Jump to content

Συναντηση "χορτοφαγων" λαμπιτων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/05

ea6gka

Πότε σας βολεύει?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Χμμμμ ... μήπως να κλείσουμε το μαγαζί? η Λαδόκολλα είναι κάπως μικρή.... δεν χωράμε όλοι σε μία! χαχχαχαχααχχαχα ... προβλέπω να περνάμε μούρλια.. σαν παϊδάκι ένα πράγμα! Υπ'όψιν.. όποιος έχει χολιστερίνη θα τρώει μόνο χόρτα του βουνού ... και για τους υπόλοιπους δωρεάν τέστ χολιστερίνης μετά την έξοδο από το κατάστημα! χαχχαχχααχαχχα

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

ρε κεραταδες ,διπλα στην δουλεια μου βρηκατε να φατε...Ψηνομαι τωρα... (αφου ερχεται και ο spc...) :D

Όπως λέει και ο Τσιφόρος... : Ένας Κόμης δεν μπορεί να είναι κερατάς... ένας κερατάς όμως, μπορεί να είναι Κόμης" ... γειτονιά είσαι Vadergr ??? Ρε για δες που σε λίγο θα βγούμε και συγγενείς!

1.ea6gka

2.ydinopoulos

3.rootx

4.haris1984

5.oktech

6.deadlock7

7.Stratos

8.sbeetle

9.Ison

10.Tottaly

11.chroma

12.sotiris~

13.Aristos87

14.esdee ~

15.spc

16.trooper

17.darkcount

18.georgeadams

Εμένα γιατι δεν με βλέπω πουθενα ραααααα? Πάτε να καβατζώσετε το γουρουνόπουλο λούγκρες εεεεε?

Αρχική απάντηση από totally_wired

Ας φορτίσουμε τις μπαταρίες των laptop μας λοιπόν...

......των φωτογραφικων μηχανων....της βιντεοκαμερας....

ΥΓ

Σιγα μην σας αφησω ετσι! :devil:

Αρχική απάντηση από darkCount

Εμένα γιατι δεν με βλέπω πουθενα ραααααα? Πάτε να καβατζώσετε το γουρουνόπουλο λούγκρες εεεεε?

Φτου με πηρε χαμπαρι !:rant:

:D:D

[Καρμιρης-Λιγουρης mode on]

Παιδια απο πληρωμη πως θα γινει?

α)Με το γερμανικο συστημα aka ο καθενας πληρωνει οτι φαει..

β)Με το ελληνικο συστημα aka συνολο λογαριασμου δια ατομα ακομα και αν εχεις φαει μια φετα ψωμι...

Ρωταω για να ξερω πως θα ερθω :)

ΑΝ ισχυει το α...θα ερθω κανονικα ισως να εχω τσιμπησει και κατι πριν

ΑΝ ισχυει το β ...απο σημερα το μονο που θα μπαινει στο στομαχι ειναι νερο και μαγειρικη σοδα για αισθηση κορεσμου...την παρασκευη μαλιστα μονο λιγο νερο...θα φερω και τα custom πηρουνια μαχαιρια που εχω (ενισχυμενη σε αυξημενη πιεση απο δαγκωμα και με ειδικες εργονομικες αντιολισθητικες λαβες καταλληλα για επιταχυνσης μεγαλυτερες απο 3g)

[Καρμιρης-Λιγουρης mode off]

Αρχική απάντηση από haris1984

τι θα κανουμε?θα μετραμε τις μπουκιες του καθενα?

EatoSSMain20.jpg

:hehe:

εφοσον θα παρει ο καθενας τη μεριδα του ΑΚΑ θα την εχει εξασφαλισμενη, αδιαιρετη,πληρης και αυτουσια ολα τα αλλα τα περιφερειακα θα χρεωσουμε σε ολους . Δλδ θα γινει η σουμα και /15 πχ θα βγει το ποσο το οποιο θα το παρω εγω και ο Δεινοπουλος και θα εξαφανιστουμε :hehe:

αν καποιος παρει και δευτερη μεριδα τη πληρωνει ο ιδιος , αν παρει τριτη το ιδιο , αν παρει τεταρτη τη κερναω :hehe:

Και εγώ συμφωνώ, είναι το πιο σωστό σύστημα......

Βέβαια εντάξει, δε θα παραγγείλουμε και πολλά αφού οι περισσότεροι κάνουν δίαιτα...:D

Ε όχι και 50........

Μου είπες ότι θα μου δώσεις 80 και θα πληρώσεις και τα δικά μου και εγώ θα το βουλώσω και θα δε θα πω τίποτα για μίζες, ρεμούλες, κλπ :hehe:

19 ατομα χ 20 ο καθενας.....380...δια 2 (ea6gka)....190 εκαστος. Κ θες κ το 40% σχεδον?

Α παπαπα.....Δεν βγαινω! δεν βγαινω παιδακι μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.