giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 Ρε παιδια εχω να σας κανω μια τελειως ασχετη ερωτηση με την ιδεολογια του forum....Πειτε οτι εγω θελω να πουλησω κατι που κανει 1000 ευρα,και με λεει ο αλλος οτι θα με δωσει τα μισα τωρα και τα αλλα μισα μετα απο ενα μηνα.Εγω μπορω να βαλω καποιου ειδους γραμματιο για να ειμαι σιγουρος οτι θα παρω τα λεφτα μου τον αλλο μηνα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Πες του να σου κοψει επιταγη με ημερομηνια πληρωμης μετα από ένα μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Σεπτέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 [Χθες, στις 20:39] Πες του να σου κοψει επιταγη με ημερομηνια πληρωμης μετα από ένα μήνα... Και άμα δε την πληρώσει βάλτη ..... Κοιτα Γιώργο αν δεν είναι φούστης και θέλει να σου τα δώσει, γίνεται και με γραμμάτιο και με επιταγή και με τίποτα ακόμα. Αν δε θέλει, και συμβόλαιο στο συμβολαιογράφο να κάνεις, θα τον κυνηγάς και αν τα πάρεις μετά απο 5 χρόνια και πολλά λεφτά στου δικηγόρους, και και και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Ρε παιδια εχω να σας κανω μια τελειως ασχετη ερωτηση με την ιδεολογια του forum....Πειτε οτι εγω θελω να πουλησω κατι που κανει 1000 ευρα,και με λεει ο αλλος οτι θα με δωσει τα μισα τωρα και τα αλλα μισα μετα απο ενα μηνα.Εγω μπορω να βαλω καποιου ειδους γραμματιο για να ειμαι σιγουρος οτι θα παρω τα λεφτα μου τον αλλο μηνα?? Πες του και εσύ ότι θα του το πουλήσεις μετά από ένα μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Δεν ξερω ρε παιδια θελω να δωσω το μηχανακι μου και οπως καταλαβαινεται δεν μπορω να ξερω τι τυπος ειναι ο καθ ενας και αν σκοπευει να μου τα φαει...Και απ'την αλλη δεν μπορεις να απορριπτεις τον καθ εναν ή να του πεις μετα απο ενα μηνα γιατι μπορει να σου πει "ασε ρε φιλε..." και εμενα ο σκοπος μου ειναι να το δωσω...Power ξερεις να μου πεις περισσοτερες λεπτομερειες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Σεπτέμβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Τι λεπτομέρειες?Πάς αγοράζεις μια συναλλαγματική (γραμμάτιο) βάζεις ημερομηνία και μέχρι την ημερομηνία πρέπει να σε πληρώσει. Όταν πάρεις τα λεφτά του δίνεις το γραμμάτιο και τελείωσε.Αν δε στα δώσει ξεκινάει ο Γολγοθάς. Δε χρειάζεται να είσαι απαισιόδοξος όμως.Βέβαια καλύτερα είναι cash (σήμερα οι τράπεζες δίνουν δάνεια και στους άστεγους...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Σεπτέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Παλιοτερα δεν ισχυε οτι αν δεν σου πληρωσουν το γραμματιο ,το πηγαινες στην τραπεζα στο ξεχρεωνε και μετα τον κυνηγαγε η τραπεζα?Δεν ξερω αν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 01:11] Πες του και εσύ ότι θα του το πουλήσεις μετά από ένα μήνα :T: giorgo_cupra καλυτερα να το πουλησεις λιγο αργοτερα παρα να παρεις τα μισα λεφτα και μετα να τρεχεις... μη μπαινεις καν στη διαδικασια γραμματια επιταγες κτλπ.. το δινεις οσο το δινεις..... αν θελει ο αλλος να κοψει το πωπο του να τα βρει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Ναι, αν το θέλει τόσο ας παει αυτός να πάρει ένα καταναλωτικό δάνειο, να σου δώσει εσένα τα 1000 ευρώ και ας τα βρει μετά αυτός με την Τράπεζα. Καλύτερα να τρέχει αυτός στις τράπεζες παρά εσύ στους δικηγόρους (το γραμμάτιο δεν σε εξασφαλίζει, ούτε και η επιταγή άλλωστε)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.