aristos87 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 Λέω να πάρω μια συσκευή που να φυσάει αέρα για να καθαρίζω απο την σκόνη το Pc μου αλλά και γενικός οτι pc περνάει απο τα χέρια μου που συνήθως είναι πίχτρα στην σκόνη! Αρχικά έλεγα να παρω κανα κομπρεσέρ αέρα (ηλεκτρικό όχι με κινητήρα ) αλλά και μεγάλο είναι αλλά και ακριβό! ’λλο που σκεφτομαι είναι ένα blower αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι αποτελεσματικό διότι δεν πετάει με πίεση αέρα σε συγκεριμένο σημείο! Εχετε κάτι να προτείνετε σε μικρό (ποιοτικό ταυτοχρονα) κομπρεσέρ ή καμιά αλλη συσκευή που έχει πάρει το μάτι σας η δουλεύετε εσείς οι ίδιοι!? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Σεπτέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Βασικα αν θες να καθαρισεις τις σκονες ειπαρχει ο καλος κλασικος τροπος με ιδικα πανακια για σκονι. Και η ηλεκτρικη σκουπα με μικρη εισοδο για ρουφιγμα κανει πολυ καλα την δουλεια της. Οσο γιατο κομπρεσερ πιστευω οτι παιζει να εινε λιγο βιαια λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Τι να σου πω ρε Αρίστο... Εγώ έχω ένα κομπρεσέρ 2.5 ίππων, το βάζω στη πρίζα, ανεβάζει 8 bar πίεση και τα κάνει όλα λαμπίκο! Για μέγεθος όμως, δεν το συζητάμε, είναι θηρίο. Και κάνει και πάρα πολύ θόρυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Τι να σου πω ρε Αρίστο... Εγώ έχω ένα κομπρεσέρ 2.5 ίππων, το βάζω στη πρίζα, ανεβάζει 8 bar πίεση και τα κάνει όλα λαμπίκο! Για μέγεθος όμως, δεν το συζητάμε, είναι θηρίο. Και κάνει και πάρα πολύ θόρυβο... Κατι τέτοιο σκεφτομουν αλλά ειναι αυτο που λές το θέμα του όγκου! Σκέτη γκουμούτσα ρε παιδί μου! (καλα ο θόρυβος οκ δεν θα το βάζω και 2 το πρωι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 αρίστο, έχεις σκεφτεί να πάρεις ηλεκτρική σκούπα? να καθαρίζεις κι όλας λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 η υπερτατη λυση ακουει στο ονομα... Μητερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Κομπρεσερ rulex λεμε. Δεν μενει τπτ ορθιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Σεπτέμβριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 η λύση μητέρα ειναι αρκετά κουτή και ανώφελη!γιατι έτσι κ βάλεις τη μάνα σου μέσα στο κουτί1ον πιθανόν να πορωθεί κ αυτή με τους υπολογιστές κ να τρώει όλο το budget μόνη της για το δικό της pcή 2ον ως επι το πλήστον ανίδεες να μη σου λειτουργεί πλέον κανένα pc part μετά την ειδική περιποιήση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 τι λε ρα , εμενα η δικια μου μου ειπε να μην ξαναπαρω DFI γιατι δε βολευει η διαταξη της να μπει μεσα καλα η σφουγγαριστρα , sux τα μαλα μου ειπε ασε που με λεει Trtw 1 δε πανε οι μνημες πανω απο 230 , ετσι της πηρα ασους με πολυ καλυτερα πλαστικα και απο τοτε το πλενουμε στο κηπο:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Σεπτέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 nice να προσέχετε τη χλωρίνη μόνο μη ξεβάψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 πάντως blower (έτσι μου πε ο αρίστος ότι λέγεται η τουρμπίνα - φυσερό) κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά καλύτερη από πεπιεσμένο αέρα που πουλάνε π.χ. τα συρραπτικάδικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 10:40] πάντως blower (έτσι μου πε ο αρίστος ότι λέγεται η τουρμπίνα - φυσερό) κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά καλύτερη από πεπιεσμένο αέρα που πουλάνε π.χ. τα συρραπτικάδικα Να υποθέσω ότι... "συρραπτικάδικα" = Πλαίσιο ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka η υπερτατη λυση ακουει στο ονομα... Μητερα Aυτα τα πόστ με δώρο έκπληξη είναι ολα τα λεφτά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Ναι αλλά εγώ με τη 17άρα οθόνη στο σπίτι βλέπω όλο το post με τη μία. Να βάζετε περισσότερες κενές γραμμές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Ναι αλλά εγώ με τη 17άρα οθόνη στο σπίτι βλέπω όλο το post με τη μία. Να βάζετε περισσότερες κενές γραμμές! εληφθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Να υποθέσω ότι... "συρραπτικάδικα" = Πλαίσιο ????? γενικά μιλάω, μην εξειδικεύεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Απ'οτι με κόβω θα πεταχτώ απο κανα praktiker να δώ τι παίζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Απ'οτι με κόβω θα πεταχτώ απο κανα praktiker να δώ τι παίζει! ναι. μπήκα στο site του να σου βρώ, αλλά είναι για πέταμα. βρήκα αυτό: http://www.nvidia.gr/phpnuke2/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=89 γενικά κι εγώ κάπου εκεί το υπολογίζω, 30-50 ευρώ ( και ίσως λέω πολλά ) ό,τι βρεις να μας πεις, γιατί σκέφτομαι κι εγώ να πάρω κανένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 To blower απ'οτι μου είπαν έχει τόση δύναμη που βαράς πάνω στο pc και μπορεί να σου ρίξει τον πύργο κάτω!!!!! Αλλά δεν ξέρω έχει μια τύπα ΝΑ (με το συμπάθειο) μπροστά και αυτό δεν σου επιτρέπει να καθαριίσεις με λεπτομέρια όπως το στώμιο απο το κομπρεσέρ που είναι σαν καλαμάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 8, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Επίσης, δοκίμασε και στο Alexpak έχει διάφορα μηχανάκια σε καλές τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.