Jump to content

ibook αξιζει για αγορα?

apollo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα

η ερωτηση μου οπως καταλαβατε ειναι αν αξιζει να παρει κανεις ibook g4 gia 1600ε,

και κατι αλλο αν το συνδεσεις (με π.χ. καλωδιο) σε αλλο pc με win xp εχουν συμβατοτητα τα εγγραφα word excel mp3 ολα οασ κανει τελος παντων ενας χρηστης στα xp?

και το τελευταιο ερωτημα : απο τη στιγμη που αλλαζει επεξεργαστη σε ιντελ (μου φενετε) τα υπαρχον μοντελα θα ειναι συμβατα τα καινουργια λειτουργικα mac os10.5?

δειτε link http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/2/wo/XHanMCPZaxqitCotKZjSLw/3.0.5.17.5.9.0.1.0.0.1.0.0.13:tomato: :tomato::jump:

Η άποψή μου είναι πως απο την στιγμή που η Apple αλλάζει αρχιτεκτονική δεν αξίζει η αγορά κάποιου απο τα μοντέλα της τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσουν ευρέως τα νέα μοντέλα. Αν είχε mobile G5 ίσως κάτι να έκανε αλλά με G4...

Αν δεν σε φοβίζει η πιθανότητα να μείνεις ξεκρέμαστος προχώρα.

Αν και όμορφο και ελαφρύ φορητό θα σου έλεγα να περιμένεις και να πάρεις ένα powerbook. Κυρίως για τα καλύτερης ποιότητας πλαστικά και κατασκευή. Δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας με οποιοδήποτε λειτουργικό X ανεξάρτητα από CPU (μιλάμε για καινούργιο ibook βέβαια και όχι κάποιο παλιό που έτρεχε και OS9)

πολλοί ξεπουλάνε τα ibook μετά την ανακοίνωση apple-intel. αν το ψάξεις πιθανόν να βρεις κάτι μεταχειρισμένο σε αρκετά φθηνή τιμή. ψάξε για forum της apple

γενικά γνώμη μου είναι ότι είναι πολυ΄κουραστικό να διαχειρίζεσαι δύο διαφορετικές πλατφόρμες εφόσον βέβαια δεν είναι η δουλειά σου. μικροπροβλήματα θα προκύπτουν πάντα , θες οπωσδήποτε dsl να κατεβάζεις software, και περισσότερο χρόνο ενασχόλησης.

για το macos πιθανόν να γίνει το αντίστροφο δηλαδή να το δούμε ,αν σπάσει βέβαια, στα PC.

δηλαδη παιδια το καλυτερο θα ηταν να παριμενει καποιος να δει πως θα πανε τα πραγματα με τα μακ και μετα αποφασιζει

seeker τωρα δε μενεις ξεκρεμαστος αλλα μετα μπορει οποτε εχεις δικιο, το προχωραω πιο για ποιο μετα

tristeno και το παουερ καλο αλλα ακριβο καπως

dorian θα το δουμε αυτο σιγουρα

σαν ερασιτεχτης χρηστης υπολογιστων ψαχνομαι για διαφορα οτι εχει σχεση με η/υ αλλα επειδη δεν ξερω τοσα για τα Μηλα ψαχνω τη διαφορετικο και ποσο καλο ειναι, αλλα με τη αλλαγη τη μελλη γενεσθε

βεβαια γιανα μη το πολυ κουραζω παντα υπαρχει η λυση του λαπτοπ και τελειωνει η υποθεση αλλα βλεπουμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.