Jump to content

Συναντηση "χορτοφαγων" λαμπιτων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/05

ea6gka

Πότε σας βολεύει?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από totally_wired

Ένας - δύο γύροι θα είναι από μένα εάν έρθω... Μου είπε η φιλενάδα μου ότι εάν έρθω μαζί σας θα με χωρίσει... Οπότε ας το γιορτάσουμε

Όπα, ξανασκέψου το...... Σου πήρε δώρο το πλέξι του στάκερ, περίμενε τουλάχιστον να σου πάρει και το κρος φλόου και μετά βλέπεις.....:D

Εγώ αφού κλείσατε για Παρασκευή, δεν ψήφισα, δεν έχω και κανένα πρόβλημα με όποια από τις ημέρες, αρκεί να είναι εκείνο το σαββατοκύριακο.

Μέχρι τώρα έλεγα ότι σας/μας κοροϊδεύουν στην Αθήνα όσον αφορά το ποτό/καφέ. Και σοβαρή καροϊδία. Της τάξης που απορώ πως ζείτε εκεί. Να ήταν 10-20% ακριβότερα από την Πάτρα πχ θα έλεγα εντάξει. Αλλά μιλάμε για 100% επάνω και βάλε! Αυτό είναι εξωπραγματικό!

Τώρα το πιστεύω και για το φαΐ! Είμαστε 20 άτομα, και συζητάτε για 20-25 και το λέτε και νορμάλ ή ακόμη και φθηνά?!? Στην Πάτρα τρώς του σκασμού με 10-15 . Του σκασμού όμως! Για να μην γίνω τολμηρός και πω ότι υπάρχουν και μαγαζιά που πληρώνεις κάτω από 10.

Για κάτω δεν το συζητάω, θα τρίβετε τα μάτια σας με τις τιμές και τα φαγητά!

Λύση δεν έχω να προτείνω, αλλά κάντε κάτι! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!

WARNING!

Δεν εχω πρόβλημα αν το φαΐ είναι καλό να πληρώσω όσο μου ζητήσουν χωρις παράπονο, μέχρι βλακείας, αλλά εάν με ταΐσετε καμιά ******* θα φάω εσάς μετά!:fist:

update 22

1.ea6gka

2.sotiris

3.blade pan

4.deadlock7

5.dinopoulos

6.haris1984

7.rootx

8.georgeadams

9.dpresv

10. Aristos87

11.suboy

12.Μπλεοθονης

13.Chroma

14.Fragma

15.Zarras

16.Trooper

17.Elpis

αναποφασιστοι(ψηνονται...)

1.SLN

2.Spresv

3.esdee

4.Ison

5.Totally wired

6. till hell freeze

7.vasilis

8.sbeetle

θα μαθουμε που θα γινει το κολαστηριο αυτες τις μερες.

Αρχική απάντηση από greekfragma

συγγνωμη που βαζω φωτιες στο θρεντακι........αλλα πρεπει να το πω............εκεινο το τριημερο ειναι και η ινφοσυστεμ στη σαλονικα.........

τι φωτιες σιγα, εννοειτε οποιος ειναι να φυγει το λεει .

update 22

1.ea6gka

2.sotiris

3.blade pan

4.deadlock7

5.dinopoulos

6.haris1984

7.rootx

8.georgeadams

9.dpresv

10. Aristos87

11.suboy

12.Μπλεοθονης

13.Chroma

14.Fragma

15.Zarras

16.Trooper

17.Elpis

18.Stratos

αναποφασιστοι(ψηνονται...)

1.SLN

2.Spresv

3.esdee

4.Ison

5.Totally wired

6. till hell freeze

7.vasilis

8.sbeetle

ενταξει νομιζω ειμαστε αρκετοι. Υπαρχει καποιος που θα παει στη σαλονικη και ειναι στη λιστα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.