Jump to content

Συναντηση "χορτοφαγων" λαμπιτων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/05

ea6gka

Πότε σας βολεύει?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Αφού έκανα ένα γρήγορο meeting με το στομάχι μου, αποφασίσαμε να έρθουμε και οι 2 :p

Οποιος κανόνισε meeting διπλα απο το σπιτι μου και δεν με κάλεσε... γελίεται ικτρά!

Μάγκες, σας πειράζει να έρθει και μια (μονίμως) πεινασμένη αρκούδα για χαβαλε??

Αρχική απάντηση από ea6gka

final update:

1.ea6gka

2.ydinopoulos

3.rootx

4.haris1984

5.oktech

6.deadlock7

7.oktech

Πω πω πωωωω με πήρανε χαμπάρι οτι τρώω για 2!!!!

όχι ρε γαμώτο, πρέπει να μείνω δηλαδή στη δουλειά μέχρι τις 9 και την παρασκευή. Ποιός γυρνάει από ταύρο παλλήνη και μετά πάλι πίσω........φτου............δε συνουσιάζεταιι......μέσα........:D :D :D

Πάντως αν μπορούν μερικοί να έρθουν και λίγο νωρίτερα, δε θα ήταν άσχημα....

ea6gka μέσα και εγώ...

Βολεύει το λεωφορίο 040 από σύνταγμα - πειραιά. Στάση είναι ή Οικος τυφλών ή η Αγία Ελεούσα

Θα αναχωρίσει σχολικό από πειραιά. Θέσεις 2-3 (haris1984 εσύ μαζί μου)

sbeetle πάμε για καφέ πριν την μάσα πειραία εάν δεν θες να κάτσεις μέχρι το βράδυ στην δουλεία.

ειπα και εγω που χαθηκε αυτη η ψυχη, μαγειρευες ? :hehe:

1.ea6gka

2.ydinopoulos

3.rootx

4.haris1984

5.oktech

6.deadlock7

7.Stratos

8.sbeetle

9.Ison

10.Tottaly

Καλα που πηγε ο λαος...??

Anyway εκανα και ενα μικρο update στο χαρτη...για τα ατομα με ειδικες αναγκες στο forum...:p:tomato:

post-1146-1416072224,8069_thumb.jpg

Εχω φαει εκει!!! δεν νομιζω να εχουμε παραπονο.

προσπαθω με νυχια και με δοντια να παρεβρεθω!!!

Μέσα και γώ... να μην ξεχνιομαστε.. Θα πάω καποια απο αυτές τις μέρες πρωί να δώ τον δρόμο... Ελπίζω να μην χαθώ! Αλλίος ea6gka ετοιμάσου για κουβάλημα απο τον σταθμό :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.