Jpp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 Εχουν αρχισει παλι να γεμιζουν οι δισκοι μου και με αυτον τον τροπο θα κερδισω πανω απο 20-30 gb.Υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει κανενα προβλημα στους δισκους ; Μετα το compression θα ειναι πιο αργος ο δισκος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Πολλές φορές συμπιέζονται αρχεία που χρησιμοποιούνται σπανίως από ξεχασμένα προγράμματα και όταν αυτά τεθούν ξανά σε λειτουργία επιβραδύνονται οι διεργασίες τους καθώς τα απαραίτητα αρχεία έχουν συμπιεστεί και πρέπει να αποσυμπιεστούν. Αυτό οδηγεί και σε λάθη καθώς και κακή ανακατανομή αρχείων του δίσκου με τελικό αποτέλεσμα το "χάος". Προσωπικά δε το συνιστώ λοιπόν. Καλό θα ήταν να ακούσεις και άλλες γνώμες όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 οι δισκοι που λεω να συμπιεσω ειναι backup δισκοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 αν οπως λες ειναι δισκοι με backup (δηλαδη με αρχεια που δε θα διαβαζονται καθε μερα) τοτε καντο, αλλιως πχ σε ενα δισκο με OS, θα "κατσει" εντελως απο επιδοσεις αφου οπως ειπε και πιο πανω ο τιγρακας, θα αναγκαζεται να συμπιεζει/αποσυμπιεζει τα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αφού είναι backup δίσκοι τότε κάντο. Πάραυτα επειδή είναι windows compression θα πρότεινα να κρατήσεις και ένα ghost των δίσκων με norton ή απλή αντιγραφή σε dvd αν αυτό δεν σου είναι πρόβλημα. Αν σου παρουσιάσει επιβράδυνση ταχύτητας (που δε νομίζω καθώς είναι απλά αρχεία και όχι system files για να επηρεάζουν το σύστημα) τότε φρόντισε να έχεις ενεργοποιημένη τη δεικτοδότηση απο υπηρεσία ευρετηρίου για να έχεις γρήγορη πρόσβαση και αναζήτηση στα δεδομένα σου. Αυτά μπορώ να σου πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 εννοεις το allo indexing service to index this disk for fast file search ;αν η απαντηση ειναι απο οτι καταλαβα πρεπει να τον εχω ενεργοποιημενο αυτο και στο δισκο με το os ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.