Jump to content

Ερωτηση με τις τασεις

Dj_Seps

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε λαμπιτες ειναι σωστες οι τασεις οπως μου τις δειχνει το speedfan?Μεχρι τωρα το pc δουλευει μια χαρα αλλα εχω μια φοβια για τις τασεις!!Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει!Υποψειν πολυμετρο δεν εχω και ουτε μπορω να βρω!!:( :(

post-1530-1416072163,0241_thumb.jpg

Αυτα φοβαμαι γιατι ειναι πολλυ χαμηλα!Λες να ειναι λαθος αναγνωση του speedfan η να δινει και στην πραγματικοτητα χαμηλες τασεις?

Φιλε μου αν και το ξερεις φανταζομαι , ΜΟΝΟ με πολυμετρο μπορεις να δεις τις πραγματικες τασεις. Τι τροφοδοτικο εχεις ?

Αρχική απάντηση από Dj_Seps

Αυτα φοβαμαι γιατι ειναι πολλυ χαμηλα!Λες να ειναι λαθος αναγνωση του speedfan η να δινει και στην πραγματικοτητα χαμηλες τασεις?

αν η 5 ήταν στα 1.96, δε θα είχες γράψει αυτό το μήνυμα;)

αυτό που λέει ο από πάνω, πολύμετρο.

το speedfan ΜΟΝΟ σαν ένδειξη;)

Δεν ξερω!Πηρα καινουριο κουτι απο το Πλαισιο και ειχε μεσα τροφοδοτικο 420watt!To θεμα ειναι οτι τον υπολογιστη τον συνδεσα εγω και ειναι η πρωτη μου φορα που συνδεω υπολογιστη απο την αρχη και φοβαμαι μηπως εκανα καμια μ@μ@κι@!!!!Αλλα αν ειχε παει τιποτα λαθος δεν θα μου εβγαζε προωλημα απο την αρχη?:o :o

H 5άρα είναι μία χαρά, την 5V stand-by σου δείχνει τόσο, δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί.

Περισσότερο θα ανυσηχούσα για τους 127 βαθμούς της Temp3 :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

H 5άρα είναι μία χαρά, την 5V stand-by σου δείχνει τόσο, δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί.

Περισσότερο θα ανυσηχούσα για τους 127 βαθμούς της Temp3 :hehe:

η case temp πρέπει να είναι :hehe:

( hint: κουτί από πλαίσιο :p )

Αυτο το 127 παιδες δεν ξερω τι ειναι!Το κουτι εχει 5 κουλερακια,ο cpu ειναι amd 64 με cool & quiet και γενικα οπου και να πιασω στο κουτι ειναι δροσερο (με θερμοκρασια δωματιου στους 25 βαθμους )!Τεσπα αυτο σηγουρα πρεπει να ειναι λαθος του speedfan!

Αρχική απάντηση από Dj_Seps

Αυτο το 127 παιδες δεν ξερω τι ειναι!Το κουτι εχει 5 κουλερακια,ο cpu ειναι amd 64 με cool & quiet και γενικα οπου και να πιασω στο κουτι ειναι δροσερο (με θερμοκρασια δωματιου στους 25 βαθμους )!Τεσπα αυτο σηγουρα πρεπει να ειναι λαθος του speedfan!

ναι. γενικά το speedfan πιάνει τα monitoring τσιπάκια, και εμφανίζει παντού ενδείξεις, ακόμη κι αν δεν έχει λογική (κάποια συσκευή).

γι' αυτό πολλές φορές λέει πολλά άσχετα (π.χ. εμένα μου εμφανίζει συνήθως και κάποιες αρνητικές θερμοκρασίες)

η καλυτερη λυση ειναι πολυμετρο,

αλωστε και ο σοφος λαος μας λεει

"οι τασεις και οι γυναικες θελουν πολυμετρο"

Αρχική απάντηση από Dj_Seps [Σήμερα, στις 13:28]

Ρε λαμπιτες ειναι σωστες οι τασεις οπως μου τις δειχνει το speedfan?Μεχρι τωρα το pc δουλευει μια χαρα αλλα εχω μια φοβια για τις τασεις!!Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει!Υποψειν πολυμετρο δεν εχω και ουτε μπορω να βρω!!:( :(

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread, θα καταλήξεις σε μερικά πολύ χρήσιμα συμπεράσματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.