Jump to content

Συναντηση "χορτοφαγων" λαμπιτων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/05

ea6gka

Πότε σας βολεύει?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

εαν θελετε δοκιμαζουμε το δικο μου.παντως γκομενακια μην περιμενετε............:hehe:

αλλα το φαγητο σιγουρα θα ειναι το κατι αλλο..........βαζω και στοιχημα καλυτερο απο λαδοκολλα

Εγώ είμαι μέσα όπου και αν κανονιστεί.. την ημερομηνία μην μου πειράξετε!

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 17:52]

Το Μαρακανά είναι αρκετά Κυριλέ μαγαζί ώστε και να μήν φωνάζουμε, θα ακουγόμαστε.. βασικά, είναι το ιδανικό μερως για τύπους σαν και μένα και τον Ydinopoulos.... όταν τρώνε δεν μιλάνε και εκεί φροντίζουν να τρώς μέχρι να σκάσεις... 10 διαφορετικά κρέατα που επαναλαμβάνονται όσο πάς.. άν δεν τους πεις να σταματήσουν φέρνουν κι άλλο... όποιος έχει όρεκση να φωνάζει με τόση μάσα άς μην έρθει :p :P :p :P :p :P

Eχω φαει εκει,αλλα συνηθως γινεται πανικος,οποτε δεν θα υπαρχει χωρος!Πιστευω πρωτα πρεπει να ρυθμισουμε αυτο σε συνδυασμο παντα με καλο φαγητο!Βεβαια αν αποφασιστει για Maracana Grill θα ερθω..:whistling

Αρχική απάντηση από ea6gka

εμενα λες γιωργο?

ΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ.. Απλά τρίξε τους τα δόντια να έχουμε λίγο χώρο γιατί κάποιος παραπονέθηκε ότι ο διπλανός του, του έπιασε τον πισινό και του πρόσφερε αμελέτητο παράλληλα... και τα αμελέτητα δεν του αρέσανε καθόλου χαχααχαχχααχαχαχαχχαχααχχαχαχαχαχα σοβαρά... η Λαδόκολα είναι στριμωγμένη ρε παιδιά.. ήρθανε και παραπάνω παιδιά από ότι αναμενόταν και είναι λογικό να είμασταν λιγάκι στριμωγμένοι.. γιαυτό όποιος κανονίσει το επόμενο, να κλείσει για 4-5 άτομα παραπάνω.. καλύτερα να περισσέψει παρά να λείψει... άν το μαγαζί φέρει πρόβλημα, κανονίζω να φάω εγώ τις μερίδες όσον δεν έρθουν (αλλά θα πληρώσουν) ;)

Αρχική απάντηση από oktech

Το Μαρακανά είναι αρκετά Κυριλέ μαγαζί ώστε και να μήν φωνάζουμε, θα ακουγόμαστε.. βασικά, είναι το ιδανικό μερως για τύπους σαν και μένα και τον Ydinopoulos.... όταν τρώνε δεν μιλάνε και εκεί φροντίζουν να τρώς μέχρι να σκάσεις... 10 διαφορετικά κρέατα που επαναλαμβάνονται όσο πάς.. άν δεν τους πεις να σταματήσουν φέρνουν κι άλλο... όποιος έχει όρεκση να φωνάζει με τόση μάσα άς μην έρθει :p :P :p :P :p :P

:inlove: :inlove: :inlove:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εγω λεω να παμε σε αυτο που λεει ο Γιωργος που θα ειναι πιο "χυμα" και την μεθεπομενη (που εννοειται πως θα υπαρξει) παμε στο Μαρακανά!

Εγώ λέω να ακολουθήσουμε την τσίκνα!

Αρχική απάντηση από Stratos

μπορει να ηταν μακρυα, αλλα εφαγε περισσοτερο απ ολους...

Φήμες φήμες!

Ευχαριστώ όλους τους συνάδερφους labίτες, που με ...βοήθησαν γεμίζοντας μου το πιρούνι... συνέχεια!:shifty:

Εγώ κάτι πρότεινα, στην επόμενη επισκεψή μου θα σας ποστάρω και φωτογραφίες να δείτε για τι μιλάω!

Ασχετο αλλα ΞΑΝΑΠΗΓΑ το Σαββατο με παρεα στην ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ και στους θαμωνες ηταν η Κουταλιδου (fame story ΙΩΑΝΝΑ)...η κοπελα ειναι το κατι αλλο ...μλμ το υπερπο@τανε ...τι να πω μικρη θα επεσε στην χυτρα με την κα@λα ...ασπρο μινι και μποτα και τα Β@ζια ελευθερας βοσκης κοντευαν να μου κανουν επισκεψη (ημουν σε διπλα τραπεζι)...

Μεσα και για το επομενο meeting αν γινει οποτε γινει....

Σωπα ρε ea6gka και δεν της φαινεται της κοπελας....:hehe: :hehe:

Ειχε μονιμα ενα βλεμμα του τυπου ΕΛΑ ΣΚΙΣΕ ΜΕ(εγω βεβαια εσκισα την ποικιλια κλαψ) :hehe: :hehe:

Επειδη ομως δεν ειμαι βορειος ...Πλατεια ευοσμου=??

Αρχική απάντηση από ison

Σωπα ρε ea6gka και δεν της φαινεται της κοπελας....:hehe: :hehe:

Ειχε μονιμα ενα βλεμμα του τυπου ΕΛΑ ΣΚΙΣΕ ΜΕ(εγω βεβαια εσκισα την ποικιλια κλαψ) :hehe: :hehe:

Επειδη ομως δεν ειμαι βορειος ...Πλατεια ευοσμου=??

ρε φωτογραφιες εβγαλες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.