Jump to content

Συναντηση "χορτοφαγων" λαμπιτων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/05

ea6gka

Πότε σας βολεύει?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Till hell freez

Μέσα και εγώ...

:devil:

εμπαινε

update 23

1.ea6gka

2.sotiris

3.blade pan

4.deadlock7

5.dinopoulos

6.haris1984

7.rootx

8.georgeadams

9.dpresv

10. Aristos87

11.suboy

12.Μπλεοθονης

13.Chroma

14.Fragma

15.Zarras

16.Trooper

17.Elpis

18.Stratos

19.till hell freeze

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Εχω βρει μαγαζια στις εξης περιοχες:

1.Πειραιας

2.Καλλιθεα

3.Ν.Σμυρνη

4.Αιγαλεω κοντα

τι λετε

?

επισης οποιος εχει μαγαζι με γνωστο να το πει μεχρι αυριο βραδακι παιδια, σε πμ ή εδω.

Πειραιας : Το Χωριο

Ν.Σμυρνη : Ταβερνα ο Καλαμποκας (εκει εκανε και συναντηση το adslgr)

Καλλιθεα : η Λαδοκολλα

παιδια εμενα βγαλτε με απο τη λιστα με τους σιγουρους.....θα ξαναμπω στους αναποφασιστους.........σαλονικα ιζ κολινγκ μι του........παλευω να δω τι προγραμμα θα φτιαχτει για το σουκου.εαν προλαβω θα περασω εστω να τσιμπησω και απο κατι απο τα πιατα των ρουτ/δινοπουλος/εα6γκα.:hehe:

den καταλαβες καρντια μου , δε θα πας πουθενα, θα ερθεις και τα πεις και ενα τραγουδι λολ

το χωριο και την λαδοκολλα τα εχω επισκεφτει...

μονο καλα λογια μπορω να πω...

για τον καλαμποκα δεν ξερω...

φλασια...

ρε γιωργο ξερεις ενα μαγαζι οπως ανεβαινεις για προφητη ηλια απο την βασ. γεωργιου λιγο πριν φτασεις στην κορυφη της γεωργιου εχει ενα ρεμπετομεζεδοπωλειο...

ηταν ψιλοκαλο και περσυ το χειμωνα που ειχα παει δωσαμε 15 ευρω το ατομο (εκδηλωση) αλλα οι μασες ηταν λουξ...

χεχε

ε τοτε λαδοκολλα προτεινω που ειναι και εγγυημενη η μασα...λουξ λεμε!

αντε υπομονη 4 και σημερα οπως ελεγε μια ψυχη το καλοκαιρι... :D

Αρχική απάντηση από greekfragma

παιδια εμενα βγαλτε με απο τη λιστα με τους σιγουρους.....θα ξαναμπω στους αναποφασιστους.........σαλονικα ιζ κολινγκ μι του........παλευω να δω τι προγραμμα θα φτιαχτει για το σουκου.εαν προλαβω θα περασω εστω να τσιμπησω και απο κατι απο τα πιατα των ρουτ/δινοπουλος/εα6γκα.:hehe:

Βασικά θα έρθεις αλλιώς από Δευτέρα θα ψάχνεις για δουλειά... τα είπαμε εχθές, συμφώνησες, είχαμε και μάρτυρες.

'nuff said.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:53]

Ν.Σμυρνη : Ταβερνα ο Καλαμποκας (εκει εκανε και συναντηση το adslgr)

Τα εχεις παρει σβαρνα ολα??

Οπου γαμος και χαρα....:banging: :banging:

Αρχική απάντηση από greekfragma

εαν προλαβω θα περασω εστω να τσιμπησω και απο κατι απο τα πιατα των ρουτ/δινοπουλος/εα6γκα.:hehe:

Για κοπιασε.....να δεις πως χανεις δαχτυλα !!!! Ο τελευταιος που για πλακα πηγε να μου παρει μιση τηγανιτη πατατα ακομα προσπαθει να μαθει να χρησιμοποιει τα 2 δαχτυλα του....

Λαδοκολλα κ απο εμενα.....Ακουγεται κ ωραια....Μου θυμιζει κατι πανυγηρια στο χωριο μου που μοιραζουν τα κοψιδια την λαδοκολλα! χοχοχο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.