Jump to content

Συναντηση "χορτοφαγων" λαμπιτων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/05

ea6gka

Πότε σας βολεύει?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ison

Ας ηξερα photoshop και θα σου ελεγα:hehe: (με autocad τα εχω κανει αυτα)

Μη σε νοιάζει, στηρίξου πάνω μου:p

Την επόμενη φορά που θα κανονίσουμε κατι Καλλιθέα, προτείνω να κλείσουμε το Μαρακανά.. ένα Βραζιλιάνικο εστιατόριο στις Τζιτζιφιές. Εκεί, με 20-25 ευρώ, τρώς ΌΣΟ ΠΑΕΙ.. αν δεν τους πείς να σταματήσουνε, δεν σταματάνε να φέρνουνε κοψίδια!

ΥΓ. Τελικά ο ydin ΔΕΝ μου έφαγε την μπριζόλα παρά τις απειλές.. έκανε όμως μια περίεργη δίαιτα με λεμόνια που πρέπει να ακολουθήσω όμως μήπως βρώ επιτέλους την φόρμα μου!

ρε ΟΚτεκ , τωρα το λε;α αυτο? γμτ , λοιπον κανονισε την επομενη φορα ΕΚΕΙ που λες να λιωωωωωωωσουμε στο λαδι και τα λιπη, ετσι ετσι

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Yπενθυμιζω την ατακα της βραδιας απο Αριστο.....

Εχουν ηδη ερθει 2 φορες ανανεωσεις με κρεατα και βλεποντας την τριτη λεει στο γκαρσονι...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ???

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

και το χα ξεχάσει... έγραψε ιστορία :rofl:

Αρχική απάντηση από oktech

Την επόμενη φορά που θα κανονίσουμε κατι Καλλιθέα, προτείνω να κλείσουμε το Μαρακανά.. ένα Βραζιλιάνικο εστιατόριο στις Τζιτζιφιές. Εκεί, με 20-25 ευρώ, τρώς ΌΣΟ ΠΑΕΙ.. αν δεν τους πείς να σταματήσουνε, δεν σταματάνε να φέρνουνε κοψίδια!

ΥΓ. Τελικά ο ydin ΔΕΝ μου έφαγε την μπριζόλα παρά τις απειλές.. έκανε όμως μια περίεργη δίαιτα με λεμόνια που πρέπει να ακολουθήσω όμως μήπως βρώ επιτέλους την φόρμα μου!

Εχω παει και εινει οπως τα λεει !!! Πολυ καλο !!!

Οσο για την μπριζολα, απλα την γλιτωσες γιατι επικεντρωσα τις δυναμεις μου στην αποδω λαδοκολλα :hehe:

Τα λεμονια εινα για να κραταω την ραμμη μου :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

τελικα εκεινο το τζατζικι που ειχες 3 ωρες μπροστα σου ανεπαφο τι εγινε στο τελος?

κανείς δεν έμαθε εκτός απο το θύτη που περίμενε να κλείσουν οι ψηφιακές. :hmm:

Καλά που δεν άκουσε το γκαρσόνι τι του είπα!! :p (ελπιζω δλδ!)

Ει ψιτ... εσυ αγνωστο γκαρσόνι! Πλάκα έκανα... (φιλικά πάντα) ;)

οχι ρε γμτ :( παααααρα πολυ κριμα που δεν μπορεσα να ερθω εχασα τρελο γελιο

καλα, αυτος o SLN πως διαολο ειναι παντου? παω πατρα εκει αυτος, με περνει τηλ ο chroma ελα το βραδυ εκει, παλι εκει αυτος!!!

καποιοι ετρωγαν με 2 χερια..

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ , ετυχε και ησουν στις φωτο τι να κανω....

ο καιμενος ηταν και εκτος τραπεζιου , πλατη τον ειχαμε...

post-1246-1416072238,3811_thumb.jpg

βρε παιδι μου , ολο το βραδυ με την κανατα στο χερι ηταν...

βασικα δεν κερναγε οπως θα φανταζονται μερικοι ευκολοπιστοι , ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΠΙΝΕ...

post-1246-1416072238,5212_thumb.jpg

τελικα αφου τους ποτισε ολους με το ζορι , κοιτατε δω χαμογελα , κοιτατε δω χαρα και γελιο , ολα ειναι ομορφα , ολα ειναι ωραια ...

post-1246-1416072238,6983_thumb.jpg

ο δεξια οπως κοιτατε ειναι ο "ison" που βαζει ταμπελιτσες στις φωτογραφιες

καλο παιδι και ησυχο

με γαλλικα και πιανο

μιλταρας με το ονομα

ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

post-1246-1416072238,7751_thumb.jpg

η σκηνη ειναι 3 δευτερολεπτα , 3 καρε

πρωτο καρε: η λαδοκολα με τις πατατες ακουμπαει στο τραπεζι

δευτερο καρε : οτι βλεπετε στην φωτογραφια

τριτο καρε : η λαδοκολα αδεια...

post-1246-1416072238,8931_thumb.jpg

εδω μια πανοραμικη του μαγαζιου με το κινιτο

ειναι λιγο αποτυχημενη γιατι καποιοι κουνιοντουσαν και βγηκε και ενα φαντασμα στην μεση...

βρε σεις , εχω 4 βιντεακια σε 3gp , μικρα ειναι σε 3gp , αλλα αμα αποσυμπιεστουν ειναι καλα,πως να τα ανεβασω?

η να τα στειλω σε καποιον να τα ανεβασει...

αυτα απο το σκαθαρι

φιλικα στον αιωνα τον απαντα :p :p

(ειδα τα ποστ για τον παυλαρα , τι γελιο ρε σεις , αυτος εχει εγκεφαλικη αναπηρια συν απειρο...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.