμα, εγω σου λεω οτι 99% δεν θα εχει τιποτε γιατι οπως θα δεις εχει κι αλλο κουτι απο μεσα και προστατευτικα....

kai ti sxesi exei ayto,opos eskase ta 2000eyro exei kai ti apetisi na erthi to dema apsogo

Φίλε ζάχο ΙΜΟ φταίει η εταιρία από την οποία αγόρασες το δέμα και όχι τόσο η μεταφορική.

Εάν θεωρήσεις δεδομένο ότι η μεταφορική δεν πρόκειτε να προσέξει το δέμα σου τότε απλά πρέπει εσύ ως εταιρία να το συσκεύασεις για να αντέξει τις κακουχίες.

Δεν στέλνεις ένα προιόν με την Retail συσκευασία του. Το ξανασυσκεύαζεις από πάνω με άλλη.

Εδώ το eshop με τα δικά του φορτηγάκια και βάζει επιπλέον συσκευασίες.

Αυτά.

Μεγεία και εγώ ελπίζω να μην έχεις κανένα πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

οκτεκ, μονο που το κοιτας ξενερωνεις απιστευτα. και να παιζει εγω θα ημουνα τοσο ξενερωμενος που τι να πω

Εγω είδα μονο την πρωτη εικονα ρε παιδια... μην βαρατε... οχι, ετσι οπως το βλεπω στις επομενες απορω γιατι το παρελαβε απο την μεταφορικη!! Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟ

Αρχική απάντηση από totally_wired

Φίλε ζάχο ΙΜΟ φταίει η εταιρία από την οποία αγόρασες το δέμα και όχι τόσο η μεταφορική.

Εάν θεωρήσεις δεδομένο ότι η μεταφορική δεν πρόκειτε να προσέξει το δέμα σου τότε απλά πρέπει εσύ ως εταιρία να το συσκεύασεις για να αντέξει τις κακουχίες.

Δεν στέλνεις ένα προιόν με την Retail συσκευασία του. Το ξανασυσκεύαζεις από πάνω με άλλη.

Εδώ το eshop με τα δικά του φορτηγάκια και βάζει επιπλέον συσκευασίες.

Αυτά.

Μεγεία και εγώ ελπίζω να μην έχεις κανένα πρόβλημα.

Εδω με ΚΤΕΛ εχω στειλει πισι ολοκληρο με οθονες πληκτρολογια κλπ και στις κανονικες συσκευασιες και δεν παθανε τιποτε... τι φταιει ο πωλητης ρε παιδια? αυτο το κουτι εγινε μπαλα του μπασκετ μην πω τιποτα.. ειναι εξοργιστικο!

Απλά ΑΙΣΧΟΣ! Κανονικά έπρεπε επιτόπου να γυρίσεις πίσω και να αρχίσεις κράξιμο! Αλλά το θέμα είναι οτι με τετοιους μλκς αν μπλέξεις μόνο αγχως σου μένει και στο τέλος μπορεί να σου βγούν και απο πάνω! Τέλος πάντως εύχομαι να δουλευει σωστά το εργαλείο και να μην χρειαστει να ασχοληθείς με αυτούς τους καραγκιοζιδες ξανά!

Ζαχαρια, λυπαμαι για το συμβαν παντως να ευχεσαι να μην εχει παθει τιποτα το φορητο γιατι αν εχει παθει, θα ταλαιπωρηθεις πολυ με τις ασφαλιστικες εταιριες και την μεταφορικη!!

Ντροπή.

Μαύρο στη συγκεκριμένη εταιρία από δω και πέρα.

Δυστυχώς ποτέ δεν ξέρεις ποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο και ποιος όχι, πιστεύω ότι σε κάθε μεταφορική υπάρχει η πιθανότητα, αλλά είναι απαράδεκτο.

Ελπίζω πάντως να μην έχει πρόβλημα.

Γενικώς οι μεταφορικές δεν πολυενδιαφέρονται. Εγώ είχα πάει στα ΕΛΤΑ να στείλω μια Motherboard και ευτυχώς την είχα συσκευάσει καλά γιατί ενώ είχα γράψει στο κουτί πάνω με μεγάλα γράμματα "Ευθραυστο" η υπάλληλος το πέταξε μπροστά μου από περίπου μισό μέτρο πάνω στα άλλα δέματα που είχε. Γι αυτό συμφωνώ εν μέρει και με τον totally_wired ότι το κατάστημα θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικό γιατί σίγουρα γνωρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών των μεταφορικών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.