sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #22 Σεπτέμβριος 6, 2005 πλάκα πλάκα με το άζωτο, βγαίνει λένε το καλύτερο παγωτό, διότι πετυχαίνεις πολύ καλή μικροκρυσταλλική δομή. καλά παγώματα
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2005 #23 Σεπτέμβριος 6, 2005 ρε παιδια , ηηηημαρτον ρε το βρηκε αλλος , δε θα πατε στο παρτυ ρε , τελος ρεεεεε
SLN Σεπτέμβριος 7, 2005 #24 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αντε παιδια και καλα σκορια... Freeze the bitchezzzz P.S. Ερασιτεχνες Sotiri μου, ερασιτεχνες... :P :P
unseen Σεπτέμβριος 7, 2005 #25 Σεπτέμβριος 7, 2005 Eλα το καπακι απο την μπουκαλα με το αζωτο ειναι. Προσεχε ομως τωρα.... Φορα γαντια και τουλαχιστον αλλοι δυο μαζι σου.
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #26 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Κωλοβυθόμετρο; :...: μακαρι να ηταν... Αρχική απάντηση από SLN Αντε παιδια και καλα σκορια... Freeze the bitchezzzz P.S. Ερασιτεχνες Sotiri μου, ερασιτεχνες... :P :P μακαρι να ημουν εκει... Αρχική απάντηση από unseen Eλα το καπακι απο την μπουκαλα με το αζωτο ειναι. Προσεχε ομως τωρα.... Φορα γαντια και τουλαχιστον αλλοι δυο μαζι σου. Οριστε,η εμπειρια το βρηκε με την μια....μαλλον στο πρωτο post επρεπε να γραψω esdee και unseen μην πειτε... Πηρα κατι γαντια πορτοκαλι,σαν εξωγηινος ειμαι.... Unseen κατεβα αθηνα το Σουκου...σοβαρα τωρα....και φερε και τα παιχνιδια σου....
def Σεπτέμβριος 7, 2005 #28 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης :T: :happy2: :happy2: :happy2:
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #32 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chroma This post is worthless without bench wait for sunday.......start fixing the databases from now.... κ μην με βριζεις την κυριακη που θα καθεσαι ολο τα βραδυ να ανανεωνεις λιστες....
chroma Σεπτέμβριος 7, 2005 #33 Σεπτέμβριος 7, 2005 Θα ξεκινήσω το άδειασμα από τώρα, κυριακή περιμένω νούμερα και μην μας απογοητεύσεις γιατί δεν έχει μηνιάτικο.
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #36 Σεπτέμβριος 7, 2005 απλο τεστιν για ελεγχο στεγανοτητας.....
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #38 Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Θα ξεκινήσω το άδειασμα από τώρα, κυριακή περιμένω νούμερα και μην μας απογοητεύσεις γιατί δεν έχει μηνιάτικο. με amd θες να τις γεμισεις η με ιντελ??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.