hellrider Σεπτέμβριος 8, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Επίσης, δοκίμασε και στο Alexpak έχει διάφορα μηχανάκια σε καλές τιμές Γιατι ρε για να του μεινει στα χερια σε 3 μηνες? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 8, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 15:35] Γιατι ρε για να του μεινει στα χερια σε 3 μηνες? :p Τι κακός που είσαι.... έχει με 100 ευρω κομπρεσσερ 2,5 ίππων, 8bar πιεση με 12 μήνες εγγύηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 8, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 οκ τοτε δεν θα του μεινει σε 3 αλλα σε 12...Γενικα παντως η Alexpak δεν ειναι να την πολυεμπιστευεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 8, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Εκτός από την ηλεκτρική σκούπα που σου πρότειναν παραπάνω εγώ θα σου πρότεινα ένα πινελάκι θα σε βοηθούσε πολύ για το ξεσκόνισμα σου.Υ.Γ Ελπίζω να μην σου προτείνει κάποιος να πάρεις και κανενα κιλό πλαστικό και να το περάσεις και ένα χεράκι για να φύγουν τα μυγό*****. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 8, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 το σεσουαρ ίσως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollo Σεπτέμβριος 8, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 γλυτωσε τον εαυτο σου χρονο και χρημα βαλε την ηλεκτρικη σκουπα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 η καλυτερη λυση..μαζι με το swiffer αφου η σκονη που εχω στο κουτι μου αν και λιγη λογω φιλτρου ειναι σαν πουδρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Σεπτέμβριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 12:50] To blower απ'οτι μου είπαν έχει τόση δύναμη που βαράς πάνω στο pc και μπορεί να σου ρίξει τον πύργο κάτω!!!!! Αλλά δεν ξέρω έχει μια τύπα ΝΑ (με το συμπάθειο) μπροστά και αυτό δεν σου επιτρέπει να καθαριίσεις με λεπτομέρια όπως το στώμιο απο το κομπρεσέρ που είναι σαν καλαμάκι! τα πουλάνε στο τέλος της αθηνάς κοντά στο μοναστηράκι.όπως ανεβαίνουμε προς αθήνα πρ'επει να είναι το 2 ή 3 μαγαζί πουλάει όλων των ειδών τα εργαλεία και κάνει 20 με 1 χρόνο εγγύηση και 25 με 3.από δύναμη απίστευτη βγάζει την σκόνη από όλο το pc σε 2 λεπτά όπου και να είναι και το δανείζεις και στην μαμά να κάνει το σπίτι :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Εγώ έχω ένα κομπρεσέρ της POW, με 60 από το macro, φυσάει σαν τυφώνας και δεν αφήνει τίποτα, επίσης σηκώνει και όλη τη γειτονιά στο πόδι...από το να αγοράζω τα φιαλίδια του πεπιεσμένου αέρα με 10 το 1, χίλιες φορές προτιμότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Σεπτέμβριος 9, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Καλημέρα’λλος ένας ευχαριστημένος χρήστης blower εδώ !κάνει μια χαρά τη δουλειά του είναι απείρως μικρότερο και φτηνότερο απο το κομπρεσέρ. Γενικά κανένα παράπονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Εγώ έχω ένα κομπρεσέρ της POW, με 60 από το macro, φυσάει σαν τυφώνας και δεν αφήνει τίποτα, επίσης σηκώνει και όλη τη γειτονιά στο πόδι...από το να αγοράζω τα φιαλίδια του πεπιεσμένου αέρα με 10 το 1, χίλιες φορές προτιμότερο. Για δώσε πληροφορίες! Ποσο καιρό το έχεις? Καμια φωτογραφία?Ο παραγοντας του μεγάλου στωμιου του blower που σας είπα δεν σας δημιουργεί πρόβλημα στο θέμα της λεπτομέριας του καθαριμσού?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 9, 2005 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Ορίστε και το τερατάκι:devil:, πρέπει να το έχω κανά 6μηνο, τεχνικές πληροφορίες δεν ξέρω. Επίσης το στόμιό του έχει ικανοποιητική ακρίβεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 9, 2005 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 αχμ!τα swiffer δεν έχουν ηλεκτροστατική δράση? :O δεν τα έβαζα μέσα στο κουτί εγώ!ηλεκτρική σκούπα με το στόμιο για τις γωνίες ειναι μια χαρά για μένα...... !κ ένα φίλτρο να έχεις βάλει στον ανεμιστήρα που ρουφάει κ μια χαρά μετα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Ορίστε και το τερατάκι:devil:, πρέπει να το έχω κανά 6μηνο, τεχνικές πληροφορίες δεν ξέρω. Επίσης το στόμιό του έχει ικανοποιητική ακρίβεια. Δεν δίχνεις μια μεγαλύτερη φωτογραφία να καταλάβω καλύτερα το μέγεθος?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από P_M τα πουλάνε στο τέλος της αθηνάς κοντά στο μοναστηράκι.όπως ανεβαίνουμε προς αθήνα πρ'επει να είναι το 2 ή 3 μαγαζί πουλάει όλων των ειδών τα εργαλεία και κάνει 20 με 1 χρόνο εγγύηση και 25 με 3.από δύναμη απίστευτη βγάζει την σκόνη από όλο το pc σε 2 λεπτά όπου και να είναι και το δανείζεις και στην μαμά να κάνει το σπίτι :clap: κι εγώ blower λέω να πάρω.κομπρεσσέρ θα το φοβόμουνα κι όλας λόγω πολύ υψηλής πίεσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris κι εγώ blower λέω να πάρω. κομπρεσσέρ θα το φοβόμουνα κι όλας λόγω πολύ υψηλής πίεσης. Τι λες να σκάει τοσο εύκολα?! ΓΙα την συσκευή του SirGeorge τι λες? Θα ήθελα όμως λίγο περισσότερες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Τι λες να σκάει τοσο εύκολα?! ΓΙα την συσκευή του SirGeorge τι λες? Θα ήθελα όμως λίγο περισσότερες πληροφορίες. όχι ρε, το pcάκι φοβάμαι αν θα αντέξει κομπρεσέρ σίγουρα δε θά 'παιρνα, το θεωρώ υπερβολή. εναλλάκτικά πήγαινέ το και στο βενζινάδικο για πλύσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris όχι ρε, το pcάκι φοβάμαι αν θα αντέξει κομπρεσέρ σίγουρα δε θά 'παιρνα, το θεωρώ υπερβολή. εναλλάκτικά πήγαινέ το και στο βενζινάδικο για πλύσιμο Εχω κάτω στο γκαράζ πιεστικό νερού για το αυτοκίνητο! Θα το φέρω πάνω και θα τα κανω όλα λαμπίκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2005 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Εχω κάτω στο γκαράζ πιεστικό νερού για το αυτοκίνητο! :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 9, 2005 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος έχω φυσήξει πάνω από 100 μηχανήματα. Στο κάτω κάτω φυσάς και από σχετική απόσταση άμα λάχει. Το μέγεθος είναι περίπου 30εκ ύψος και καμιά 40αριά μήκος και καμιά 25 πλάτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.