Solid Snake Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 Απ'οτι φαινεται για να δουμε 64αρι περιβαλον θα φαμε..."παλουκα"2γιγα και DDR3?? Απλα ελεος...Και το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 he told APC today that Vista would work best on a video card with more than 256MB RAM, 2GB of DDR3 memory and a S-ATA 2 hard drive.One of the things you'll notice about Vista beta 1 is that it runs dramatically quicker than Windows XP.σωπα ρε αφεντικο , με τετοιο συστημα ολα τρεχουνε γρηγορα, ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Σεπτέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Kαλά πως θέλουν να κερδίσουν πελάτες με αυτά που "ζητάνε" Κανένας δεν θα φύγεια πο τα xp έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα. Ειδικά οι εταιρείες που δεν πιστέω να θέλουν να διαθέσουν ποσο για αναβαθμίσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Σεπτέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Για να δεις AMD 64bit Windows εννοείς, γιατι linux βλέπεις απο καιρό τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Σεπτέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:26] he told APC today that Vista would work best on a video card with more than 256MB RAM, 2GB of DDR3 memory and a S-ATA 2 hard drive.One of the things you'll notice about Vista beta 1 is that it runs dramatically quicker than Windows XP.σωπα ρε αφεντικο , με τετοιο συστημα ολα τρεχουνε γρηγορα, ελεος Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια απο τη Microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Καλα καλα...δε νομιζω να ισχυει αυτο γιατι απλα δεν θα τα παρει κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Καλα καλα...δε νομιζω να ισχυει αυτο γιατι απλα δεν θα τα παρει κανεις! Μα, φυσικο δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από backgman Για να δεις AMD 64bit Windows εννοείς, γιατι linux βλέπεις απο καιρό τώρα. Mιλαω για τα 64 των Vista.Aλλο M$ και αλλο Linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 2GB είναι απολύτως κατανοητό. Με απλά XP και φορτωμένα τα βασικά (firewall, antivirus, toolbars, internet utilities) έχεις φάει 600-700ΚΒ. Αν ανοίξεις και μια εφαρμογή έφτασες στο 1GB και δώστου το swap file να κάνει υπερωρίες. Ιδιαίτερα στα φορητά που έχουν και αργούς δίσκους το 1GB είναι το ελάχιστο για αξιοπρεπή λειτουργία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Την καρτα γραφικων με 256ΜΒ τι τη θελει???3δ θα ειναι ολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από defiant Την καρτα γραφικων με 256ΜΒ τι τη θελει???3δ θα ειναι ολα? Κάτι είχε πάρει παλιότερα το αυτί μου ότι το desktop θα παίζει σε 3drooms αλλα το λέω με κάθε επιφύλαξη καθώς δε γνωρίζω αν αυτό ευσταθεί και αν όντως είναι έτσι αν θα ενεργοποιούνται απο default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 256 δεν ξέρω γιατί αλλά το ότι χρειάζεται σίγουρα 3d acceleration είναι σίγουρο (όπως εξάλλου εδώ και πολύ καιρό το OSX). Ξεχάστε τα bitmap Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αν ερθω εγω και σας πω οτι για τρεξεις το doom3 χρειαζεσαι 6800U θα βγουν μερικοι και θα που τι λες, εγω παιζω ανετα και σε 9700, ο καθενας εχει διαφορετικες απαιτησεις, αυτα που λεει αυτος ο τυπος μπορει να ειναι ειναι οι απαιτησεις για να τρεξουν τελεια. Αλλωστε απο τα λεγομενα του δεν μου φαινεται να ειναι και ιδιαιτερα γνωστης του θεματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 ^^Αυτο που λες ειναι σωστο αλλα και παλι αλλο ενα παιχνιδι -και τι παιχνιδι- σαν το doom3και αλλο ενα λειτουργικο.Το 3δ περιβαλλον θα ειναι προερετικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από defiant ^^Αυτο που λες ειναι σωστο αλλα και παλι αλλο ενα παιχνιδι -και τι παιχνιδι- σαν το doom3και αλλο ενα λειτουργικο.Το 3δ περιβαλλον θα ειναι προερετικο? Eχει αμεση σχεση στον συλλογισμο μου και που κανει παραχωρησεις ο καθενας, στα win ολοι μας κανουμε παραχωρησεις στην ταχυτητα του δικτυου και στο multitasking οσοι δεν εχουν multicore επεξεργαστες. Τα vista θα τρεχουν στα lowend pcs της εποχης οπως ετρεχαν τα ΧΡ στα lowend μηχανηματα την εποχη που βγηκαν. Το τι απαιτηται για να τρεξω τελεια ενα λειτουργικο (ακομα και τα ΧΡ) δεν εχει φτιαχτει ακομα και θα περασουν πολλααα χρονια ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 15:55] 2GB είναι απολύτως κατανοητό. Με απλά XP και φορτωμένα τα βασικά (firewall, antivirus, toolbars, internet utilities) έχεις φάει 600-700ΚΒ. Αν ανοίξεις και μια εφαρμογή έφτασες στο 1GB και δώστου το swap file να κάνει υπερωρίες. Ιδιαίτερα στα φορητά που έχουν και αργούς δίσκους το 1GB είναι το ελάχιστο για αξιοπρεπή λειτουργία. 700ΜΒ??? LOL! 300ΜΒ με emule, firewall, antivirus και firefox... Μην τα παραλέμε. Για να περάσεις το γίγα θέλεις ή βαρύ game ή κανα cad πρόγραμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Σεπτέμβριος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Επι του παρόντος (ελπίζω και επί του μέλλοντος) , δεν με απασχολεί το θέμα των Windoze , Mandrake 2005 64-bit και ειμαι super.Κρατάμε και ενα αρχαίο notebook για download και είμαστε ΟΚ , τώρα όποιος θέλει να γίνει ήρωας σκοτώνοντας όλους τους κακούς του πλανήτη (λέγε με DirectX ) θα πληρώσει κάτι παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Εγώ λεω να μείνω στα "παλαιολιθικά" 2003 αν αυτές οι απαιτήσεις επαληθευτούν, αν και μου φαίνεται το παίζουν τραγικοί μπας και ξεκινήσουν άλλο ένα κύκλο αναβάθμισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Queensland (Australia) - A Microsoft strategist told attendees of the TechEd 2005 conference on the Gold Coast last week that Windows Vista's new display driver model may compel users to upgrade to a PC with 2 GByte of DDR3 SDRAM and a graphics card with at least 256 MByte memory, according to Australian PC enthusiast publication APC Magazine. Περισσότερα: http://www.tomshardware.com/hardnews/20050908_100000.html Υ.Γ.: Θα το έβαζα στα νέα.... αν μπορούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 8, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno 2GB είναι απολύτως κατανοητό. Με απλά XP και φορτωμένα τα βασικά (firewall, antivirus, toolbars, internet utilities) έχεις φάει 600-700ΚΒ. Αν ανοίξεις και μια εφαρμογή έφτασες στο 1GB και δώστου το swap file να κάνει υπερωρίες. Ιδιαίτερα στα φορητά που έχουν και αργούς δίσκους το 1GB είναι το ελάχιστο για αξιοπρεπή λειτουργία. Ώωωωωωπααα!!! Μην τα παραλέμε.... εγώ με 512 έχω ανοιχτα όλα αυτά και τρέχω και ένα Photoshop και ακόμα όλα είναι μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.