Dj_Seps Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 Ρε λαμπιτες ειναι σωστες οι τασεις οπως μου τις δειχνει το speedfan?Μεχρι τωρα το pc δουλευει μια χαρα αλλα εχω μια φοβια για τις τασεις!!Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει!Υποψειν πολυμετρο δεν εχω και ουτε μπορω να βρω!! :(
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #2 Σεπτέμβριος 7, 2005 πολύ καλές φαίνονται! ( εντάξει στη 2η στήλη το +5 = 1.96 προφανώς είναι λάθος )
Dj_Seps Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αυτα φοβαμαι γιατι ειναι πολλυ χαμηλα!Λες να ειναι λαθος αναγνωση του speedfan η να δινει και στην πραγματικοτητα χαμηλες τασεις?
PGM Σεπτέμβριος 7, 2005 #4 Σεπτέμβριος 7, 2005 Φιλε μου αν και το ξερεις φανταζομαι , ΜΟΝΟ με πολυμετρο μπορεις να δεις τις πραγματικες τασεις. Τι τροφοδοτικο εχεις ?
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #5 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Dj_Seps Αυτα φοβαμαι γιατι ειναι πολλυ χαμηλα!Λες να ειναι λαθος αναγνωση του speedfan η να δινει και στην πραγματικοτητα χαμηλες τασεις? αν η 5 ήταν στα 1.96, δε θα είχες γράψει αυτό το μήνυμα αυτό που λέει ο από πάνω, πολύμετρο. το speedfan ΜΟΝΟ σαν ένδειξη
Dj_Seps Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 7, 2005 Δεν ξερω!Πηρα καινουριο κουτι απο το Πλαισιο και ειχε μεσα τροφοδοτικο 420watt!To θεμα ειναι οτι τον υπολογιστη τον συνδεσα εγω και ειναι η πρωτη μου φορα που συνδεω υπολογιστη απο την αρχη και φοβαμαι μηπως εκανα καμια μ@μ@κι@!!!!Αλλα αν ειχε παει τιποτα λαθος δεν θα μου εβγαζε προωλημα απο την αρχη? :o
RootX Σεπτέμβριος 7, 2005 #7 Σεπτέμβριος 7, 2005 H 5άρα είναι μία χαρά, την 5V stand-by σου δείχνει τόσο, δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί. Περισσότερο θα ανυσηχούσα για τους 127 βαθμούς της Temp3
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #8 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX H 5άρα είναι μία χαρά, την 5V stand-by σου δείχνει τόσο, δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί. Περισσότερο θα ανυσηχούσα για τους 127 βαθμούς της Temp3 η case temp πρέπει να είναι ( hint: κουτί από πλαίσιο )
Dj_Seps Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #9 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αυτο το 127 παιδες δεν ξερω τι ειναι!Το κουτι εχει 5 κουλερακια,ο cpu ειναι amd 64 με cool & quiet και γενικα οπου και να πιασω στο κουτι ειναι δροσερο (με θερμοκρασια δωματιου στους 25 βαθμους )!Τεσπα αυτο σηγουρα πρεπει να ειναι λαθος του speedfan!
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #10 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Dj_Seps Αυτο το 127 παιδες δεν ξερω τι ειναι!Το κουτι εχει 5 κουλερακια,ο cpu ειναι amd 64 με cool & quiet και γενικα οπου και να πιασω στο κουτι ειναι δροσερο (με θερμοκρασια δωματιου στους 25 βαθμους )!Τεσπα αυτο σηγουρα πρεπει να ειναι λαθος του speedfan! ναι. γενικά το speedfan πιάνει τα monitoring τσιπάκια, και εμφανίζει παντού ενδείξεις, ακόμη κι αν δεν έχει λογική (κάποια συσκευή).γι' αυτό πολλές φορές λέει πολλά άσχετα (π.χ. εμένα μου εμφανίζει συνήθως και κάποιες αρνητικές θερμοκρασίες)
PGM Σεπτέμβριος 7, 2005 #11 Σεπτέμβριος 7, 2005 Sorry για το ΟΤ αλλα ρε Σωτηρη αυτο το αβαταρ ειναι τρελα με τον γκιοζο!
esdee Σεπτέμβριος 7, 2005 #12 Σεπτέμβριος 7, 2005 η καλυτερη λυση ειναι πολυμετρο, αλωστε και ο σοφος λαος μας λεει "οι τασεις και οι γυναικες θελουν πολυμετρο"
Seeker Σεπτέμβριος 7, 2005 #13 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αν είναι το Chieftec με τα 420Watt απο το πλαίσιο μπορείς να είσαι ήσυχος. Είναι καλό τροφοδοτικό
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #14 Σεπτέμβριος 7, 2005 sorry κι εγώ με τη σειρά μου για το offtopic, αλλά ναι, rulίζει google images
SirGeorge Σεπτέμβριος 7, 2005 #15 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Dj_Seps [Σήμερα, στις 13:28] Ρε λαμπιτες ειναι σωστες οι τασεις οπως μου τις δειχνει το speedfan?Μεχρι τωρα το pc δουλευει μια χαρα αλλα εχω μια φοβια για τις τασεις!!Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει!Υποψειν πολυμετρο δεν εχω και ουτε μπορω να βρω!! :( Ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread, θα καταλήξεις σε μερικά πολύ χρήσιμα συμπεράσματα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.