nobig Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 Ψάχνω ένα προγραμματάκι να δείχνει θερμοκρασίες για την παραπάνω κάρτα. Είναι η απλή η οποία δεν βασίζεται στο PCB της ultra και οι drivers δεν λένε θερμοκρασίες. Μόνο με το smart doctor Της asus μπορώ να δω αλλά θέλω ένα προγραμματάκι που να δείχνει θερμοκρασίες απο όλο το σύστημα και όχι να έχω 3 προγραμμάτα το κάθε ένα για διαφορετικές θερμοκρασίες.Το speedfan δείχνει κάτι τέτοιο; Το MBM δείχνει αλλά πρέπει να έχει εγκατασταθεί πρώτα το smart doctor:zzz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Με το speedfan θα γίνει αυτό που θέλεις. Ειδικά για την Asus μπορείς να ρυθμίσεις και τις στροφές του ανεμιστήρα της κάρτας έτσι ώστε να κάνει και λιγότερο θόρυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Απ'ότι είδα έχθες και το speedfan τελικά θέλει το smart doctor εγκατεστημένο. Μάλλον θέλει κάποια dll του ή κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 riva tuner? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Σεπτέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 file εγω βλεπω temps μεσω riva tuner και ρυθμιζω τις στροφες μεσω ενος προγραμματος απο αλλη εταιρεια vga καπου εδω μεσα το ειχα διαβασει οτι ειναι universal παιζει και σε αλλεσ εταιριες θα το δω το βραδυ και θα σου πω αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Riva τσου. Μάλλον οι απλές 6800 δεν έχουν αισθητήρα αλλά μόνο το PCB της ultra & GT. Μάλλον έχει βάλει η asus κάποιο δικό της αισθητήρα γι'αυτό δεν τον πιάνουν τα άλλα προγράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 και εδώ τα ίδια....το speedfan δεν ανιχνεύει καμμία θερμοκρασία παραπλήσια του ASUS_DOCTOR η που να ανεβοκατεβαίνει παράλληλα έστω.....με V9999GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Σεπτέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Εγώ βλέπω τις temps της V9999GT μου με το riva και απο τον server σε κάθε D3D/OGL/DD onscreen πάνω αριστερά σαν το fraps Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Νομίζω ότι οι gt-ultra έχουν ίδιο PCB με nvidia οπότε έχουν τους σένσορες έτοιμους. Οι απλές δεν έχουν απ'οτι ξέρω και οι Asus έχει βάλει δικούς τις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να δω χαρακτηριστηκα της MSI6800GT που εχω οπως θερμοκρασια,βολτ,ταχυτητα σε LCD οθονη??Χρησιμοποιω το LcdStudio...To ΜΒΜ Μονιτορ κανει??αυτο εχω για το cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.