al6s Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 Χαιρετώ τα ανήσυχα πνεύματα. Σκοπεύω να αγοράσω αρκετές οθόνες LCD-TFT 17" για ένα δικτυάκι και επειδή βιάζομαι και έχω να ψάξω ένα κάρο πράγματα θα ήθελα τη βοήθεια σας όσων αφορά τις οθόνες. 60% βάρος στην ποιότητα (υλικό και επιδόσεις) και 40% στην τιμή. Παρακαλώ τα φώτα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 lg flatron.κοντα στα 250 κ απο ποιοτητα μια χαρουλα.την εχει η αδερφη μου και εχι πολυ μεγαλη γωνια θεασης.απεικονηση σουπερ κ απο latency δε καταλαβενεις τιποτε.αν τις παρεις κ χοντρικης η τιμη στανταρ χαμηλωνει.κ εχουν κ εγγυηση καλη.νομιζω 0πιξελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos66 Σεπτέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Κι εγώ νομίζω ότι για την περίπτωσή σου οι lg είναι μια χαρά. Και φτηνές και γενικά καλές. Εγώ έχω τη 1730s (παλιό μοντέλο πια) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al6s Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.Είμαι κάτοχος μίας LG-1915s.Ικανοποιημένος.Την συγκεκριμένη την βρήκα τώρα στα 296 και μάλλον θα την προτιμήσω.Βασικά Office θα δουλεύουν, άντε και καμια πασιέντζα, έχει και 0 pixel εγγύηση οπότε πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 παιξε παντως με τις τιμες γιατι δε λεει 300Ε για καθε μια κ να εχεις να αγορασεις 5 τετοιες...παντως στανταρ LG ειναι πολυ καλες σε ποιοτητα κ τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.