Jump to content

Συναντηση "χορτοφαγων" λαμπιτων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/05

ea6gka

Πότε σας βολεύει?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

εδω μια πανοραμικη του μαγαζιου με το κινιτο

ειναι λιγο αποτυχημενη γιατι καποιοι κουνιοντουσαν και βγηκε και ενα φαντασμα στην μεση...

βρε σεις , εχω 4 βιντεακια σε 3gp , μικρα ειναι σε 3gp , αλλα αμα αποσυμπιεστουν ειναι καλα,πως να τα ανεβασω?

η να τα στειλω σε καποιον να τα ανεβασει...

αυτα απο το σκαθαρι

φιλικα στον αιωνα τον απαντα :p :p

(ειδα τα ποστ για τον παυλαρα , τι γελιο ρε σεις , αυτος εχει εγκεφαλικη αναπηρια συν απειρο...)

Ανοιξε ενα briefacase στο http://briefcase.pathfinder.gr/

και βαλτα εκει ...καντο public και τελειωσες...

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 22:23]

αγόρια ήμουν και εγώ εκει περιμένοντας ένα σφύριγμα έστω και σε 2-2-2-5 ρυθμο , , αλλά εσεις ..... Παλεύατε με τα πηρούνια :hehe:

00041eu.jpg

για το συγκεκριμενο ξανθο ρωτα τον δινοπουλο........και μενα μ αρεσε αλλα για τον γιαννακη ηταν ΑΚΡΙΒωΣ τα στα γουστα του.:hehe:

περιττο να πουμε οτι σηκωθηκε για να παει τουαλετα και το σκισιμο εφτανε μεχρι την λεκανη..........:inlove:

και δεν ηταν το μοναδικο καλο........γενικα περιφεροντουσαν μπολικα εκλεκτα ΄΄μεζεδακια΄΄

:o

Αρχική απάντηση από haris1984 [08-10-2005 04:36]

και....βεβαιως...δεν μπορουσε να λειπει η μασκοτ της συναντησης...

maskot5bu.jpg

μόνο και μόνο που έχω την τιμή η ταπεινή μου παρουσία να είναι δίπλα σε αυτή την προσωπικόητα που λέγεται SLN και ειδικότερα σε μία από τις στιγμές θείας επιφάνειας του, που είναι πραγματικά μία ενσάρκωση θείου όντως, νοιώθω ευτυχισμένος!!! :jump: :jump: :jump: :worship: :worship: :worship: :worship:

Καλα το τι γέλιο και μάσα έπεσε δεν λέγεται!!!

Ειδικά ο Σόλων είναι όλα τα σεντς μιλάμεεεεεεεε.....Στην αρχή τον έιχα στα πόδια μου..μετά την έκανε για παρακάτω.

Δυστυχώς ήταν τέτοια η μορφολογία του τραπεζιου που οι απο ΄δω δεν μπορούσαμε να τα λέμε με τους απο κει πολυ ευκολα αλλα την επομενη φορα 8α κλείσουμε όλο το μαγαζί για να εχουμε άπλα.

Highlights της βραδιάς... ο Big Ben του ροοτ, ο Σόλων, Φιλικα, περιμένετε τα λεμόνιαααα, κατάστημααααα κρασίιιι, Προφιτερόλ, η παρθένα τυροκαυτερή που δεν αφηνε ο Γίαννης κανέναν να την κοιτάξει καν, το σκίσιμο στο φορεμα της ξανθιάς θείτσας δίπλα μου, τα πικάντικα αμελέτητα(γιακ)......αμα σκεφτώ κι αλλα θα τα γράψω...

Αρχική απάντηση από greekfragma

για το συγκεκριμενο ξανθο ρωτα τον δινοπουλο........και μενα μ αρεσε αλλα για τον γιαννακη ηταν ΑΚΡΙΒωΣ τα στα γουστα του.:hehe:

περιττο να πουμε οτι σηκωθηκε για να παει τουαλετα και το σκισιμο εφτανε μεχρι την λεκανη..........:inlove:

και δεν ηταν το μοναδικο καλο........γενικα περιφεροντουσαν μπολικα εκλεκτα ΄΄μεζεδακια΄΄

Ρε... Αυτή η θεία ήταν πάνω από 40...

Εγώ την πέτυχα στην τουαλέτα και μπορώ να πω ότι ούτε καν πρόσεξα το σκίσιμο... Πως σας αρέσουν αυτές οι θείες...

Αρχική απάντηση από ea6gka

φιλαρακο κοιτα να δεις , δε ξερω αν σου αρεσουνε οι κοτοσουπες :hehe: αν οχι , η γρια η κοτα εχει το ζουμακι!

Και τι ζουμάκι.. με δύο ήτανε η κυρία και από ότι μυρίστηκα δεν της φτάνανε με τίποτα... τώρα όποιος του καθότανε και έλεγε "όχι δεν θέλω" κερδίζει τα μπριζολίκια που δεν έφαγα εγώ και ο ydin

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 10:52]

Στην αρχή τον έιχα στα πόδια μου..μετά την έκανε για παρακάτω.

Απλα ο Φαρμας ηθελε κι αυτος λιγο dark-count-μπουτακι, και ζητησε να αλλαξουμε θεση...

Αρχική απάντηση από greekfragma

Αααααανετα.......Αυτην θα την ειχα σε τραπεζι να χορευει τα πιο καμενα τσιφτετελια και εγω απο κατω να την λουζω με γαρδενιες....Κ μετα ενα Κρεολάκι :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.