YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 Τι ξερετε για αυτο το ξενοδοχειο? Εχει το μονοκλινο στα 38 και το δικλινο στα 49 το βραδυ... [Καμμενος mode on] Εχει κ συνδεση Ιnternet στα δωματια [Καμμενος mode off] Αν ξερετε κανα καλυτερο ξενοδοχειο με τιμες 40-50 το βραδυ, ειμαι ολος αυτια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos[Καμμενος mode on] Εχει κ συνδεση Ιnternet στα δωματια [Καμμενος mode off] :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 12:56] Τι ξερετε για αυτο το ξενοδοχειο? Εχει το μονοκλινο στα 38 και το δικλινο στα 49 το βραδυ... [Καμμενος mode on] Εχει κ συνδεση Ιnternet στα δωματια [Καμμενος mode off] Αν ξερετε κανα καλυτερο ξενοδοχειο με τιμες 40-50 το βραδυ, ειμαι ολος αυτια ! Aπο που βρησκεις τιμες για ξενοδοχεια μεσω ιντερνετ; (sorry για το off topic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 www.salonika.gr και αριστερα πανω λεει "Ηotels". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:39] www.salonika.gr και αριστερα πανω λεει "Ηotels". Οk! thankss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Γιαννη ειναι στο στιλ της Ομονοιας..Καλυτερα δες κατι αλλο..θα κοιταξω και γω μηπως θυμηθω κανενα καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Απ'εξω φαινεται για γα@μηστρώνας η αληθεια ειναι, αλλα ενα κρεββατι χρειαζομαι ολο και ολο Αλλα καθε βοηθεια δεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Σεπτέμβριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 εγώ λέω να ρωτήσεις τον SLN...ξέρει απο ξενοδοχεία στην πόλη! he is da man! Εdit. το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι πολύ κεντρικά, οπότε αν γουστάρεις βόλτες στην παραλία κτλ ειναι σε καλή θέση - πάντως υπάρχουν και πιο κεντρικά. Κατά πόσο η τιμή ανταποκρίνεται στο service κτλ δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Hotel Pella παιδια... Πηγα να αναψω το φως και το κρεβατι αρχισε να κουνιεται ρυθμικα! Επισης αρχισε να παιζει Barry White (θεος σχωρεστον τον αδερφο).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Pella οπως λεμε 3ΧΧΧ ??? Ειχε κ στρογγυλο κρεββατι που γυρναγε γυρω-γυρω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.