Jump to content

Προς τους Θεσσαλονικείς Λαμπιτες

YDinopoulos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι ξερετε για αυτο το ξενοδοχειο? Εχει το μονοκλινο στα 38 και το δικλινο στα 49 το βραδυ...

[Καμμενος mode on] Εχει κ συνδεση Ιnternet στα δωματια :hehe: [Καμμενος mode off]

Αν ξερετε κανα καλυτερο ξενοδοχειο με τιμες 40-50 € το βραδυ, ειμαι ολος αυτια !

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

[Καμμενος mode on] Εχει κ συνδεση Ιnternet στα δωματια :hehe: [Καμμενος mode off]

:worship: :worship:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 12:56]

Τι ξερετε για αυτο το ξενοδοχειο? Εχει το μονοκλινο στα 38 και το δικλινο στα 49 το βραδυ...

Αν ξερετε κανα καλυτερο ξενοδοχειο με τιμες 40-50 το βραδυ, ειμαι ολος αυτια !

Aπο που βρησκεις τιμες για ξενοδοχεια μεσω ιντερνετ; (sorry για το off topic)

Γιαννη ειναι στο στιλ της Ομονοιας..Καλυτερα δες κατι αλλο..θα κοιταξω και γω μηπως θυμηθω κανενα καλο.

Απ'εξω φαινεται για γα@μηστρώνας η αληθεια ειναι, αλλα ενα κρεββατι χρειαζομαι ολο και ολο ;)

Αλλα καθε βοηθεια δεκτη :)

εγώ λέω να ρωτήσεις τον SLN...ξέρει απο ξενοδοχεία στην πόλη! he is da man!

:D:p:laughing:

Εdit. το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι πολύ κεντρικά, οπότε αν γουστάρεις βόλτες στην παραλία κτλ ειναι σε καλή θέση - πάντως υπάρχουν και πιο κεντρικά. Κατά πόσο η τιμή ανταποκρίνεται στο service κτλ δεν ξέρω :(

Hotel Pella παιδια...

Πηγα να αναψω το φως και το κρεβατι αρχισε να κουνιεται ρυθμικα! Επισης αρχισε να παιζει Barry White (θεος σχωρεστον τον αδερφο)....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.