Jump to content

Αέρας!

aristos87

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 15:35]

Γιατι ρε για να του μεινει στα χερια σε 3 μηνες?

:p :p

Τι κακός που είσαι.... έχει με 100 ευρω κομπρεσσερ 2,5 ίππων, 8bar πιεση με 12 μήνες εγγύηση...

Εκτός από την ηλεκτρική σκούπα που σου πρότειναν παραπάνω εγώ θα σου πρότεινα ένα πινελάκι θα σε βοηθούσε πολύ για το ξεσκόνισμα σου.

Υ.Γ Ελπίζω να μην σου προτείνει κάποιος να πάρεις και κανενα κιλό πλαστικό και να το περάσεις και ένα χεράκι για να φύγουν τα μυγό*****. :whistling

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 12:50]

To blower απ'οτι μου είπαν έχει τόση δύναμη που βαράς πάνω στο pc και μπορεί να σου ρίξει τον πύργο κάτω!!!!! Αλλά δεν ξέρω έχει μια τύπα ΝΑ (με το συμπάθειο) μπροστά και αυτό δεν σου επιτρέπει να καθαριίσεις με λεπτομέρια όπως το στώμιο απο το κομπρεσέρ που είναι σαν καλαμάκι!

τα πουλάνε στο τέλος της αθηνάς κοντά στο μοναστηράκι.

όπως ανεβαίνουμε προς αθήνα πρ'επει να είναι το 2 ή 3 μαγαζί πουλάει όλων των ειδών τα εργαλεία και κάνει 20 με 1 χρόνο εγγύηση και 25 με 3.

από δύναμη απίστευτη βγάζει την σκόνη από όλο το pc σε 2 λεπτά όπου και να είναι και το δανείζεις και στην μαμά να κάνει το σπίτι :clap:

Εγώ έχω ένα κομπρεσέρ της POW, με 60 από το macro, φυσάει σαν τυφώνας και δεν αφήνει τίποτα, επίσης σηκώνει και όλη τη γειτονιά στο πόδι...από το να αγοράζω τα φιαλίδια του πεπιεσμένου αέρα με 10 το 1, χίλιες φορές προτιμότερο.

Καλημέρα

’λλος ένας ευχαριστημένος χρήστης blower εδώ !

κάνει μια χαρά τη δουλειά του είναι απείρως μικρότερο και φτηνότερο απο το κομπρεσέρ. Γενικά κανένα παράπονο

Αρχική απάντηση από SirGeorge

Εγώ έχω ένα κομπρεσέρ της POW, με 60 από το macro, φυσάει σαν τυφώνας και δεν αφήνει τίποτα, επίσης σηκώνει και όλη τη γειτονιά στο πόδι...από το να αγοράζω τα φιαλίδια του πεπιεσμένου αέρα με 10 το 1, χίλιες φορές προτιμότερο.

Για δώσε πληροφορίες! Ποσο καιρό το έχεις? Καμια φωτογραφία?

Ο παραγοντας του μεγάλου στωμιου του blower που σας είπα δεν σας δημιουργεί πρόβλημα στο θέμα της λεπτομέριας του καθαριμσού??

αχμ!τα swiffer δεν έχουν ηλεκτροστατική δράση? :o :O δεν τα έβαζα μέσα στο κουτί εγώ!ηλεκτρική σκούπα με το στόμιο για τις γωνίες ειναι μια χαρά για μένα...... !κ ένα φίλτρο να έχεις βάλει στον ανεμιστήρα που ρουφάει κ μια χαρά μετα :D:D

Αρχική απάντηση από SirGeorge

Ορίστε και το τερατάκι:devil:, πρέπει να το έχω κανά 6μηνο, τεχνικές πληροφορίες δεν ξέρω. Επίσης το στόμιό του έχει ικανοποιητική ακρίβεια.

Δεν δίχνεις μια μεγαλύτερη φωτογραφία να καταλάβω καλύτερα το μέγεθος?!

Αρχική απάντηση από P_M

τα πουλάνε στο τέλος της αθηνάς κοντά στο μοναστηράκι.

όπως ανεβαίνουμε προς αθήνα πρ'επει να είναι το 2 ή 3 μαγαζί πουλάει όλων των ειδών τα εργαλεία και κάνει 20 με 1 χρόνο εγγύηση και 25 με 3.

από δύναμη απίστευτη βγάζει την σκόνη από όλο το pc σε 2 λεπτά όπου και να είναι και το δανείζεις και στην μαμά να κάνει το σπίτι :clap:

κι εγώ blower λέω να πάρω.

κομπρεσσέρ θα το φοβόμουνα κι όλας λόγω πολύ υψηλής πίεσης.

Αρχική απάντηση από sotiris

κι εγώ blower λέω να πάρω.

κομπρεσσέρ θα το φοβόμουνα κι όλας λόγω πολύ υψηλής πίεσης.

Τι λες να σκάει τοσο εύκολα?! :p

ΓΙα την συσκευή του SirGeorge τι λες? Θα ήθελα όμως λίγο περισσότερες πληροφορίες.

Αρχική απάντηση από aristos87

Τι λες να σκάει τοσο εύκολα?! :p

ΓΙα την συσκευή του SirGeorge τι λες? Θα ήθελα όμως λίγο περισσότερες πληροφορίες.

όχι ρε, το pcάκι φοβάμαι αν θα αντέξει:p

κομπρεσέρ σίγουρα δε θά 'παιρνα, το θεωρώ υπερβολή.

εναλλάκτικά πήγαινέ το και στο βενζινάδικο για πλύσιμο:p

Αρχική απάντηση από sotiris

όχι ρε, το pcάκι φοβάμαι αν θα αντέξει:p

κομπρεσέρ σίγουρα δε θά 'παιρνα, το θεωρώ υπερβολή.

εναλλάκτικά πήγαινέ το και στο βενζινάδικο για πλύσιμο:p

Εχω κάτω στο γκαράζ πιεστικό νερού για το αυτοκίνητο! :p Θα το φέρω πάνω και θα τα κανω όλα λαμπίκο! :hehe:

Λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος έχω φυσήξει πάνω από 100 μηχανήματα. Στο κάτω κάτω φυσάς και από σχετική απόσταση άμα λάχει. Το μέγεθος είναι περίπου 30εκ ύψος και καμιά 40αριά μήκος και καμιά 25 πλάτος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.