Qlim4X Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 λοιπον εχουμε και λεμεπριν 2 μερες πηρα τις akasa το fc-03πολυ μουρατο και με πολλες λειτουργιες αλλα................λεει οτι αντεχει 18watt ανα καλαλη..στο πισι εχω 2x80 intake2x90 intake2x80 exhaust2x120 exhaustολοι ειναι thermalatake smart fanκαι τους εβαλα ανα 2 σε καθε καναλη συνολο περι τα 14watt...ανα καναληκαι δοκιμαζω να τα ρυθμισω.... σε χαμηλες στροφες κανενα προβλημα αλλα σε υψηλες ακτι γινετε και κλινουν....μετα απο ψαξιμο βλεπω τα μοσφετ τα καινα σαν πουστρακιακαι βαζω ψυκτρακια τα οπια και αυτα καιγαμε λολολολ..................και ετσι μπορω να τα εχω μονο στις χαμηλες στροφες και τα μοσφετ να καινε κυριολεκτικα 3 εγκαυματα στα δαχτιλα απο επαφη δευτερολεπτουεχετε να προτινετε κατι???εχω σκεφτι 2 λυσεις αλλα θα ηθελα να ακουσω την γνομη σας πρωτα.........thanks παιδες
Qlim4X Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 6, 2005 το σκεφτικα αυτο ρε παιδες αλλαδεν εχω αλλο 5 1/4 bay δεν θελω να διαθεσω αλλα 42 ευροδεν θελω να γεμισω καλοδιαδεν θελω να εχω τοσα πολλα για τα τα ριθμιζωθα προτι μουσα κατι απλο αλλα να τα αντεχει.......αλα που θα βρει fan controler με 20 καθαρα watt........
P_M Σεπτέμβριος 6, 2005 #5 Σεπτέμβριος 6, 2005 κοίτα ο zalman απλό αλλά αντέχει τα άντερα του επάνω.έχει 4 κανάλια (εγώ έχω από δύο επάνω και πάει μια χαρά) και άλλα δύο που δουλέυουν όσα watt και να βάλεις επάνω με διακόπτη στα 12 και 7
Qlim4X Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από P_M κοίτα ο zalman απλό αλλά αντέχει τα άντερα του επάνω.έχει 4 κανάλια (εγώ έχω από δύο επάνω και πάει μια χαρά) και άλλα δύο που δουλέυουν όσα watt και να βάλεις επάνω με διακόπτη στα 12 και 7 lololμιλαμε για περι τα 14 watt και περιπου 18 για να εκκινισουν............δεν τα ανταχει τιποτα..........
Qlim4X Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 7, 2005 λοιπον οι λυση ειναι 2.............πρωτη βαζουμε θυριοδες ψυκτρακια με φανακιαμπας και κανουμε τιποταδευτερη αλαζουμε τα υπαρχον μοσφετ με πιο δυνατα................ακουω προτασεις παιδες γιατι την κοβω να το παρο στο χερι αν συνεχισω νμα το δουλευω ετσι οπως ειναι....................HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Qlim4X Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #8 Σεπτέμβριος 8, 2005 καμια ιδεα ρε παιδια????????????????????τι παθατε??????????/
papatsonis Σεπτέμβριος 8, 2005 #9 Σεπτέμβριος 8, 2005 3η το ανοιγεις, το κοιτας τι εχει , αν και και σε κανα λμ317 το κοβω, και 3ο.. κολλας αλλο 1,2,3.... //
Qlim4X Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #10 Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από papatsonis 3η το ανοιγεις, το κοιτας τι εχει , αν και και σε κανα λμ317 το κοβω, και 3ο.. κολλας αλλο 1,2,3.... // γινετε ρε συ να βαλο 2-3 μαζι???δεν θα εχω κανα προβλιμα???απ οτι ιδα φοραει 4χ CET CEP703Al (τριγονο οπως Δ)49R1 εχεις καμια ιδεα???
Spanaks Σεπτέμβριος 8, 2005 #11 Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από P_M [Χθες, στις 00:52] κοίτα ο zalman απλό αλλά αντέχει τα άντερα του επάνω.έχει 4 κανάλια (εγώ έχω από δύο επάνω και πάει μια χαρά) και άλλα δύο που δουλέυουν όσα watt και να βάλεις επάνω με διακόπτη στα 12 και 7 12 και 5 για την ακρίβεια...
Qlim4X Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #12 Σεπτέμβριος 8, 2005 εχει κανεις καμια ιδεα για τα μοσφετακια αυτα???επισεις παρατιρω κατιεβαλα πανο μονο το ενα φανακι......οταν το εχω στις χαμηλες στροφες τοτε το μοσφετ ψιλο ζεστενετε και οταν το βαζω στο φουλ τοτε ειναι παγομενο............. αυτο γιατι γινετε???
chroma Σεπτέμβριος 8, 2005 #13 Σεπτέμβριος 8, 2005 Γίνεται μικρότερη πτώση τάσης, λιγότερα watt "χάνονται" πάνω στο mosfet και για αυτό ζεσταίνεται λιγότερο. Είχα πάρει πριν από καιρό ένα thermaltake στα 18 που παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα φτηνοδουλειάς, έβαλα ψυκτράκια αλλά το pcb έχει μαυρίσει πλέον και τα εξαρτήματα πάνω του έχουν ξεκινήσει να αλλιώνονται. Κοινώς περιμένω να σκάσει από στιγμή σε στιγμή. Προσωπικά θα το πήγαινα πίσω να πάρω να πάρω κάτι άλλο
Qlim4X Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #14 Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Γίνεται μικρότερη πτώση τάσης, λιγότερα watt "χάνονται" πάνω στο mosfet και για αυτό ζεσταίνεται λιγότερο. Είχα πάρει πριν από καιρό ένα thermaltake στα 18 που παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα φτηνοδουλειάς, έβαλα ψυκτράκια αλλά το pcb έχει μαυρίσει πλέον και τα εξαρτήματα πάνω του έχουν ξεκινήσει να αλλιώνονται. Κοινώς περιμένω να σκάσει από στιγμή σε στιγμή. Προσωπικά θα το πήγαινα πίσω να πάρω να πάρω κάτι άλλο εχεις να προτινεις κανενα αλλο???(με ενδιαφερει να ειναι σε 5 1/4 να εχει 4 ισχιρα καναλια η 8 μικρα και δεν με ενδιαφερουν τα πολλα εξτρα.αλλα αυτο που δεν καταλαβενο αφου λογικα αντεχει στα χαμιλα volt οταν το ανεβαζω στα 12 τι γινετε και σταματαει να δουλευει το καναλι καιμετα απο μερικα δευτερα ολα οκ αφου εχω αποσινδεσι πρωτα τα φανακια???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.