GoriLLakoS Σεπτέμβριος 12, 2005 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 OT :δοκιμασα εναν 4400 με LN2.....Με το που εγραφε το bios -72 .....αμα ηταν στα windows ετρωγε κολλημα...ενω αμα ηταν μεσα στο bios δεν ανοιγε καθολου μεχρι να ξεπαγωσει....εριχνα μικρες δοσεις συνεχεια για να καταφερω να τρεξω ενα pcmark04 αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 12, 2005 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 21:41] OT :δοκιμασα εναν 4400 με LN2.....Με το που εγραφε το bios -72 .....αμα ηταν στα windows ετρωγε κολλημα...ενω αμα ηταν μεσα στο bios δεν ανοιγε καθολου μεχρι να ξεπαγωσει....εριχνα μικρες δοσεις συνεχεια για να καταφερω να τρεξω ενα pcmark04 αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομα...... Bill.......ΜΗΝ ψάχνεσαι άδικα με το LN2 και ton 4400.......ΔΕΝ μπορείς να κοντρολάρεις το LN2.......Είναι πολύ γρήγορο στις διακυμάνσεις του........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 12, 2005 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Bill.......ΜΗΝ ψάχνεσαι άδικα με το LN2 και ton 4400.......ΔΕΝ μπορείς να κοντρολάρεις το LN2.......Είναι πολύ γρήγορο στις διακυμάνσεις του........ ισως με ενα κανιστρο με βαση lets say 3-4cm σωθει η κατασταση. αλλα και αυτο θελει δοκιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 13, 2005 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Βρε δε σώνεται με τίποτα λέμε.........ΑΝ ήταν να είχε σωθεί θα ήταν από τους Γιαπωνέζους εδώ και καιρό........ΙΣΩΣ κάτι κάνει με κάνα cascade αλλιώς ΜΠΑΑΑΑΑΑ........ @ crmaris νομίζω ότι μπορεί και να τον σταθεροποιήσεις τον X2 περί τα 2900 - 3000ΜΗz........Ψάξτο με ησυχία και όχι βιασύνες....Δε σε κυνηγάει κανείς........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 πιστεύω σήμερα θα έχω έτοιμο τον compressor που θα κάνει την αντλία κενού και μετά θα πιάσω δουλειά. Δεν θα την βιαστώ την δουλειά γιατί ήδη κολύμπησα στα βαθειά και το κακό είναι ότι δεν έχω και κανέναν εδώ που να το κατέχει το άθλημα του phase να μου δείξει κάτι αν κολήσω αλλά δεν βαριέσαι. Πάντα με ότι ασχολιέμαι (programming,δορυφορικά,ηλεκτρονικά,γυναίκες κτλ..) έτσι είναι οπότε συνήθισα πια.. Όχι τίποτα αλλά σας έχω πρήξει και εσάς αλλά λίγο υπομονή παιδιά θα μάθω που θα πάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 13, 2005 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Με τον κομπρέσσορα που θα χρησιμοποιήσεις ως αντλία κενού, άστο να κάνει κενό κάνα 5άωρο +..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Σεπτέμβριος 13, 2005 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Φιλε μου σιγα σιγα θα τα καταφερεις υπομονη και επιμονη θελει. Και πιστευω οτι ολα τα παιδια εδω που προσφερουν τις γνωσεις και τις εμπειρειες τους δεν εχουν κανενα προβλημα να σε βοηθησουν οπου κολλησεις. Αλλωστε γιαυτο ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε γνωση και εμπειρειες. Συνεχισε και ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει. Το καλο ειναι οτι εφοσον μαθεις και εσυ θα μπορεσεις να βοηθησεις καποιον αλλο στο μελλον. Ετσι παει το πραγμα και αυτη ειναι η πραγματικη εννοια του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 τόσο πολύ!! Και εγώ νόμιζα καμιά ώρα είναι αρκετή μόνο.. Έναν danfoss NL7F (1/4 hp) θα χρησιμοποιήσω.@έτσι είναι φίλε Geoal.. Καλά που είναι και τo forum ειδάλως.. Αστα..’ντε μέχρι το βράδυ πιστεύω να έχω αποτελέσματα να δούμε τι κάναμε.. Πιστεύω το καθαρό 410 θα κάνει καλύτερη δουλειά αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει το condenser παρόλο τις extra σπείρες το αυξημένο heat load..Θα δείξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 13, 2005 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 09:54] τόσο πολύ!! Και εγώ νόμιζα καμιά ώρα είναι αρκετή μόνο.. Έναν danfoss NL7F (1/4 hp) θα χρησιμοποιήσω. Βρε άστο που σου λέω.........Εδώ εγώ που έχω αγοράσει μία δυβάθμια αντλία που το ρίχνει στο -30psi σε δύο λεπτά, την αφήνω πάνω από δύωρο+..... Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 09:54] Αστα..’ντε μέχρι το βράδυ πιστεύω να έχω αποτελέσματα να δούμε τι κάναμε.. Πιστεύω το καθαρό 410 θα κάνει καλύτερη δουλειά αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει το condenser παρόλο τις extra σπείρες το αυξημένο heat load..Θα δείξει.. ΜΟΝΟ με έξτρα αέρα πάνω του θα κοντράρει ο κομπρέσσορας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:59] Βρε άστο που σου λέω.........Εδώ εγώ που έχω αγοράσει μία δυβάθμια αντλία που το ρίχνει στο -30psi σε δύο λεπτά, την αφήνω πάνω από δύωρο+..... ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 13, 2005 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Είναι τόσο μεγάλη ευκολία αυτη η αντλια Vs αντλία κομπρέσορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Σεπτέμβριος 13, 2005 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 η αν θες κανε κενο 3 ωρες,γεμισε το φρεον,δουλεψε το,και ξανακανε κενο 3 ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 αρχισα το κενό. -15 περίπου psi βλέπω.. Μιλάμε ξεβρώμισε το σπίτι freon.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 10:30] η αν θες κανε κενο 3 ωρες,γεμισε το φρεον,δουλεψε το,και ξανακανε κενο 3 ωρες θα κάνω κανα 5ωρο κενό και θα γεμίσω μια και καλή γιατί έχω μόνο κανα κιλό 410 και για μελλοντική χρήση και εδώ που είμαι δεν έχει κανείς να μου ξαναγεμίσει την μπουκάλα.Οπότε θα πρέπει να το στέλνω στον Χρήστο γιαυτήν την δουλειά όποτε ξεμένω..ps.. παιδιά ο compressoras που κάνει το κενό πετάει λάδι από το discharge!! τι παίζεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 σταμάτησα το κενό και αναμένω συμβουλές.. Αλλο και τούτο πάλι. Ελπίζω το λάδι μόνο να είναι του compressora που κάνει το κενό και όχι του compressor του prommie.. Αλλά γιατί έγινε αυτό είναι normal?? To discharge line της αντλίας έχει κολήμένο ένα σωληνάκι προς τα πάνω γύρω στα 20 cm .. Το υγρό που βγαίνει είναι διαφανές.. Σαν το νερό δηλαδή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 13, 2005 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 MHN αγχώνεσαι..........Φυσιολογικό είναι........Βάλε τον κομπρέσσορα που κάνεις κενό(την αντλία δηλαδή) πιό ψηλά από τον άλλο........και πάλι θα σου φτύνει λίγα λάδια........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 μιλάμε βγάζει αρκετό λάδι.. Λογικά θα πρέπει να το συμπληρώσω μετά έτσι δεν είναι? Τι λάδι βάζω μέσα σε αυτούς τους danfoss.. POE? και πόσο μπας και ξέρει κανείς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 μερικές photo του προμι.. Δεν έχω τραβήξει photo από τις σπείρες που είναι πάνω απο το ψυγείο (desuperheater) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.