JaguarOne Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 Για όσους ενδιαφέρονται το gamespot έχει ανεβάσει στην σελίδα του το demo του παιχνιδιού! Είναι 375 mb και πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή sto gamespot για να μπορείτε να το κατεβάσετε απο κει... Εγώ πάντως μόλις το ξεκίνησα, σε καμμια ωρίτσα θα έχει έρθει :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 που εναι ακριβως... [noob mode on] ,γιατι λιγο που κοιταξα δεν το ειδα καπου φατσα καρταedit : οκ... [gavos mode off]... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Υπαρχει εδω οποτε να παει να πνιγει το gamespot που θελει και εγγραφη.http://www.gamershell.com/news/24601.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Μαγκες επειδη εγω ειμαι 56αρης και για ευνοητους λογους δεν μπορω να το κατεβασω, περιμενω να μου πειτε εντυπωσεις γιατι απο review που εχω διαβασει το παιχνιδι πρεπει να κοβει τοπο και το περιμενω πως και πως για να βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 13:11] Μαγκες επειδη εγω ειμαι 56αρης και για ευνοητους λογους δεν μπορω να το κατεβασω, περιμενω να μου πειτε εντυπωσεις γιατι απο review που εχω διαβασει το παιχνιδι πρεπει να κοβει τοπο και το περιμενω πως και πως για να βγει. Αν μένεις Ν.Π στο γράφω σε cd αμα θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Screenshots: http://www.tothegame.com/screenshot.asp?screens=11521 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOne Αν μένεις Ν.Π στο γράφω σε cd αμα θες ΕΕΕΕΕ μενω λιγο ποιο μακρυα. Μενω κεντρικη Ελλαδα. Καπου μες στην Λαμια... Ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Σεπτέμβριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Το κατεβάζω και εγώ. Για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 πολυ καλο φαινεται!εχει και γαμω τα γραφικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Σεπτέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 ’ντε να δούμε με πόσα spf (seconds per frame) θα παίζει.Πάντως σχετικά μικρούλι είναι το demo στα 375ΜΒ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Σεπτέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 To κατέβασα και παίζω. Το παιχνίδι είναι απλώς ΤΕΛΕΙΟ! To μόνο που με πείραξε είναι ότι διαφημίζει την Ιntel:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 για πες και σε μας που δεν εχει κατεβει ακομη, με τι συστημα το παιζεις και σε τι αναλυση (να πηγαινει και στρωτα εννοω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Σεπτέμβριος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 To παιχνίδι δεν φαίνεται καθόλου απαιτητικό. Ανετα το παίζουν μικρές κάρτες σε χαμηλά επίπεδα γραφικών βέβαια. Εγώ το παίζω με μία 6800 απλή και P4 3.00 kai 1gb Μνήμη. Παιδιά άλλο πράγμα...καμία σχέση με το παλιό..’λλη εποχή..Να φανταστείτε ότι οι υπηρέτες σκοτώνουν τα ζώα με όπλα (καραμπίνες)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Ωραία κατέβηκε, κάικε και τώρα υπομονή μέχρι το βραδάκι να το λιώσω :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Μια πρωτη επαφη δε μου αρεσε το ποτε εξελισεται.Ποτε δε ημοθν fan των ετων του αποικισμου στην ιστορια.Εξαιρεση αποτελουν οι κανονιοφοροι και οι ινδιανοι αλλα το κοβω τους τελευταιους τους εχεις μονο για ξεπαστρεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Στα 2003 δεν κανει install, απο αυριο θα δω τι θα κανω, διαβασμα σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 παδιά τα γραφικά του είναι φοβερά και έχει πολύ ζωηρά χρώματα που σε κάνει να κολλάς. Αντε μετά το stronghold 2 θα πάμε σε αυτό. ΥΓ Αν μου το δώσει τζαμπέ ο Snips και δεν χρειαστεί να ξηλωθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Σεπτέμβριος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Το κατέβασα, επιτέλους. Πολύ καλά γραφικά και ωραίος χειρισμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Σεπτέμβριος 9, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αλλο ένα αριστούργημα από την Ensemble! Ωραία γραφικά χωρίς να σέρνεται και η καταστροφή κτηρίων πολύ αληθωφανής.Επίσης τα ηχητικά εφέ πολύ καλά.Σίγουρα θα το αγοράσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Σεπτέμβριος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Πολύ καλά τα γραφικά , αλλά δεν βλέπω να παίζει και πολύ διαφορετικά από το AoE2 , που έχει κάποια τάδε χρόνια στην πλάτη.Και τι τερατούργημα που είναι αυτό το interface ... γιατί δεν το έκαναν λίγο μεγαλύτερο , ώστε να καλύπτει ολόκληρη την οθόνη....Όντως πολύ ωραίες οι εκρήξεις.Γι'αυτό και δεν δέχομαι παράδοση , κάθομαι και διαλύω τα πάντα , έτσι για να τα βλέπω να ανατινάζονται :devil: Και από πλευράς απόδοσης , τελικά δεν είναι άσχημο.Με την διαφορά οτι μόνο στην 6800 βλέπω γραφικά σαν αυτά που δείχνουν τα screenshots.Στην XTPE δεν υπάρχει επιλογή για very high shaders (ΠΟΛΥ καλύτερο νερό + HDR , σε σχέση με το high).Πάντως παίζει καλά και στις 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.