Jump to content

Ποια απ'όλες;

Chosen

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλά στον Frost :p

Επιστροφή στις ρίζες και στα desktop PCs και στην αναζήτηση μιας μητρικής 939, της προκοπής.

Η αγορά θα γίνει από εδώ: Κλικ μι

Όπως θα παρατηρήσετε, η μητέρα όλων των μητρικών έχει εξαντληθεί και δεν μπορώ να περιμένω.

Είμαι ανάμεσα στην ΑΒΙΤ και στην ΕΡΟΧ. Τι έχετε να πείτε;

Να πω κάπου εδώ ότι δε με απασχολεί αυτό το δημιούργημα του διαβόλου, το SLI και συνεπώς ψάχνω για κάτι εώς 150 που να έχει αξιοπρεπές BIOS.

Στην ερώτηση "αν σε ενδιαφέρει το overclocking;" η απάντηση είναι "χέζει η αρκούδα στο δάσος;". Κοινώς για ποιον άλλο λόγο θα πουλούσα τον φορητού αν δε με ενδιέφερε και το τσίγκλισμα;

Κι όπως θα είστε εκεί, ρίχτε και καμιά ιδέα για TFT 17" εώς 250 ή TFT 19" εώς 350.

Γενική παράκληση, μη μου πείτε τι θα παίρνατε εσείς και ποια μητρική είναι ο κρυφός σας πόθος, με ενδιαφέρει να είναι αθόρυβη, απροβλημάτιστη με μνήμες (θα μπούνε 2Χ 1 γίγα πάνω), σε λογική τιμή και τέλος να δώσει ένα αξιοπρεπές 260-280ΗΤΤ.

Σας ευχαριστώ.

Για το θέμα της TFT δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επιλέγεις κάτι από την γκάμα της μαμάς.

Για μητρική abit θα σου πρότεινα, epox δεν θυμάμαι να έχω δει αρκετούς χρήστες.

Ρίξε μία ματιά στο thread και πρόσεξε το revision.

**Χρόνια Πολλά Frosty**

Αρχική απάντηση από Chosen

Καλημέρα και χρόνια πολλά στον Frost :p

Αρχική απάντηση από RootX

**Χρόνια Πολλά Frosty**

Ευχαρηστώ:D

-----------------------------------------------------------------------------

Abit VS Epox χμμμ.

Abit KN8-Ultra, nForce4 Ultra

Σύμφωνα με αυτό έχει Max Vdimm 3.55V

Αρχική απάντηση από nickstamat

Ποια είναι η "μητέρα όλων των μητρικών";;;

DFI NF4 βέβαιος βέβαιος...

Καταρχήν Πέτρο, λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά και εσύ προσπαθείς να μας κάνεις την ζωή δύσκολη δίνοντας link του Komplett που είναι σε και όχι σε Κορώνες. :p

Αρχική απάντηση από RootX

Για το θέμα της TFT δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επιλέγεις κάτι από την γκάμα της μαμάς.

Έλα μου ντε.

Κάτι θα ξέρει (θυμάσαι και τα πρόσφατα δικά μου).

Είναι αυτό που λένε ''Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου...'' :p

Αρχική απάντηση από nickstamat

Ποια είναι η "μητέρα όλων των μητρικών";;;

Εσύ τώρα που ζεις και αγνοείς την Βασίλισσα των μητρικών (aka DFI) ; (η οποία παρεμπιπτόντως έμαθα σήμερα ότι μετέφερε πρόσφατα τα headquarters της στην Νέα Ορλεάνη :p)

Κατά πάσα πιθανότητα ο φορητός θα παραδωθεί στον νέο κάτοχο, το Σάββατο. Εξ ου και η βιασύνη.

Σύριε, αει σύριε να φέρεις τον γιατρό (το Komplett με τα είναι κρυφό πρότζεκτ, να μη βγει παραέξω...)

Φάνης, η "μαμά" δυστυχώς δεν έχει κάτι σ'αυτό το pricerange. Και τα 320 της 19άρας Samsung μου φαίνονται από ΟΚ εώς το μέγιστο που θα έδινα για οθόνη...

Αρχική απάντηση από spc

Εσύ τώρα που ζεις και αγνοείς την Βασίλισσα των μητρικών (aka DFI) ;

Έλα ντε! Πού ζω κι εγώ και αγνοώ την ύπαρξη αυτής της εξαίρετης εταιρείας;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.