knikos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 :mad: Με εχει εκνευρίσει αφάνταστα το γεγονός ότι ο σκληρός μου δυσκολεύεται αρκετά στο FEAR και HL2. Συγκεκριμένα υπάρχουν πολύ συχνά κολλήματα (για 1-2 δευτερόλεπτα) όποτε μπαίνω σε ένα νέο δωμάτιο, σε μια νέα "τοποθεσία" ή όταν φορτώνονται κάποια scripts ή άλλα δεδομένα. Ο σκληρός αναβοσβήνει σαν τρελός μέχρι να μπορέσει να τα φορτώσει. Εκνευρίζομαι γιατί όλο το μηχάνημα είναι καινούργιο: 64, 3000+, 6600gt, 512Ram, 160GB 7200 8mb SATA, seagate HD. Σημειώνω ότι ο σκληρός είναι σε 3 partition, λειτουργικό, προγράμματα-παιχνιδια, και downloads. Έχετε καμιά ιδεά για το τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Η μνημη σου μου φαινεται λιγη.Ισως να εβαζες αλλο ενα 512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Σεπτέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Συμφωνώ, παρόμοια συμπτώματα είχε και το Doom3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knikos Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Πάντως βλέπω ότι ειδικά για το FEAR το πρόβλημα του σκληρού το αντιμετωπίζουν και με 1ή 2GB RAMhttp://www.hardwareanalysis.com/content/topic/45784/?o=20Ισως υπάρχει και κάποιο Bug εκτός από το ότι έχω λίγη μνήμη.Έχετε καμιά πρόταση βελτίωσης της κατάστασης εκτός από την αγορά νεάς μνήμης?Για παράδειγμα η θέση του pagefile παίζει ρόλο? μήπως να δημιουργήσω pagefile στο partition με το παιχνίδι?Το Ο/C της RAM θα ε΄χει κάποιο αποτέλεσμα?Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Δεν θα καταφερεις τιποτα το ιδιαιτερο, η αγορα RAM ειναι μονοδρομος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.