macson Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 Γεια χαρά..Λοιπόν, έχω κάνει capture (αναλογικά) 2 ώρες και κάτι απο camera και το μέγεθος των αρχείων είναι 5,3Gb (είναι 2 αρχεία 3,2Gb και 2,1Gb, αναλύσεις 720*576, τύπος mpeg2)..Το πρόβλημά μου είναι το εξής:θέλω να τα γράψω σε ένα dvd-5 για να παίζει σε dvd-player φτιάχνοντας και ένα πρόχειρο menu..Έπρεπε να τα συμπιέσω για αρχή και διάλεξα το Auto Gordian Knot..Έδωσα ίδιες ρυθμίσεις και για τα δύο αρχεία, περίμενα μισή μέρα και στο τέλος τα δύο αρχεία βγήκαν με διαφορετική ανάλυση, 640 το ένα 520 το άλλο..Τα ξανακάνω, πάλι το ίδιο..Τέλος πάντων, λέω και συνεχίζω (δεν είναι λίγο μισή μισή μέρα!)..Πηγαίνω στο nero vision express και εισάγω τα δύο συμπιεσμένα αρχεία(νέο μέγεθος 4,4Gb), φτιάχνω και ένα menu και τα καίω στο dvd..Μετά από μία ωρίτσα το δοκιμάζω και βλέπω ότι έπειτα από 30 δευτερόλεπτα παιξίματος η εικόνα χαλάει, δηλ. φαίνονται πολλές οριζόντιες γραμμές..Το έγραψα στο σκληρό πρώτα και μετά σε dvd και πάλι τα ίδια..Υποθέτω ότι φταίει η διαφορετική ανάλυση που έχουν τα δυό συμπιεσμένα αρχεία..Δοκίμασα να τα γράψω χωρίς συμπίεση σαν έναν φάκελο στο δίσκο (VIDEO_TS), πάλι από το nero vision express, και μετά να το συμπιέσω από το dvd shrink, αλλά δεν το εισάγει..(το μέγεθος αυτού του φακέλου είναι 4,7Gb-πρεπει να το έκανε συμπίεση το nero vision 5,3Gb->4,7Gb)..Πώς θα γλιτώσω το dvd-9;..Συγνώμη αν σας κούρασα,προσπάθησα να τα γράφω όσο πιο περιεκτικά γίνεται..Ευχαριστώ προκαβολικά για τις απαντήσεις σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.