a4dtm Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 Παιδια τα φωτα σας εχω αυτη τη στιγμη το τελευταιο update firmware του liggy's and dee's και θελω να το αλλαξω και να βαλω το τελαυταιο του original.Εχω κατεβασει το bios σε bin αρχειο οπως και το binflash για dos32 απο εδω.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω και οι οδηγιες που εχει δεν μου φαινονται και πολυ κατατοπιστικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 γιατί, αν βάλεις το κανονικό από πάνω δε θα παίξει?(όπως θα τό κανες αν έκανες κανονικά update από τη nec).μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια, αλλά δε νομίζω να χει prob;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Δεν μπορω να το περασω απο πανω γιατι το original firmware δεν ειναι εκτελεσιμο αρχειο αλλα binary αρχειο και μονο με flash μπορω να το βαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 http://binflash.cdfreaks.com/ Κατεβασε την Win32 GUI και θα εισαι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Ευχαριστω για τη βοηθεια PGM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.