Jump to content

Πρόβλημα με οθόνη ή?

ergotelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,που και που η οθόνη μου βγάζει κάτι πολύ μικρές,ταχύτατα κινούμενες παράλληλες, γραμμές,που δε φαίνονται έντονα,αλλά ενοχλούν κάπως.Τι μπορεί να φταίει?

Έβαλα το refresh rate στα 85hz στα 1024*768 και τίποτα,και demagnitize κάνω.Λέτε να είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών?:confused:

Η οθόνη μου είναι μια viewpoint 17"

Ευχαριστώ!:D

καλωδιο που συνδεει τη καρτα με την οθωνη?εγω ειχα αλλου ειδους προβλημα και τελικα διαπιστωσα οτι ηταν το καλωδιο.για ριξτο μια ματια.

Παρεμβολές ίσως? Υπάρχει κοντά κάποια άλλη ηλεκτρική συσκευή ή καλώδιο ρεύματος (μέσα σε τοίχο)?

εκτος αν τα φτυνει η καρτα σου.βασικα για να βεβαιωθεις αν ειναι η καρτα ή οχι βαλτει σε κανα αλλο μονιτορ.παντως μαλον καλωδιο ειναι.για παρεμβολες απο σηματα μαλλον χλομο το κοβω αλλα κοιτα τα αυτα για καλω κ για κακο.

Ελενξε αν παταει πληρως η καρτα...

Ειχα κανει και εγω μια χοντρη μαμακια...ντρεπομε να την πω....:o

Ετριβα το pc με παλμικο τριβιο εν ωρα λειτουργιας... :toomuchne :whistling :baby:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.