Jump to content

help με fan controler!!!

Qlim4X

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον εχουμε και λεμε

πριν 2 μερες πηρα τις akasa το fc-03

πολυ μουρατο και με πολλες λειτουργιες αλλα................

λεει οτι αντεχει 18watt ανα καλαλη..

στο πισι εχω

2x80 intake

2x90 intake

2x80 exhaust

2x120 exhaust

ολοι ειναι thermalatake smart fan

και τους εβαλα ανα 2 σε καθε καναλη συνολο περι τα 14watt...ανα καναλη

και δοκιμαζω να τα ρυθμισω.... σε χαμηλες στροφες κανενα προβλημα αλλα σε υψηλες ακτι γινετε και κλινουν....

μετα απο ψαξιμο βλεπω τα μοσφετ τα καινα σαν πουστρακια

και βαζω ψυκτρακια τα οπια και αυτα καιγαμε λολολολ..................

και ετσι μπορω να τα εχω μονο στις χαμηλες στροφες και τα μοσφετ να καινε κυριολεκτικα 3 εγκαυματα στα δαχτιλα απο επαφη δευτερολεπτου

εχετε να προτινετε κατι???

εχω σκεφτι 2 λυσεις αλλα θα ηθελα να ακουσω την γνομη σας πρωτα.........

thanks παιδες

το σκεφτικα αυτο ρε παιδες αλλα

δεν εχω αλλο 5 1/4 bay

δεν θελω να διαθεσω αλλα 42 ευρο

δεν θελω να γεμισω καλοδια

δεν θελω να εχω τοσα πολλα για τα τα ριθμιζω

θα προτι μουσα κατι απλο αλλα να τα αντεχει.......

αλα που θα βρει fan controler με 20 καθαρα watt........

κοίτα ο zalman απλό αλλά αντέχει τα άντερα του επάνω.

έχει 4 κανάλια (εγώ έχω από δύο επάνω και πάει μια χαρά) και άλλα δύο που δουλέυουν όσα watt και να βάλεις επάνω με διακόπτη στα 12 και 7

Αρχική απάντηση από P_M

έχει 4 κανάλια (εγώ έχω από δύο επάνω και πάει μια χαρά) και άλλα δύο που δουλέυουν όσα watt και να βάλεις επάνω με διακόπτη στα 12 και 7

lolol

μιλαμε για περι τα 14 watt και περιπου 18 για να εκκινισουν............

δεν τα ανταχει τιποτα..........

λοιπον οι λυση ειναι 2.............

πρωτη βαζουμε θυριοδες ψυκτρακια με φανακιαμπας και κανουμε τιποτα

δευτερη αλαζουμε τα υπαρχον μοσφετ με πιο δυνατα................

ακουω προτασεις παιδες γιατι την κοβω να το παρο στο χερι αν συνεχισω νμα το δουλευω ετσι οπως ειναι....................

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!

3η το ανοιγεις, το κοιτας τι εχει , αν και και σε κανα λμ317 το κοβω, και 3ο.. κολλας αλλο 1,2,3.... //

Αρχική απάντηση από papatsonis

3η το ανοιγεις, το κοιτας τι εχει , αν και και σε κανα λμ317 το κοβω, και 3ο.. κολλας αλλο 1,2,3.... //

γινετε ρε συ να βαλο 2-3 μαζι???

δεν θα εχω κανα προβλιμα???

απ οτι ιδα φοραει 4χ CET CEP703Al (τριγονο οπως Δ)49R1

εχεις καμια ιδεα???

Αρχική απάντηση από P_M [Χθες, στις 00:52]

12 και 5 για την ακρίβεια...

εχει κανεις καμια ιδεα για τα μοσφετακια αυτα???

επισεις παρατιρω κατι

εβαλα πανο μονο το ενα φανακι......

οταν το εχω στις χαμηλες στροφες τοτε το μοσφετ ψιλο ζεστενετε και οταν το βαζω στο φουλ τοτε ειναι παγομενο............. αυτο γιατι γινετε???

Γίνεται μικρότερη πτώση τάσης, λιγότερα watt "χάνονται" πάνω στο mosfet και για αυτό ζεσταίνεται λιγότερο. Είχα πάρει πριν από καιρό ένα thermaltake στα 18 που παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα φτηνοδουλειάς, έβαλα ψυκτράκια αλλά το pcb έχει μαυρίσει πλέον και τα εξαρτήματα πάνω του έχουν ξεκινήσει να αλλιώνονται. Κοινώς περιμένω να σκάσει από στιγμή σε στιγμή. Προσωπικά θα το πήγαινα πίσω να πάρω να πάρω κάτι άλλο

Αρχική απάντηση από chroma

Γίνεται μικρότερη πτώση τάσης, λιγότερα watt "χάνονται" πάνω στο mosfet και για αυτό ζεσταίνεται λιγότερο. Είχα πάρει πριν από καιρό ένα thermaltake στα 18 που παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα φτηνοδουλειάς, έβαλα ψυκτράκια αλλά το pcb έχει μαυρίσει πλέον και τα εξαρτήματα πάνω του έχουν ξεκινήσει να αλλιώνονται. Κοινώς περιμένω να σκάσει από στιγμή σε στιγμή. Προσωπικά θα το πήγαινα πίσω να πάρω να πάρω κάτι άλλο

εχεις να προτινεις κανενα αλλο???(με ενδιαφερει να ειναι σε 5 1/4 να εχει 4 ισχιρα καναλια η 8 μικρα και δεν με ενδιαφερουν τα πολλα εξτρα.

αλλα αυτο που δεν καταλαβενο αφου λογικα αντεχει στα χαμιλα volt οταν το ανεβαζω στα 12 τι γινετε και σταματαει να δουλευει το καναλι καιμετα απο μερικα δευτερα ολα οκ αφου εχω αποσινδεσι πρωτα τα φανακια???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.