backgman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 Ένας υπερυπολογιστής για το δρόμο. Μόλις το διάβασα έπαθα τη πλάκα μου.Όπως λέει και στο site : THE REVOLUTION BEGINSΠερισσότερες πληροφορίες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Οκ, το θηρίο το ίδιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Μην το βγαλουν αποτομα στην αγορα πειτε τους. :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 "Battery: 6 cell Li-lon battery pack. Battery Charge: 3 hrs charge time to 100% capacity while system off and 4 hrs charge time while system on.""Battery Life: Approximately 8 hours for AtomChip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Και οι δίσκοι ψιλογρήγοροι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 !!!χάλιακάρτα γαρφικών έχει :P:P που παμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αν δεν ειναι η μουφα η ιδια και ειναι οντως τοσο κοντα στην παραγωγη οι κβαντικοι επεξεργαστες, παρτε μια μικρη ιδεα...http://cesweb.org/attendees/show_floor/product_locator/product_details.asp?prodid=54211TB non-volatile Quantum-Optical Synchronous RAM The expected seling price.is $6000 .2TB super storage ATA-IDE The expected seling price.is $5000 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης !!!χάλιακάρτα γαρφικών έχει :P:P που παμε..... όντως, κατά τα άλλα είναι ότι πρέπει για τον Trooper και το WoW. 1ΤΒ θα τον καλύψει πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Οσο παει και βρωμαει περισσοτερο... Τελικα δεν εινα quantum cpu αλλα ειναι μονο η ονομασια του ετσι μιας που αναφερει στεγνα 4 x Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Και να σιγοντάρω και γω λίγο, υποστηρίζουν τα windows XP Pro, 1TB μνήμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από RootX όντως, κατά τα άλλα είναι ότι πρέπει για τον Trooper και το WoW. 1ΤΒ θα τον καλύψει πιστεύω Oυ να μου χαθεις αλητήριε ανθρωπε :computer: :tongue: :rant: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 ρε παιδιά, αν και δεν έχω διαβάσει το περιεχόμενο, ακόμα και ο όλος σχεδιασμός του site όχι απλώς βρωμάει αλλά ζέχνει στην κυριολεξία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 13:11] Οσο παει και βρωμαει περισσοτερο... Τελικα δεν εινα quantum cpu αλλα ειναι μονο η ονομασια του ετσι μιας που αναφερει στεγνα 4 x Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από backgman [Σήμερα, στις 13:24] AtomChip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 τα συγχαρητηρια μου στους κατασκευαστες , το δωρακι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 deja vu http://www.awmn.net/forum/viewtopic.php?t=15364&highlight= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Σεπτέμβριος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Μου φαίνεται πρέπει να περιμένουμε την CES για να το δούμε να benchάρει κιόλας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 @SLN στο μεμτεστ σου βγαζει κανα λαθος? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Υπερρεαλιστικό αλλά καλό!:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Σεπτέμβριος 8, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Ποσο το εχει το e-shop? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.