Jump to content

SOS "Πρόβλημα με συνδεση"

j1m1501

Recommended Posts

οποιος μπορει να βοηθησει!!!!!!!!! έχω γραμμή ADSL, ενώ πραγματοποιώ κανονικά την σύνδεση μου δεν εμφανίζεται το εικονίδιο δίπλα από το ρολόι (Αυτό με τους δύο υπολογιστές που αναβο/νουν μεταξύ τους ) όποιος γνωρίζει πως μπορώ να το ξαναεμφανίσω. Ευχαριστώ Προκατα/κα.:confused: :confused: :confused: :confused:

http://windows.about.com/od/tipsarchive/l/bltip080.htm

Simply right-click My Network Places, and choose Properties. Double-click Local Area Connection, then click the Properties button. Near the bottom of the Local Area Connection Properties window, you should see a checkbox next to "Show Icon in taskbar when connected." Check that, click OK, and you're done. Now the little lights will blink with network traffic.

Κατ'αρχάς, καλώς ήρθες, j1m1501!

:T: Σωστός ο Σωτήρης!

Είναι χρήσιμο να φαίνεται αυτό το εικονίδιο, γιατί καταλαβαίνεις αν έχεις κάποιο spyware! ’μα το δεις και δουλεύει (δηλ. μεταφέρονται δεδομένα) χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή πάει να μπει στο ίντερνετ χωρίς την άδειά σου...

Υ.Γ.: Δεν είναι και τόσο σπουδαίο το πρόβλημά σου, j1m1501. Είδα "SOS", "πρόβλημα" στον τίτλο και περίμενα τίποτα πιο σοβαρό...

Βάζεις DU Meter και καθάρισες , αν προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη από τα 2 πράσινα λαμπιόνια , ζήτω που καήκαμε :)

Εγώ προσωπικά δεν το έχω να φαίνεται το συγκεκριμένο εικονίδιο γιατί μου θυμίζει παλιές 56k μέρες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.