Jump to content

Συναντηση "χορτοφαγων" λαμπιτων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/05

ea6gka

Πότε σας βολεύει?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ison

Ειχε μονιμα ενα βλεμμα του τυπου ΕΛΑ ΣΚΙΣΕ ΜΕ

Μηπως ειχες εσυ βλεμα "ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ!!!", ξερεις ωρες ωρες αυτα τα δυο μπερδευονται, φιλικα παντα (εγινα και εγω trendy) :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

ειναι και γενεθλια σου? λοιπον να ξεκινησουμε νεο θρεντ?????????

δηλ??? το thread που θα ανακοινωσω τον τραπεζικο λογαριασμο για τις καταθεσεις? :D

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

ρε φωτογραφιες εβγαλες?

Μαλ@κια δεν το σκεφτηκα ....ΕΥΟΣΜΟΣ=??

Ηταν μαζι με κατι γριες (μανα της ισως) σε μια γωνια οπως μπαινουμε δεξια...ηθελε να αποφυγει τους paparazzi :)

Αρχική απάντηση από esdee

Μηπως ειχες εσυ βλεμα "ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ!!!", ξερεις ωρες ωρες αυτα τα δυο μπερδευονται, φιλικα παντα (εγινα και εγω trendy) :p

δηλ??? το thread που θα ανακοινωσω τον τραπεζικο λογαριασμο για τις καταθεσεις? :D

Καλα και αυτο (το ελα σκισε με δεν εννουσα οτι ηταν προς εμενα απλα γενικο στυλακι)

Αν θες σου δανειζω τον λογαριασμο μου στην ALPHA bank...

ειναι και γενεθλια σου? λοιπον να ξεκινησουμε νεο θρεντ?????????

Aργειιιιιιιιις....:p

Αυτο ειναι ενα ποστ του Chris2004 στο Adslgr , το παραθετω απολαυστε το

....το γεγονός ότι ποστάρεις ΜΟΝΟ στα OFF TOPIC και το γεγονός ότι αφιέρωσες ολόκληρο Thread 30-40 σελίδων σε άλλο Forum υπερηφανεύμενος για τις διατροφικές συνήθειές σου αποδεικνύει περίτρανα το

το τελευταιο κολλαει επειδη τον ειπα troll αλλα ειναι ασχετο με τη φαση. Προς γνωσην.

lolen βασικα αλλά τεσπα. Τέτοιες προσωπικές επιθέσεις δε μου αρέσουν, όπως και να έχει. Εσυ Γιώργο τί του είπες και στα είπε αυτά;

Αρχική απάντηση από totally_wired

Τελικά τι θα γίνει? Να φάω σήμερα ή να κάνω υπομονή για αύριο?

Φαε τα βυζια σου (avatar γαρ) εσυ παλιομουτρο που μου ελεγες οτι φαγατε λιγο στην λαδοκολλα!

εγω ισα που προλαβα να τσιμπησω λιγες πατατες και 1-2 μικρα κομματιακια απο κοψιδι......αυτος ο παλιογυφτουλας ο Βασιλης τα ετρωγε ολα και κανει την παπια τωρα.

:hehe:

Αν φαγατε λιγο,καλα εκανα και δεν ηρθα! :D

Φανταζομαι και ο spc ο οποιος θα εκανε spamming τα κοκκαλα που θα του περισευαν στους υπολοιπους εσας! ;)

Αρχική απάντηση από greekfragma

εγω ισα που προλαβα να τσιμπησω λιγες πατατες και 1-2 μικρα κομματιακια απο κοψιδι......αυτος ο παλιογυφτουλας ο Βασιλης τα ετρωγε ολα και κανει την παπια τωρα.

Eλλιωσα :rofl::rofl::rofl:

Αλλα οντως δεν φαγαμε πολυ....

Αρχική απάντηση από greekfragma

Όποιος κάνει την πάπια κινδυνεύει να φαγωθεί.. ακόμη και με την γρίπη άμα ψηθεί καλά μια χαρά θα είναι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.