Jump to content

Συναντηση "χορτοφαγων" λαμπιτων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/05

ea6gka

Πότε σας βολεύει?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Και δεν το ξανακάνουμε την Παρασκευή μωρέ? :D

Ναι, αλλα αυτην την φορα δεν θα εχει προφιτερόλ. Πειράζει :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

ναι αλλα καπου αλλου , ο φραγμας λεει εχει ενα καλο κοντα του.:D

Aυτο που ειπε ο okteck ??? Ακουγεται δελεαστικό !!!!

Δεν θα έχει προφιτερόλ, αλλά θα έχει από το άλλο που μου ψυθίρισες αλλά λόγου του περασμένου της ώρας δεν :p

Το Βραζιλιανικο που ειπαν τα παιδια πιο πανω ειναι πολυ καλο,αλλα δυσκολα θα βρουμε απλα!!Αντε γιωργη ετοιμασου για 2*Χ1800ΧΤ...:hehe:

Αρχική απάντηση από totally_wired

Μέσα...

Αντε ρε τσιφουτη που θες και μασαμπουκα! :D

Αρχική απάντηση από Vadergr

Αντε ρε τσιφουτη που θες και μασαμπουκα! :D

Ναι ρε... με συμφέρει... πάνω στον χαμό έφαγα περισσότερα από τους άλλους...

Αρχική απάντηση από totally_wired

Ναι ρε... με συμφέρει... πάνω στον χαμό έφαγα περισσότερα από τους άλλους...

Εγώ για το Βραζιλιάνικο είμαι μέσα όποτε γουστάρεται.. απλά, θα κουβαλάω και μια Crossfire μητρικούλα που μόλις παρέλαβα να βγάλω το παντεσπανάκι μου :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Αρχική απάντηση από oktech

Εγώ για το Βραζιλιάνικο είμαι μέσα όποτε γουστάρεται.. απλά, θα κουβαλάω και μια Crossfire μητρικούλα που μόλις παρέλαβα να βγάλω το παντεσπανάκι μου :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Διότι, όποιος θέλει 2*Χ1800ΧΤ πρέπει να έχει και κάπου να τις ... χώσει ε??

Αρχική απάντηση από ea6gka

καλα σοβαρα τωρα παμε για την επομενη παρασκευη?

Εγώ πάντως, αυτήν την Παρασκευή σκοπεύω να είμαι Θεσσαλινική... οπότε πάμε για τη επόμενη αν θέλετε.. 21/10

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:29]

καλα σοβαρα τωρα παμε για την επομενη παρασκευη?

Απαπα και νομιζα οτι ειμασταν σοβαρο φορουμ!;) Οποτε θελετε παμε!:p Αρκει να υπαρχει χωρος,ωστε να κανουμε γωνια τα τραπεζια να ακουγομαστε ολοι(ωωωπ σας επιασα..οχι να τρωμε ο ενας το φαγητο του αλλου:p )

Αρχική απάντηση από deadlock7

Απαπα και νομιζα οτι ειμασταν σοβαρο φορουμ!;) Οποτε θελετε παμε!:p Αρκει να υπαρχει χωρος,ωστε να κανουμε γωνια τα τραπεζια να ακουγομαστε ολοι(ωωωπ σας επιασα..οχι να τρωμε ο ενας το φαγητο του αλλου:p )

Το Μαρακανά είναι αρκετά Κυριλέ μαγαζί ώστε και να μήν φωνάζουμε, θα ακουγόμαστε.. βασικά, είναι το ιδανικό μερως για τύπους σαν και μένα και τον Ydinopoulos.... όταν τρώνε δεν μιλάνε και εκεί φροντίζουν να τρώς μέχρι να σκάσεις... 10 διαφορετικά κρέατα που επαναλαμβάνονται όσο πάς.. άν δεν τους πεις να σταματήσουν φέρνουν κι άλλο... όποιος έχει όρεκση να φωνάζει με τόση μάσα άς μην έρθει :p :P :p :P :p :P

εαν θελετε δοκιμαζουμε το δικο μου.παντως γκομενακια μην περιμενετε............:hehe:

αλλα το φαγητο σιγουρα θα ειναι το κατι αλλο..........βαζω και στοιχημα καλυτερο απο λαδοκολλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.