Jump to content

Optimus Keyboard

Zarras

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 1 month later...

http://community.livejournal.com/optimus_project/12845.html

More! More!

I'm incredibly happy with all the sarcasm and critique my previous post is getting. Nothing inspires me more than tons of negative opinions.

I like people to know how something is being developed and how things are changing on the fly.

By the way, on December 12 we are going to accept only 103 pre-orders (one hundred and three pre-orders) at a price of US$1200 with a shipping date about May 2007. Later on we'll start accepting more pre-orders at sub-1000 price with a shipping date around September 2007.

και τα πληκτρα τα αλλαξαν σε ασπρομαυρα απο εγχρωμα (οχι οτι αυτο θα δικαιολογουσε την τιμη...)

http://community.livejournal.com/optimus_project/

1200 θα ειναι η αρχικη τιμη, ειμαι σιγουρος πως μετα απο καποιο καιρο ι τιμη του θα πεσει ραγδεα.;) Παντος αμα τα ειχα, θα τα σκαγα χωρης δευτερη σκεψη.Η δυνατοτητες του ειναι απειρες !!

Αρχική απάντηση από defiant

Μπα δεν λεει..και τι θα χτυπας οταν νευριαζεις?

Αν χτυπισεις αυτο μετα θα χτυπας το κεφαλι σου.

ΠΟΛΥ σοφή παρατήρηση!!! Αλλά οι δυνατότητές του είναι το κάτι άλλο, όχι όμως κ για 1200$. Μεχρι 300 συζητάμε, αλλά...

τι λετε ρε παιδια?! εμενα μου φενονται εξοφρενικα τα 70 ευρο που κανει το logitech g15 δε μαρεσει και η αισθηση των οπληκτρων του κιολα.... 1200????NO WAY!!! αφηστε που οπως προαναθερθηκε αμα σε νευριασει κατι πχ εχασες στον τελευταιο γυρο ή σου εβαλαν γκολ τελευταιο λεπτο κλπ και του δωσεις καμια μπουνια?.....ουτε να το σκεφτομαι!!

Πιστευω οτι αυτο το πληκτρολογιο ειναι για το δικο μου υπολογιστη (βλ. υπογραφη). Αμα ειχα εγω 1200ε (οχι δεν θα παντρευομουν) θα αλλαζα επιτελους το pc να μπορω να παιξω και κανα παιχνιδακι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.