Jump to content

Fleamarket Τέλος?

JaguarOne

Recommended Posts

Πάντος δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση με το e-shop ειδικά στις καταχωρήσεις που πρόκειται να ανοίξουν ρίχτε μια ματία http://www.fleamarket.gr/program/list.cfm?opentoday=1

σε αυτήν την περίπτωση το e-shop θεωρείται σοβαρό online κατάστημα:mad: ?

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Δεν πρόκειται να το διώξουν . Πάντως είναι πολύ απογοήτευση το flea μερικές φορές. Δε μπορεί να ζητά χρήματα ενώ ακόμη 1 στις 3 δε φορτώνουν οι κ@λοσελίδες του. Και όταν μελετάς έναν πωλητή και θες να δεις πού πήρε αρνητική και σου λέει μόνο αν έχει γίνει μέχρι 3μηνο πριν μπορείς να τη δεις!!!

• 2 months later...

Παιδες υπαρχει μηπως καποιο Bug τπτ,παω να πουλησω κατι και ενω ειμαι ηδη sign in οταν στη δημοπρασια ρωταει password Μου λεει οτι ειναι λαθος...για ονομα!!

εκανα accept all cookies τπτ...κατι αναλογο κανεις?

ναι υπαρχει αυτο το BUG εγω οταν θελω να πουλησω κατι για να αποφηγω αυτη την μπουρδα παω στην καρτελα με τα προιοντα π ειχαι πουλησει παλια και εκει βαζω νεα δημοπρασια :D

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από antreas9

ξερει κανεις γιατι εκλεισε?

(εννοω, γιατι εγινε η αλλαγη του ονοματος,χωρις να ενημερωθουμε με καποιον τροπο?)?

Έστειλαν email σε όλα τα μέλη. Εδώ και καιρό μάλιστα. Το ποστάρησα γιατί κάποιοι απλά κοιτάζουν το FM χωρίς να είναι γραμμένοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.