al6s Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 Καλησπέρα.Έχω κατασταλάξει στο USRobotics 9106 όπου με update του firmware δουλεύει σε ISDN.Υπάρχει κάποιος λόγος που δε γνωρίζω για να προτιμήσω κάποιο άλλο.Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Μονο ενα λογος μου ρχεται στο μυαλο..Να μην θες το wireless οποτε παρε τον μικρο του αδεφο usr 9105..Χωρις πλακα τωρα ολοι λενε οτι μεχρι τα 200ε ειναι μονοδρομος αυτο το modem/router.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Εχω το μικρουλι 9105 απο τον Φεβρουαριο και δεν εχει μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα. Ειναι αψογο μοντεμακι κατα την γνωμη μου. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 εαν θες και καποια εναλλακτικη λυση δοκιμασε το 3COM Officeconnect ADSL Wireless 11g Firewall Router που παιζει κοντα στα 70-75ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις απόψεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 πες μας και κατηγορία τιμής στα 100 ευρώ, usr9106 + linksys wag54g είναι top. στα 200 παίζουν κάποια vigor, που μπορείς να βρεις και ενσωματωμένο voip -> αναλογικό τηλέφωνο (sip λέγεται?). από άποψη επεξεργαστικής ισχύος κλπ νομίζω τα vigor είναι πιο πάνω. αυτό αν χρειάζεσαι να σου κάνει QoS μετράει πιο πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 σωτο επειδη ειμαι στο ψαξιμο και με βλεπω για το usr, το wag54g τι λεει σε σχεση με το usr 9106? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 8ΜΒ μνημη το 910616ΜΒ το Linksys απο τεχνικες προδιαγραφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 για τα vigor εχω ξαναμιλησει. απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα αλλα δεν τα πολυπροτεινουν γιατι? εχουν προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 σωτο επειδη ειμαι στο ψαξιμο και με βλεπω για το usr, το wag54g τι λεει σε σχεση με το usr 9106? δεν ξέρω, πιο πολύ αυτά κρίνονται εκ του αποτελέσματος. δες και στο adslgr.com τι λένε. πάνω κάτω τα ίδια είναι πάντως Αρχική απάντηση από madmetal για τα vigor εχω ξαναμιλησει. απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα αλλα δεν τα πολυπροτεινουν γιατι? εχουν προβληματα? είναι τα top, απλά είναι ακριβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 και απο χαρακτηριστικα μοναδικα μερικα μοντελα τους.απο overclockers.co ειναι κανονικες τιμες για αυτα που δινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.