spc Σεπτέμβριος 7, 2005 #22 Σεπτέμβριος 7, 2005 stacker και από εμένα πρόσεχε μόνο να είναι το νέο μοντέλο:
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #23 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc stacker και από εμένα πρόσεχε μόνο να είναι το νέο μοντέλο:
PGM Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #24 Σεπτέμβριος 7, 2005 Σπισακο ασε την ενημερωση και ριξε καμμια τιμη σπεσιαλ ..:P.
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #26 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Πρόταση 1 Πρόταση 2 Προσωπικά προτιμώ αυτό δε συγκρίνεται το stacker με αυτά, μη λέμε ό,τι θέλουμε! το μόνο που παίζει σε αυτή την κατηγορία, είναι αυτό: link η τιμή είναι πλασματική, διότι στα έξοδα συμπεριλαμβάνεται και δωρεάν θέρμανση α, το κουτί είναι μόνο για χειμερινή χρήση
Trooper Σεπτέμβριος 7, 2005 #27 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Πέρα από το τι προσφέρει, το προτίμησα από το lian li σκεπτόμενος μελλοντική εγκατάσταση phase. Τα καινούργια lian li είναι μπέρδεμα για phase, έτσι που είναι ανάποδα. Δεν αντιλέγω, αλλα νομίζω οτι το PC70 ειναι το κορυφαίο για phase φαση. Αυτη τη σιδερίλα του στακερ δε τη μπόρεσα. Τωρα με το καινούριο το αλουμινένιο αλλάζει το πράγμα. Αντε να βγάλουν και ανάποδο phase να μπει το v2000 σε λειτουργία
Maximus Σεπτέμβριος 7, 2005 #28 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 stacker + crossflow fan ΑΥΤΟ!
RootX Σεπτέμβριος 7, 2005 #29 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Δεν αντιλέγω, αλλα νομίζω οτι το PC70 ειναι το κορυφαίο για phase φαση. Αυτη τη σιδερίλα του στακερ δε τη μπόρεσα. Τωρα με το καινούριο το αλουμινένιο αλλάζει το πράγμα. Αντε να βγάλουν και ανάποδο phase να μπει το v2000 σε λειτουργία To είχα το PC-70, αλλά: α) βάζε-βγάζε πράματα, χαλάρωναν οι αλουμινένιες βόλτες β) το βαρέθηκα το stacker σιδερένιο σκελετό έχει, πλαϊνά, πρόσοψη, οροφή είναι αλουμινένια.
Trooper Σεπτέμβριος 7, 2005 #30 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootXβ) το βαρέθηκα :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :hehe:
nickstamat Σεπτέμβριος 7, 2005 #31 Σεπτέμβριος 7, 2005 Ε, αφού το βαρέθηκε κι ο RootX, άσ' το, ξέχνα το! Λολ, ντομάτες ρεεε
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 7, 2005 #33 Σεπτέμβριος 7, 2005 πιτζιμακο αν και τα χουμε ξαναπεικαι ξερεις την λατρεια που εχω στα lian-li(ιδιαιτερα στα 7x)και μιας και αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο διλημα αυτη τη περιοδο θα σου πω το εξηςεαν εχεις λιγο χρονο να αφιερωσεις στο lianli πριν το στησιμοωστε να του βαλεις δωδεκαρηδες ανεμιστηρες (αντι των 8αρηδων)να το φερεις λιγο στα μετρα σου αισθητικακαι να στησεις οτι υποδομη χρειαζεται γιατην φιλοξενεια w/cτοτε αυτο θα πρεπει να ειναι η επιλογη σουδιαφορετικα (οπως στην περιπτωση μου ,οπου ο διαθεσιμος χρονος ειναι αγαθο προς εξαφανιση)το stacker φανταζει πολυ καλη επιλογημε πολυ καλες ευκολιεςκαι ποιοτητα κατασκευηςεπεκτασιμοτηταοι μονες ενστασεις μου σχετικα με το stacker ειναι- οτι συντομα αναμενεται ο αντικαταστατης του- ειναι απο τα πλεον πολυφορεμενα cases (υποκειμενικο κριτηριο βεβαια αυτο)η τριτη επιλογη που με βασανιζει πολυ (και αναμενεται να βασανισει και την τσεπη αντιστοιχα)ειναι:να παρω ενα stackerακι να βαλω το πισι μεσα να δουλευει προς το παρονκαι να παρω και το Lian-li να το χτισω σιγα σιγακαι οταν ετοιμαστει μετακομιζουμε...το προβλημα ειναι οτι σε λιγο δεν θα χωρανε αλλα cases στο δωματιο μου αλλα δεν πειραζει...
spc Σεπτέμβριος 7, 2005 #34 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςοι μονες ενστασεις μου σχετικα με το stacker ειναι- οτι συντομα αναμενεται ο αντικαταστατης τουΑν εννοείς το 810 δεν έχει καμία καινοτομία ενώ για πολλούς θεωρείται χειρότερο.Το πραγματικά νέο μοντέλο 830 που είχε ανακοινωθεί προ πολλού φαίνεται να αργεί πολύ ακόμα καθώς μετά από τόσο καιρό και η CM σαν να το ''ξέχασε'' μιας και ακόμα το βλέπω μόνο στα χαρτιά....(αν μου διαφεύγει τίποτα, παρακαλώ διορθώστε με).
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 7, 2005 #35 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:27] Αν εννοείς το 810 δεν έχει καμία καινοτομία ενώ για πολλούς θεωρείται χειρότερο.Το πραγματικά νέο μοντέλο 830 που είχε ανακοινωθεί προ πολλού φαίνεται να αργεί πολύ ακόμα καθώς μετά από τόσο καιρό και η CM σαν να το ''ξέχασε''....(αν μου διαφεύγει τίποτα, παρακαλώ διορθώστε με). ναι το 830 εννοουσατο οποιο απ'οσο ξερω κυκλοφορει στα καταστηματα το νοεμβριο
nickstamat Σεπτέμβριος 7, 2005 #36 Σεπτέμβριος 7, 2005 Παιδιά, είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν το 810 και το 830 και προτιμάει αυτό που κυκλοφορεί τώρα???
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #37 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Παιδιά, είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν το 810 και το 830 και προτιμάει αυτό που κυκλοφορεί τώρα??? όχι δεν είσαι μόνος. το τωρινό rulez δυστυχώς το αλουμίνιο γρατζουνίζεται, η οροφή μου έχει γρατζουνιστεί από τον εξωτερικό σκληρό.
spc Σεπτέμβριος 7, 2005 #38 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisδυστυχώς το αλουμίνιο γρατζουνίζεται, η οροφή μου έχει γρατζουνιστεί από τον εξωτερικό σκληρό. προβλήματα που έχει ο κόσμος... βάλε κανά πατάκι στο κουτί του σκληρού βρε αδερφέ (αν δεν έχει ήδη.....καλά τι κουτί είναι αυτό που δεν έχει πατάκια.....από που το πήρες; μήπως από το Πλαίσιο; εγγύηση έχει; )
FrOsT Σεπτέμβριος 7, 2005 #39 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris όχι δεν είσαι μόνος. το τωρινό rulez
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #40 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc προβλήματα που έχει ο κόσμος... βάλε κανά πατάκι στο κουτί του σκληρού βρε αδερφέ (αν δεν έχει ήδη.....καλά τι κουτί είναι αυτό που δεν έχει πατάκια.....από που το πήρες; μήπως από το Πλαίσιο; εγγύηση έχει; ) όχι είναι πολύ καλό κουτάκι (δεν είναι απ'το συρραπτικάδικο), αλλά έχει 4 μεταλλικές βίδες - βάσεις που βιδώνουν το πλέξυ του, και μου το γρατζούνισαν. τώρα το χω μοντάρει κατάλληλα, αλλά η ζημιά έγινε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.